neden boyle oluyo

nuyanuya

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
255
8
318
Off nerden baslasam bilmiyorum. Zaten cok uzun suredir yazmayi dusunuyordum. Esimle tartistik dun aksam. Zaten ona pamuk ipligiyle bagli gibiyim bu ara. Her tartismada daha da soguyorum sanki. Dun babamin dayisi vefat etmis. Cok tanimiyorum zaten. Haberi de facede gordum. Oyle ogrendim. Esime soylmeyi unuttum. Aksam annemle tlfla konusurken annem cenaze evinden geliyoruz deyince hatirladim. Esim bunu duyunca birden parladi. Niye soylemiyosun diye. Unuttum dedim ama yok. Bi suru sey saydi. Bende aynen tabi. Cunku ona defalarca soyledim. Bi basladimi durmuyo. Sonrada hicbisey olmamis gibi davraniyo. Ama benim sevgimi azaltiyo

Her ewlilikte olan şeyler..
Kaç senelik ewlisiniz?

Bizde de oluyor böyle şeyler. Ne kadardır evlisiniz?

Başın sağolsun..
Tepki vermesinde ki sebep , sizinkilerin ''kaç saat oldu damadım bir baş sağlığı için bile aramadı '' diyeceklerinden olması mıdır ? Yani bu tarz bir söz duymamak için size gelip '' neden söylemiyorsun'' gibi çıkışmış olabilir..

Her ewlilikte olan şeyler..
Kaç senelik ewlisiniz?

Ailem asla boyle bisey soylemez. O da bunu cok iyi bilir.

Aman Ous milleti işte
Kafaya takmaya değmez
Sanki haber versen gidip cenazeye omuz atacaktı

Evet bu kafaya takilacak bisey degil biliyorum ama defalarca konustuk bunu. Beni gercekten cok seviyo biliyorum. Hatta benden kat kat fazla seviyo. Ama biraz da goster be adam. Ustune bide boyle yapinca tahammul edemiyorum.

Kendini eşine anlatmayı dene. Neler hissettiğini söyle. Belki faydası olur.

Kendini eşine anlatmayı dene. Neler hissettiğini söyle. Belki faydası olur.

Defalarca konustuk bunu. Her defasinda haklisin diyo soz veriyo ama yine boyle oluyo. Ben ona asik olarak evlenmedim. Ama bana bir bebege davranir gibi davrandi yillarca sevdirdi kendini. Cok mutlu etti sagolsun. Ama kizimiz olduktan sonra degismeye basladi biseyler. Ben bi bosluga dusuyorum sanki. Belki onda bi problem yok ama. Offf bazen dusunuyorum onunla degilde eskiden cok sevdigim biri vardi onunla evli olsaydim simdi diye. Biliyorum cok yanlis ama. Bu dusunceleri aklimdan cikarmak icin esime daha cok yaklasmaya calisiyorum ama o gitgide dahs cok monotonlasiyo. Bilmiyoki tabi ne dusundugumu. Anlatamamda zaten.offff aradan 8 yil gectikten sonra o niye aklima dustu onu da bilmiyorumki. Oysa bunca sene hic boyle dusunmrmistim. Sadece arada oylesine aklimdan gecer giderdi

Sakın böyle düşünme. Aklından geçirme. Yanlış yaparsın. Hem kendine hemde eşine. Konuşman faydalı olmamış anlaşılan. Belkide kendini tam olarak ifade edemedin. Küçük şeyleri sorun yapmamaya çalış.
Eşinle daha çok konuş birşeyler paylaş. Bir şeyi söylemeyi unuttunya . Normalde gerçekten unuttuğunu bilmesi lazım. Şimdi belkide onunla gerektiği kadar konuştuğunu düşünüyor. Daha fazla birşeyler paylaşmak istemediğini düşünüyor olabilir.
Nasıl unuttum ben sana bunu söylemeyi falan diyip hemen ortamı yumuşatmaya bak. Sanki herşeyi eşinle paylaşıyormuş gibi düşünsün.

Aynen dedigin gibi yapiyorum zaten. Defalarca konustuk cok monotonlastik diye. Farkli biseyler yapalim diye. Ama o hem kendinden hem benden emin oldugu icin cok da gerek duymuyo farkliliga sanki. Yaslandi bu adam galiba. Offfff icimdekileri bi bilse eminim cok kirilirdi bana. Sorun da bu ya zaten o bilmiyo ben anlatamiyorum. Ustune bi de tartisinca sanki herhecen gun daha cok soguyorum.

