Kac aylik konuyu nerden buldun kiz :) sukur bi problemimiz yok. Nedense cok kizmisim esime o ara. Olmicak seyler dysunmusum. tobe euzu :) Sik sik didissek de barisiyoruz hemencik.Iste o kadar. senin adina uzuldum ama. Seytanin vesvesesi bunlar. Cok mu yakininki bu kisi? Gorusmemeyi dene bence
Olsun yinede uzak durmaya calis. Sonucta hicbisey ailenden daha onemli degil. Is yerinden biriyse bu kisi mumkunse is yerini degistir.
Ne zamandir boyle hissediyosunki? Yani bazen insanun aklina boyle seyler takilir bi sureligine.cok ustunde durmazsan gecer gider. Ama ayni seyi dusunup durursan kroniklesir sonra. Farkli seylerle ugrasmaya calis. Esinle vakit gecir. Bak ben konu acmisim kac ay once simdi simdi seni teselli ediyorum. Sen yeterki gecmesini iste hersey gecer.Elbette. Kendimden önce düşünmem gereken şeyler var tabiki. Bunları düşünerek engel olmaya çalıştım ama olmadı. İşyerinden de değil. Öyle olsa çok kolay olurdu. Söylenmiyor bile. Unuturum sanırım. Öyle olmalı. Ama böyle kısmete söylenmeden de edemiyor insan. Yani filmlerdeki gibi, çölde günlerce güneşte kalsam, kötü adamlar önümde yere su dökseler bu kadar canım yanmazdı sanırım :)
Ne zamandir boyle hissediyosunki? Yani bazen insanun aklina boyle seyler takilir bi sureligine.cok ustunde durmazsan gecer gider. Ama ayni seyi dusunup durursan kroniklesir sonra. Farkli seylerle ugrasmaya calis. Esinle vakit gecir. Bak ben konu acmisim kac ay once simdi simdi seni teselli ediyorum. Sen yeterki gecmesini iste hersey gecer.
Aman Ous milleti işte
Kafaya takmaya değmez
Sanki haber versen gidip cenazeye omuz atacaktı
senin mesajlarına bayılıyorum
Konuya gelince benim eşim de başladı mı durmuyor, dinliyorum sonra o yumuşayınca konuşmaya çalışıyorum canım yoksa ben de konuşunca olay cıkıyo
Off nerden baslasam bilmiyorum. Zaten cok uzun suredir yazmayi dusunuyordum. Esimle tartistik dun aksam. Zaten ona pamuk ipligiyle bagli gibiyim bu ara. Her tartismada daha da soguyorum sanki. Dun babamin dayisi vefat etmis. Cok tanimiyorum zaten. Haberi de facede gordum. Oyle ogrendim. Esime soylmeyi unuttum. Aksam annemle tlfla konusurken annem cenaze evinden geliyoruz deyince hatirladim. Esim bunu duyunca birden parladi. Niye soylemiyosun diye. Unuttum dedim ama yok. Bi suru sey saydi. Bende aynen tabi. Cunku ona defalarca soyledim. Bi basladimi durmuyo. Sonrada hicbisey olmamis gibi davraniyo. Ama benim sevgimi azaltiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?