neden böyle oluyor?çok üzülüyorum...

Klasik... Bir Türk klasiği...

Kim kadir kıymet biliyor; ittir onu elinin tersiyle, nasılsa burnunu sürte sürte yine dibinde bitecektir.

Kim sana kötü davranıyor, menfaatlenmek için çevrende dolanıp işi bitince yüzüne bakmıyor; şirinlik yap ona ki bırakmasın seni, göz yum bütün hainliklerine , yeter ki seninle selamı sabahı kesmesin.:41::22::57:

onlar selamını kesmesin hainlerle benim için hepsi bitmiştir artık bu son bikaç günde öyle gördümki gerçek yüzleriini ve düşündüm gerçekten beni düşünselerdi böyle yapmazlardı.sanki benim inadıma yapıyorlar ve bişey deyincede hemen üste çkıyorlar ama artık gözüm açıldı.

canım ya,
sen kıyamamaya devam ettiğin sürece, onlar sana daha çok kıyacaklar gibi.
anlamamana şaşırıyordur annen.
gözüne batıra batıra olmayan çocuğa oyuncak alıyor hem de senin yanında.

daha nasıl anlatsın. senin yerin bu, onların ki bu, bilesin diyor işte.
sen de ona göre davran.

aynı durumdayız abim sürekli borç yapar annemler öder ben hiç yapmam ama yine abim daha değerlidir abimin sözlüsü dolu şey ister aynı evde otururmusun sorusuna kusura bakmayın kocamla ayrı evde oturcaz demesine ragmen hala çok kıymetlidir abim için bu işler böyle sen ne yap biliyormusun bir kız bir oğlun olursa ne olur birbirlerinden ayırma ikisinede aynı şekilde davran ben öyle yapıcam

aynı durumdayız abim sürekli borç yapar annemler öder ben hiç yapmam ama yine abim daha değerlidir abimin sözlüsü dolu şey ister aynı evde otururmusun sorusuna kusura bakmayın kocamla ayrı evde oturcaz demesine ragmen hala çok kıymetlidir abim için bu işler böyle sen ne yap biliyormusun bir kız bir oğlun olursa ne olur birbirlerinden ayırma ikisinede aynı şekilde davran ben öyle yapıcam

kesinlikle ayırmam.insan çok kırılıyor.ama bikaç gündür gelin saygısız davranmaya başladı onlarda gördü umarım tavırları değişir.

Back
X