Defalarca konustuk bunu. Her defasinda haklisin diyo soz veriyo ama yine boyle oluyo. Ben ona asik olarak evlenmedim. Ama bana bir bebege davranir gibi davrandi yillarca sevdirdi kendini. Cok mutlu etti sagolsun. Ama kizimiz olduktan sonra degismeye basladi biseyler. Ben bi bosluga dusuyorum sanki. Belki onda bi problem yok ama. Offf bazen dusunuyorum onunla degilde eskiden cok sevdigim biri vardi onunla evli olsaydim simdi diye. Biliyorum cok yanlis ama. Bu dusunceleri aklimdan cikarmak icin esime daha cok yaklasmaya calisiyorum ama o gitgide dahs cok monotonlasiyo. Bilmiyoki tabi ne dusundugumu. Anlatamamda zaten.offff aradan 8 yil gectikten sonra o niye aklima dustu onu da bilmiyorumki. Oysa bunca sene hic boyle dusunmrmistim. Sadece arada oylesine aklimdan gecer giderdi
iki yorumun celisiyor :sBen çok kötüyüm. Hiç aklımdan çıkmıyorHep onu düşünüyorum. Nerden girdi aklıma. Hiç olmaması gereken biri. Tamamen skandal. Değil dünya, evrende bile birlikte olabilmemiz mümkün değil. Yine de çıkaramıyorum aklımdan. Neden daha önce karşılaşmadık ki sanki. Neredeydi şimdiye kadar. Küçük bir şansım olurdu belki. Offf. Hiç olmazsa hissettiklerimi söyleyebilseydim de içimde kalmasaydı O zaman da nasıl yüzüne bakarım onu da bilmiyorum. Ne düşünür kim bilir. Ne yapıcam ben yaaa.
iki yorumun celisiyor :s
aklindan cikar demissin arkadasa, digerinde de aklimdan atamiyorum :)Nasıl çelişiyor ?
aklindan cikar demissin arkadasa, digerinde de aklimdan atamiyorum :)
aklindan cikar demissin arkadasa, digerinde de aklimdan atamiyorum :)
nerden bu kaniya vardiniz? okudum hepsini.. sizi yargilamiyorum ayrica, sadece soyledikleriniz celiskili geldi, mevzu buOnunki eski arkadaşı. O eskiyi düşündüğünü söylemiş. Benim bahsettiğim kişiyle hiçbir alakam olmadı. Onun unutmak için bahaneleri vardır belki, benim yokKonuyu baştan okumamışsınız.
arkadasim, sizi elestirmedim, carpitmayin, vay sen niye oylesin dedigimi hatirlamiyorum.. sadece iki celisik yorum gordum ve soyledim, konu sahibesi hangisine itibar etsin simdi dedim, bi sorununuz varsa yardim edilir, ama saptirmayin..Benzer durumda olduğumuz için yardım etmek istedim. Belki benim de yardıma ihtiyacım vardır. Eleştirilerden çok öneriler daha yapıcı olurdu benim için.
Benim sorunumun çözümü pek yok gibi. Her zaman gözümün önünde çünkü. Ama senin durumunla ilgili söyleyecek bir şeyim var. Hem de belki yardımcı olmuş olurum sana.
Benim üniversite boyunca birlikte olduğum bir arkadaşım vardı. 4 yılımız birlikte geçti. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Okul bittikten sonra, ben işe başladım, o başlayamadı, ve uzak kaldık. Ailelerimize durumu anlattık, isteme falan olacaktı. Derken bir telefonla hayatımı kararttı. Ayrılmak istiyorum dedi. Resmen yıkıldım. Bir başkasını bulmuş meğer. Sonradan öğrendim. Onunla evlenmek için ayrılmış benden. Tam 2 yıl toparlanamadım. Öldüm öldüm dirildim resmen. Her gün “inşallah bir gün pişman olur, beni mumla arar diye” dualar ediyordum. Evlendi çocukları oldu falan. Ama şimdi bakıyorum da, o geri zekalı hayatının en doğru kararını vererek, beni kurtarmış. Şimdi teşekkür ediyorum. Onla asla yapamazdık. Ben ayakta tutuyordum ilişkimiz de zaten. Ben sırtlanıyordum. Az kalsın hayatımı tamamen karartacakmışım meğer. Hiç olmazsa 6 yılla kurtarmışım durumu. Aradan zaman geçti ben de evlendim. Şimdi düşünüyorum da, o da senin yaptığın gibi “acaba o olsaydı” dese? Ne büyük keyif alırdım. Oh ne koymuş derdim. Beter ol, canın yansın derdim. Siz de denemiş ve ayrılmışsanız, hoş olmayan birşeyler mutlaka olmuştur aranızda.
