- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
Hı hıBir daha konu açmayı düşünmüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hı hıBir daha konu açmayı düşünmüyorum
Maksimum bir hafta veriyorum. Hiç olmadı yeni üyelikle gelip konu açacaksın yüzde bir milyon.Bir daha konu açmayı düşünmüyorum
aferim çocuğummmm.sen hangi ilköğretim okulundaydınnn pekiii?Küfür en sevmediğim şeydir
Tanırız ki.Maksimum bir hafta veriyorum. Hiç olmadı yeni üyelikle gelip konu açacaksın yüzde bir milyon.
İlk cümlesinden hem deTanırız ki.![]()
Önceki üyelikleri inkar edenlerle çok egleniyorum ben ya. Seviyorum onlarıİlk cümlesinden hem de![]()
Sizi içinizde degersizlestiren ne ise onu bulup kendinizle barisin kendinize deger verin ki deger gorun bu anlatiiklariniz degersizligin en dibi mazositlik gibi bazı rituel terapi tarzı yapabileceginiz temizleme uygulamalari var konuyu arastirrsaniz sorununuzu çözerİçimi dökmek istiyorum artık
Düşüncelerimi yazıya aktarmayı pek beceremem aslında ama deneyeceğim ...
direkt konuya girmek istiyorum ...
Erkeklere güvenemiyorum kızlar ama bu öyle basit ve ergence olan ayy erkeklere govonomoyorom meselesi değil anlatınca anlayacaksınız zaten belkide yargılayacaksınız ...
sevgilisi olan erkeklere daha çok ilgim oldu hep çünkü bekar olanla olursam hep aldatılacakmışım gibi hissediyorum biliyorum ezilmiş olan asla aldatılan kadın değil aldatan adamdır bunu farkındayım ama asla kabullenemiyorum eğer bekar bir erkekle bitliktelik yaşarsam beni sevmeyecek , gözü hep dışarıda olup beni aldatıcak ama bekar olmayan bir erkekle ilişkim olursa beni daha daha çok seveceğini daha çok isteyeceğini düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi ... biliyorum çok çok çok çok çok iğğrenç bir düşünce ama nedense bana ikinci kadın olmak her zaman daha güvenli geliyor ... ( böyle bir şey yapmam sadece düşüncelerimi anlatıyorum lütfen böyle bir ilişkim olduğunu düşünmeyin ) ve ne tesadüfki bana yazan bana ilgi duyan ... hepsi aynı kategoridelersevgilileri var ... ve kimse beni gerçekten sevdiği için sevmiyor yani erkeklerden bahsediyorum asla aşklı meşkli duygular için sevmedi kimse beni ... hep bir sebep hep bir çıkar
neden böyle düşünüyorum neden beni gerçekten çıkarsız sevmiyorlar ve ben neden kendimi böyle adamlara layık görüyorum ... neden neden nedeenn
sizden tek ricam beni yargılamamanız ve böyle bir ilişkim olduğunu düşünmeyin lütfen lütfen
![]()
Kimdin bihsittiğinizi bilmiyirimÖnceki üyelikleri inkar edenlerle çok egleniyorum ben ya. Seviyorum onları![]()
Bir daha konu açmayı düşünmüyorum
Birde eşini, nişanlısını olduğu gibi değil hayalindeki gibi yazıp kendilerini kandırıyorlar ya ona bitiyorumKimdin bihsittiğinizi bilmiyirim![]()
Bir daha konu açmayı düşünmüyorum
Onu üyelik iptali istiyorum diye konu açarak yapacak. Hepiniz ...., vahşet team, kan emici vampirler, açlıktan ağzı kokanlar kombinlerinden biriyle aramızdan ayrılacakson durum ne kk Kadınlarına beddua hakaret ve kapanışa gelmedik mi hala![]()