Neden böyle oluyor hiç bilmiyorum ve artık yoruldum ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk olayını sorma sebebim instagramda takip ettiğim bir kadının evlilik dışı çocuklarının olduğunu öğrenip babalarıyla görüşmediğini söyledeğini duyunca aklıma gelmişti nüfusta kime kayıtlıdır acaba diye merak edip burada bilgili kadınların olduğunu düşündüğüm için sormuştum silikon implant yaptırmak için 35 yaş sınırı yok 18 yaşını dolduram herkes yaptırabilir bu gayet normal bir düşünce 43 lük adam dediğinizindr peşinden hiç bir zaman koşmadıpımı ve açtığım konuda aşk olmayıp yanında bulunduğunda eğlenceli ve huzurlı dakiklar geçirdiğim için hoşlandığımı defalarca belirttim ... bu konuda da böyle bir şey yapmayacağımı kaç kere söyledim 😏 burada bendem yaşça büyük ve tecrübeli insanlardan hayat tavsiyeleri almak varken açıkladığım halde asla yapmayacağımı defalarca yazmama rağmen linç yemek beni yordu ... bir daha soru sormayı falanda düşünmüyorum bdv kısmında çünkğ gerçekten kendimi anlatamıyorum 😆 direkt yargılıyor maalesef bazı hanımlar
İşte, yaşça büyük ve görmüş, tecrübeli olduğumuz için saklayamıyorsun ya kendini.

İşine gelene manas destanı gibi uzun uzun yazıyorsun yaşın kaç diye sorana cevap bile vermiyorsun hayırdır ya jajdjsjd.

Bak canım mesela ben bdv ye şöyle bir konu açtım

hep evli erkekler ilgimi çekiyor çünkü diğerleri hep beni aldatırmış gibi geliyor
Nasılsa evli olduğundan haberim var o aldatma sayılmaz dkdkd
Evlenme derdimde yok oh kafam rahat
Memem de küçük bunu da kafama takıyorum

büyük travmalarım var
Buradaki her evli kadının kocası bir aday kddkld kusura bakma evli çekiyor ya dikkatini
Klasik ay beni yargılamayın biliyorum çok utanıyorum amaa
Misal bne böyle bir konu açsam ne dersin ciddi ciddi cevap yazar mısın?
O memeli konuyu kaçırmışım ben 😂😂🙈🙈

Bence bu konunun gerçek olmadığını düşünmemiz ve seni diğer anlamda linçlemememiz daha güzel
Yoo dostum yooo bu kız böyle bir şey yapmaz ancak dikkat çekmek için konu açar
İnanmammmmmmmm daha dün memesini büyütmek istiyordu

Oro...lar, ağzı kokanlardan sonra en son senden de kadınlar kulübüne hakaret ayrılış konusu bekliyorum ben tatlı kız, o potansiyeli görüyorum sende. 😂

Geçenlerde biri vardı resim atıp duruyodu yok bu kadına benziyo mu falan diye. En sonunda bastı küfürü beddua’yı gitti.
Bu da öyle olmasın aman aman 😄

Bir de bir şey diyecegım evli adam ya da sevgilisi olan adam başkasıyla da sevgili oluyorsa 3 kişiyle aynı anda da ilişki yürütebilir 4 te 5 te bunun sınırı yokkk
yani bir şekilde aldatır
Çünküm neden olmasın
Konu böyle bak aşırı mantıksız tamam mı balım
Sütünü içtin mi bakayım sen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X