Bunun üzerine senin onu düşünmen, sadece onu şereflendirir, ve bilse keyiflendirir. Hem de öyle keyiflenir kiiii!!! Ona bu hazzı yaşatmamalısın. En azından kendine böyle saygısızlık etmemelisin. Ben yolda görsem, gırtlağına sarılacakken, sen nasıl onunla evli olmuş olmayı hayal edebiliyorsun? Zamanını çalmış bir insanı nasıl düşleyebiliyorsun ? Düşünmemelisin. Varsa yaşadığın kötü şeyleri aklına getir. Onlara katlanabilir misin tekrar, bunları düşün.
Ben çok kötüyüm. Hiç aklımdan çıkmıyorHep onu düşünüyorum. Nerden girdi aklıma. Hiç olmaması gereken biri. Tamamen skandal. Değil dünya, evrende bile birlikte olabilmemiz mümkün değil. Yine de çıkaramıyorum aklımdan. Neden daha önce karşılaşmadık ki sanki. Neredeydi şimdiye kadar. Küçük bir şansım olurdu belki. Offf. Hiç olmazsa hissettiklerimi söyleyebilseydim de içimde kalmasaydı O zaman da nasıl yüzüne bakarım onu da bilmiyorum. Ne düşünür kim bilir. Ne yapıcam ben yaaa.
Bu yorumların üçü de senden mi geldi canım.Benzer durumda olduğumuz için yardım etmek istedim. Belki benim de yardıma ihtiyacım vardır. Eleştirilerden çok öneriler daha yapıcı olurdu benim için.
arkadasim, sizi elestirmedim, carpitmayin, vay sen niye oylesin dedigimi hatirlamiyorum.. sadece iki celisik yorum gordum ve soyledim, konu sahibesi hangisine itibar etsin simdi dedim, bi sorununuz varsa yardim edilir, ama saptirmayin..
agresif olmayin? ben mi, yoksa siz mi? :) niyet okuyucu degiliz, sizi yargilamadik da, sadece gorunurdeki celisikligi ifade ettim.. iyi gecelerBen kızmadım. Agresif olmayın hemen. Tekrar bir özet geçmek gerek : konu sahibesi eski arkadaşını düşündüğünden bahsetmiş. Ben de benzer olarak farklı birini düşündüğümü söyledim. Ancak onun düşündüğü eski arkadaşı olduğu için, yardımcı olabilmek amacıyla "onunla yaşadığın kötü şeyleri düşün" demeye getirdim. Bu arada kendi durumumun farklılığını da belirttim. Ve bu 2 gün önceydi. Sadece içimi dökmek için bu konuya tekrar geldim ve dertleşmek için hissettiklerimi yazdım. Tekrar okursanız, daha net olacaktır sanırım. Hala çelişkili olduğunu düşünüyor olursanız, boşverin.
agresif olmayin? ben mi, yoksa siz mi? :) ii geceler
yine ve son kez soyluyorum arkadasim, sizi yargilamadim ve kotulemedim, niyetinizi de okumadim.. gorunurdeki celiskiyi soyledim.. sizin skntnz icin de konu acabilirsiniz, yoks boyle ortalik karisabiliyor.. sevgilerKlavyenin ruhu yok maalesef. İnsan nasıl algılamak isterse öyle algılıyor :)
Off nerden baslasam bilmiyorum. Zaten cok uzun suredir yazmayi dusunuyordum. Esimle tartistik dun aksam. Zaten ona pamuk ipligiyle bagli gibiyim bu ara. Her tartismada daha da soguyorum sanki. Dun babamin dayisi vefat etmis. Cok tanimiyorum zaten. Haberi de facede gordum. Oyle ogrendim. Esime soylmeyi unuttum. Aksam annemle tlfla konusurken annem cenaze evinden geliyoruz deyince hatirladim. Esim bunu duyunca birden parladi. Niye soylemiyosun diye. Unuttum dedim ama yok. Bi suru sey saydi. Bende aynen tabi. Cunku ona defalarca soyledim. Bi basladimi durmuyo. Sonrada hicbisey olmamis gibi davraniyo. Ama benim sevgimi azaltiyo
Tesekkurlet canim. Bana gore cok gencsin yine de :) .kizimiz o kadar yoruyoki bizi hic firsat vermiyo. Farkli seyler yapmayi deniyoruz. Ama benim kafamda hep ayni aptal dusunce. Nasil birdenbire aklima girdiyse elbet oylede cikacak birden diyorum. 2 ayi gecti ama kurtulamadim.
Kac aylik konuyu nerden buldun kiz :) sukur bi problemimiz yok. Nedense cok kizmisim esime o ara. Olmicak seyler dysunmusum. tobe euzu :) Sik sik didissek de barisiyoruz hemencik.Iste o kadar. senin adina uzuldum ama. Seytanin vesvesesi bunlar. Cok mu yakininki bu kisi? Gorusmemeyi dene benceProbleminizi çözebildiniz mi ? Bana da yardımcı olursunuz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?