Neden böyle oluyor hiç bilmiyorum ve artık yoruldum ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk olayını sorma sebebim instagramda takip ettiğim bir kadının evlilik dışı çocuklarının olduğunu öğrenip babalarıyla görüşmediğini söyledeğini duyunca aklıma gelmişti nüfusta kime kayıtlıdır acaba diye merak edip burada bilgili kadınların olduğunu düşündüğüm için sormuştum silikon implant yaptırmak için 35 yaş sınırı yok 18 yaşını dolduram herkes yaptırabilir bu gayet normal bir düşünce 43 lük adam dediğinizindr peşinden hiç bir zaman koşmadıpımı ve açtığım konuda aşk olmayıp yanında bulunduğunda eğlenceli ve huzurlı dakiklar geçirdiğim için hoşlandığımı defalarca belirttim ... bu konuda da böyle bir şey yapmayacağımı kaç kere söyledim 😏 burada bendem yaşça büyük ve tecrübeli insanlardan hayat tavsiyeleri almak varken açıkladığım halde asla yapmayacağımı defalarca yazmama rağmen linç yemek beni yordu ... bir daha soru sormayı falanda düşünmüyorum bdv kısmında çünkğ gerçekten kendimi anlatamıyorum 😆 direkt yargılıyor maalesef bazı hanımlar
geçen konunda ben yargılamadım amaaa.büyükk destekk verdim ki yeni konu açmayasınn diyeee

Sen ne dediğini ve ne istediğini asla ama asla bilmiyosun belli ki. Diğer arkadaşların da dediği gibi destek alman gerek. Bu yaşta böyle anormal düşünceler ne bilim yazık ediyosun kendine bence...
Anlatmaya çalıştığım şey şu : sadece bu düşüncemin neden kaynaklanabileceğimi sordum 👋🏻 Ve aska yapmayacağımı defalarca belirttim 🤭 destek almam için bu dediklerimi uygulamaya geçirmiş olmam ( tövbe ) lazım

22 yaşında konu sahibi.
Kızlar göğüslerim hiç yok değil avuç içi kadar falan ama küçük yani , paramı biriktirdim ama annemden bir türlü estetik için izin alamıyorum evlenince büyür diyo ve kuduruyorum gerçekten böyle diyince 🙆🏻‍♀️ Zaten maksat evlendiğimde özgüvenimin yüksek olmasını sağlayacak göğüslere sahip olmak çocuk doğurup ya da zamana bırakıp büyümesini beklemek değil 🤭 kimseye haber vermeden yaptırsam saklayamam anlaşılır biliyorum nasıl izin alacağım ne olur yalvarırım bana akıl verin ... gerçekten çok etkiliyor hemde çok ne diyeceğim anneme destekli tak büyür diyo kendimi kandırmış olurum diyorum kime bependireceksin kendini diyor 🥸 yallvarırım kızlar bana akıl verin ne desem ne yapsam ne etsem (20 yaş)
Yirmi demiş kendisi. Yaşını biliyordur heralde 😂

Anlatmaya çalıştığım şey şu : sadece bu düşüncemin neden kaynaklanabileceğimi sordum 👋🏻 Ve aska yapmayacağımı defalarca belirttim 🤭 destek almam için bu dediklerimi uygulamaya geçirmiş olmam ( tövbe ) lazım

Bu düşüncelerinin neden kaynaklandığını ancak destek alarak öğrenebilirsin. Git bi psikoloğa ben böyle acayip acayip şeyler düşünüyorum de, bak sana nasıl açıklayacak hemen nedenini.

sizin konular hep böyle zaten,bence fake'siniz,artık iyice emin oldum bu konudan sonra.

ilişkisi olan adam sizinle birlikte olursa aldatan adam olmayacak mı yani? bekarlar beni aldatır diyorsunuz, başkasının sizin üzerinizden bir başkasını aldatmasını destekliyorsunuz.

iyi misiniz? ne kullanıyorsunuz?
Yok 3. Kadın araya girerse aldatılmış oluyor ....

Çocuk olayını sorma sebebim instagramda takip ettiğim bir kadının evlilik dışı çocuklarının olduğunu öğrenip babalarıyla görüşmediğini söyledeğini duyunca aklıma gelmişti nüfusta kime kayıtlıdır acaba diye merak edip burada bilgili kadınların olduğunu düşündüğüm için sormuştum silikon implant yaptırmak için 35 yaş sınırı yok 18 yaşını dolduram herkes yaptırabilir bu gayet normal bir düşünce 43 lük adam dediğinizindr peşinden hiç bir zaman koşmadıpımı ve açtığım konuda aşk olmayıp yanında bulunduğunda eğlenceli ve huzurlı dakiklar geçirdiğim için hoşlandığımı defalarca belirttim ... bu konuda da böyle bir şey yapmayacağımı kaç kere söyledim 😏 burada bendem yaşça büyük ve tecrübeli insanlardan hayat tavsiyeleri almak varken açıkladığım halde asla yapmayacağımı defalarca yazmama rağmen linç yemek beni yordu ... bir daha soru sormayı falanda düşünmüyorum bdv kısmında çünkğ gerçekten kendimi anlatamıyorum 😆 direkt yargılıyor maalesef bazı hanımlar
Saçma konularını hiç özlemiycez tatlı kız 🖐️

Yokuspokus Yokuspokus ayy canım serdar ortaçlı gangstawalk olduğunu yeni fark ettim desem!

ne zaman serdarlı avatarını görsem gülüp neşeleniyordum, (muhteşem bir fotoğraftı) dedim nerelerde bu hanım son zamanlarda :KK48:

hayırlı olsun yeni nickiniz :KK200:
vayyy hainn gangsta peşini bırakalım diye nikini bilem değiştirmişşş.ama gene peşindeyimmmmmmmmm :KK200:

Bak canım mesela ben bdv ye şöyle bir konu açtım

hep evli erkekler ilgimi çekiyor çünkü diğerleri hep beni aldatırmış gibi geliyor
Nasılsa evli olduğundan haberim var o aldatma sayılmaz dkdkd
Evlenme derdimde yok oh kafam rahat
Memem de küçük bunu da kafama takıyorum

büyük travmalarım var
Buradaki her evli kadının kocası bir aday kddkld kusura bakma evli çekiyor ya dikkatini
Klasik ay beni yargılamayın biliyorum çok utanıyorum amaa
Misal bne böyle bir konu açsam ne dersin ciddi ciddi cevap yazar mısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X