Neden böyle olur ?

Canım ne yaptın tedavin nasıl geçti ? Ben de Berfu hocanın hastası idim bıraktım. Benim embriyolarımın hepsi blast olduğu halde genetikten 3ü de sağlıksız geldi genetik anomali varmış kromozomlarda. Eşimin de benim de kromozomlarımız normal. Eşimde morfoloji %2 benim de amh düşük.
Hulusi hocaya giderim diye düşünüyorum bundan sonra kendimi toparlarsam, bana da döllenmeyeler için öyle dediler .. ama biz de genetik test yaptırmıştık sıkıntı yoktu. Bizim durum ne eşimde ne bende sıkıntı yok. Geçen sene 9 haftalık bi kalp durması var sanırım pıhtılaşma çıktı sonrasında yapılan testlerden o yüzden oldu. Ufak çikolata kistim varmış , düşükten sonra gebe kalamayınca tüp bebeğe geçtik

Kaç gun de sonuç gelmişti buarada genetiktn 3 tanede güzel göndermişsiniz 3.750 mi ne dediler bize embriyo başına sizde mi öyle gönderdnz

Umutsuz olma kesinlikle 1 embriyo yeter zaten umutlu ol ki bebeğin de senden güç alıp sana tutunsun arkadaşım inşallah güzel haberler almayı nasip etsin rabbim :emir_bebek:
Yani bel bağlamadım; ne bileyim asla anne olamayacağım hissi var .. hayal dahi edemiyorum kendimi :)

Hulusi hocaya giderim diye düşünüyorum bundan sonra kendimi toparlarsam, bana da döllenmeyeler için öyle dediler .. ama biz de genetik test yaptırmıştık sıkıntı yoktu. Bizim durum ne eşimde ne bende sıkıntı yok. Geçen sene 9 haftalık bi kalp durması var sanırım pıhtılaşma çıktı sonrasında yapılan testlerden o yüzden oldu. Ufak çikolata kistim varmış , düşükten sonra gebe kalamayınca tüp bebeğe geçtik
Çikolata kistini kesin teşhisini laparoskopi ile koyuyorlar. Bana demişlerdi çikolata kistin var diye hatta boşu boşuna lucrin iğnesi vurdular ama o çikolata kisti değilmiş çatlayamayan yumurtam içine kanamış var sonra kendiliğinden kayboldu.

Yani bel bağlamadım; ne bileyim asla anne olamayacağım hissi var .. hayal dahi edemiyorum kendimi :)
Öyle düşünme ben şimdi tüp bebek alanında uzman bir psikoloğa gidiyorum. Ondan öğrendiğim şu bilinçaltımızda olmaması için kendimiz farkında olmadan engeller yaratıyoruz. Olmaması için ne sebep var?

Kaç gun de sonuç gelmişti buarada genetiktn 3 tanede güzel göndermişsiniz 3.750 mi ne dediler bize embriyo başına sizde mi öyle gönderdnz
Toplanda 9800 falan ödedik. 20 günde gelmişti canım neden olduğunu ben de bilmiyorum ama çok yüksek doz ilaç kullandırdılar bana ona bağlıyorum. kimi de alakası yok diyor ama etkisi var diyenler de var.

Öyle düşünme ben şimdi tüp bebek alanında uzman bir psikoloğa gidiyorum. Ondan öğrendiğim şu bilinçaltımızda olmaması için kendimiz farkında olmadan engeller yaratıyoruz. Olmaması için ne sebep var?
Sebep biziz aslında, doğru söylüyorlar

Sabah sabah şu karşıma çıkana bakın.. bu kadar kolay olmalı diye düşünüyordum hep çocuk sahibi olmak

Eklentiler

• 90486298-F0BD-4E18-BC52-F5E28499C757.webp
    90486298-F0BD-4E18-BC52-F5E28499C757.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 45
Toplanda 9800 falan ödedik. 20 günde gelmişti canım neden olduğunu ben de bilmiyorum ama çok yüksek doz ilaç kullandırdılar bana ona bağlıyorum. kimi de alakası yok diyor ama etkisi var diyenler de var.
Doğrudur cnm hayırlısı olsun ne diyelim doktorlar veriyr gidip aliyz ilaçları onlara inanıyız da😔

Kızlar merhaba.
Ankara bahçeci Berfu hocada dün opu oldum 7 tane toplandı
Bugün embriyolog aradı ve 1 tane döllendi dedi ama benim umudum yok, muhtemelen yarın da o 1 tane kötü diyip tedavim burada son son bulacak
Tedaviye başlamadan dr zor bi hasta olmadığımı söyledi. Eşimin de benim de testlerim güzeldi
Embriyolog anomali falan birşeyler dedi ama ben daha evvel genetik yaptırdım eşimle güzel çıktı. Zaten 1 tane döllendi deyince kafa da gitti bende
Ne dersiniz hep mi böyle devam eder ? Neden böyle olmuştur. Sabahtan beri boş boş duvara bakıyorum
tabi ki kötü bir durum ama hep öyle olacak diye bir şey yok. Sorununuzda yokmuş umutsuzluğa düşmeyin Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻

Hulisi hocayı da çok iyi duydm insalah sizede iyi gelir sıkmayın canınızı 😔 çağrı gülümser de var bi onada bakın derim hee doktr hemen hemen iyi ama kimine göre tabi 😔 3 tane genetiğe giden embriyonz 5.gün müydü hep gerçekten böyle durumda doktorun bizlere geçerli bi sebeb söylemeleri lazım nie böyle geliyr acaba o işlem yapılırken bozuluyr mu? Ben bunları hep sorduğumda oyle bişey yok diyr berfu hoca

Canım evet aynı şeyleri yaşadım İnan ben de.. ama biz elimizden geleni yapıyoruz; olmıyorsa da vardır bir hayır. Yorucu süreç gerçekten; sana duş edeceğim inşallah hayırlı haber ile dönersin
Benim sonucum negatif oldu. Allah razı olsun dilerim hepimizin gönlünden geçen hakkında hayırlı olan olur 🤲

Üzgünüm; gerçekten.. ve enniyi biz anlarız seni; Allah bir gün bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallah 🙏
Amin inşallah bu yolda emek verenlerin hepsi inşallah tez vakitte hayırlı evlat sahibi olur . Çok zor 2 senedir hep doğal yolla olur dediler . Tüp bebek doktoruma ilk mart ayında gittim o bile beklesen sen doğal yolla hamile kalırsın dedi. Prowomen kullanıyordum bunlara ihtiyacın yok içme dedi Öyle ümitliydim ki eşim bile boşuna tüp yapıyoruz diyordu. 1 tane embriyo oluştu o da tutmadı. Nasip böyle olması gerekiyormuş 😔

Amin inşallah bu yolda emek verenlerin hepsi inşallah tez vakitte hayırlı evlat sahibi olur . Çok zor 2 senedir hep doğal yolla olur dediler . Tüp bebek doktoruma ilk mart ayında gittim o bile beklesen sen doğal yolla hamile kalırsın dedi. Prowomen kullanıyordum bunlara ihtiyacın yok içme dedi Öyle ümitliydim ki eşim bile boşuna tüp yapıyoruz diyordu. 1 tane embriyo oluştu o da tutmadı. Nasip böyle olması gerekiyormuş 😔
Benim de durumum tam olarak seninle aynı.. 7 tane toplandı 1 tane oluştu; kolay bi hasta olduğum söylendi.. o yüzden diyorum ya hiç umudum yok; olur bekle diyorlar, bilmiyorum olsa olurdu diyorum. Bizim gerçekten sınavımız bu; kendimize mi üzülelim; ele güne laf mı anlatalım.. bayram gelsin istemiyorum sırf bu yüzden; insanlardan soyutladım kendimi

Benim de durumum tam olarak seninle aynı.. 7 tane toplandı 1 tane oluştu; kolay bi hasta olduğum söylendi.. o yüzden diyorum ya hiç umudum yok; olur bekle diyorlar, bilmiyorum olsa olurdu diyorum. Bizim gerçekten sınavımız bu; kendimize mi üzülelim; ele güne laf mı anlatalım.. bayram gelsin istemiyorum sırf bu yüzden; insanlardan soyutladım kendimi
Ben de öyle pandemi en çok benim işime gelmişti insanlarla az görüşüp az soruya maruz kalıyordum. Sen hiç umudunu son ana kadar yitirme, herkesin sonu benim gibi olmuyor. Bu forumda okudum tek yumurta ile hamile kalmış bir sürü bayan var. İnşallah onlardan biri de sen olacaksın. Kaç günün vardı teste , senin için dua edeceğim inşallah güzel haberi alırsın.

Ben de öyle pandemi en çok benim işime gelmişti insanlarla az görüşüp az soruya maruz kalıyordum. Sen hiç umudunu son ana kadar yitirme, herkesin sonu benim gibi olmuyor. Bu forumda okudum tek yumurta ile hamile kalmış bir sürü bayan var. İnşallah onlardan biri de sen olacaksın. Kaç günün vardı teste , senin için dua edeceğim inşallah güzel haberi alırsın.
İnşallah canım; 20 sinse yapacağım

Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibi dollenme magduruyum, amh 0.93 14 yumurta toplandi sadece 1 tane dollendi, dun transferin 9. Günü idrar testi negatif cikti, 12. Gun kanda bakicam, rabbim bize yardim etsin.

Back
X