Aynen dedigin gibi yapiyorum zaten. Defalarca konustuk cok monotonlastik diye. Farkli biseyler yapalim diye. Ama o hem kendinden hem benden emin oldugu icin cok da gerek duymuyo farkliliga sanki. Yaslandi bu adam galiba. Offfff icimdekileri bi bilse eminim cok kirilirdi bana. Sorun da bu ya zaten o bilmiyo ben anlatamiyorum. Ustune bi de tartisinca sanki herhecen gun daha cok soguyorum.

Haftasonlarını değerlendirin derim. Sizede iyigelir eşinizede. Adalara gidin. Buzpateni yapın. Gerçi nerde oturuyorsunuz bilmiyorum olanakları düşünün. Beraber oynayabileceğiniz oyunlar oynayın evde. Oyun yok mu? telefondan oynayın sırayla.
Şimdi ben böyle örnekler veriyorumya. Bunu yazan çocuk herhalde diye düşünmeyin. Ben 26 eşim 35 yaşına :)
Biz evde yarış yaparız. Oyun alıp beraber oynarız. Birbirinizden kopmayın.
Buna sen müsade etme. Yeni birşeyler yapın. Zamanınızı iyi değerlendirin.

Herşey gönlünüzce olsun

Tesekkurlet canim. Bana gore cok gencsin yine de :) .kizimiz o kadar yoruyoki bizi hic firsat vermiyo. Farkli seyler yapmayi deniyoruz. Ama benim kafamda hep ayni aptal dusunce. Nasil birdenbire aklima girdiyse elbet oylede cikacak birden diyorum. 2 ayi gecti ama kurtulamadim.

Evet az once aradi aksam okulun mezuniyeti var gidermiyiz dedi. Ben de ben gitmek istemoyorum sen git dedim. Onceden beraber gitme karari almistik aslinda. Insan bi ozur diler. Durup dururken olay cikaran kendisiydi. Yine hic bisey olmamis gibi davraniyo

önemsediğinden yapmış ya üstelemeseydiniz :S

Severek evlendim ve yaşadığın problemlerin benzerleri her evde olduğu gibi bizde de oluyor. Senin düşündüğünü ben de düşündüm. Yalnız ben eski beyinsizle değil de, hiç ama hiç olmaması gereken biriyle aynı şeyi düşündüm. Eşimi de seviyorum ama onunla da neden daha önce karşılaşmamışız diye hayıflanıp duruyorum. Onu görünce ayaklarım yerden kesiliyor. Bakışlarına hayranım, o kadar karizmatik, o kadar zeki, o kadar becerikli ve neşeli ki… Görünce bir hafta aklımdan çıkmıyor. Durum skandal resmen. Çok utanç duyuyorum bu durumdan. O da evli üstelik. Umarım çaktırmamışımdır da. Istırabımın tarifi yok. Lanet ediyor insan, daha önce karşılaşmadığımız için. Ama eşim gibisini de pek bulamam sanırım. Onunla da birbirimizi mükemmel tamamlıyoruz. Böyle işte. Yapabilecek hiçbir şey yok. İstemeden oldu. Durdurmaya çalıştım, çalışıyorum. İnsanın doğası böyle sanırım. Ya da ben anormalim. Öyle bile olsa ölelim mi yani. Söz geçmiyor bazı şeylere. Yazdıklarımı okuyanlar kim bilir neler diyecek. Ama bazı şeyleri insan yaşamadan da anlayamıyor. Zamanla geçer gider diye umuyorum. Özetle, sadece sana bana değil bu durum yani. Ayrıca, sevmeden evlendim demişsin. Sevmeden evlenebildiysen, sevmeden devam da ettirebilirsin. En azından çocuğun için öyle olmak zorunda.
Ohh. Anlatınca rahatladım.

Insan duygularina engel olamaz ama hareketlerine engel olabilir. Sevebilirsiniz hoslanabilirsiniz bunlar gercekten insanin elinde olmayan seyler bu durumlarda bence bu duyguyu bastirmaya calismak yerine takmamak daha uygun oluyo. insallah atlatirsiniz bir an once

Belli etmemeye çalışıyorum elbette. Elimden geleni yapıyorum. Ama takmamak imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…