Sormuşsunuz cevap veriyorum.Kızlar ortamda sizin sorduğunuz sorulara cevap verilmese yada mesela biri bise anlatıyor diyelim üc kisiyiz diğer ikisine bakarak anlatıyor ama size hiç bakmıyo hep oluyo ama bu hangi ortama girsem.... ne düsünursunuz oldum olası onemsenmedim girdigim hiç bir ortamda... ıs ortamında da aynı şeyi yaşıyorum girdigimden beri önemsenmiyorum dikkate alınmiyorum ... aslında konuşkanım giriskenim ama neden önemsenmiyorum bilmiyorum coo bilmiş bir insan değilim safım ondan olabilir mi diye düşünüyorum hep yada ifademden dolayı biliyorum ama çok üzülüyorum
Kızlar ortamda sizin sorduğunuz sorulara cevap verilmese yada mesela biri bise anlatıyor diyelim üc kisiyiz diğer ikisine bakarak anlatıyor ama size hiç bakmıyo hep oluyo ama bu hangi ortama girsem.... ne düsünursunuz oldum olası onemsenmedim girdigim hiç bir ortamda... ıs ortamında da aynı şeyi yaşıyorum girdigimden beri önemsenmiyorum dikkate alınmiyorum ... aslında konuşkanım giriskenim ama neden önemsenmiyorum bilmiyorum coo bilmiş bir insan değilim safım ondan olabilir mi diye düşünüyorum hep yada ifademden dolayı biliyorum ama çok üzülüyorum
Yok öyle olsa asla sorun etmem özelde çalışıyorum bide bu yıllardır böyle okulda işte akrabalarm arasında hep yaşıyorum bunu bugün de yaşadım mesela is yerinde dort kisi oturuyoruz anlatan arksdas herkese bakiyor sadece bsna bakmıyor anlatırken... yada bir şey sorsam fikrimi söylesem duymamazlıktan geliyolar yada onemsemedikleri için duymuyorlar gerçektenkamu kurumunda mi calisiyorsunuz,
ben cok sonradan ogrendim,
kamu kurumlarinda hiyerarsi onemliymis, ust rutbeli kisiye bakarak konusman gerekiyormus.
Hatta bir toplantida bir arkadasimizin basina geldi,
toplantida birisi bir sey soruyor, bu arkadas da ona hitaben cevap veriyor,
baskan cok kizmis, sonradan ogrendik ki baskana bakarak ve ona hitaben cevap vermek gerekiyormus.
sordugunuz soruya nasil cevap alamiyorsunuz anlamadim,
yani hic mi, yoksa zamanim yok, yok suna git sor gibisinden gecistirici cevaplar mi aliyorsunuz.
Ortamda bu şekilde davranan insanlar görgüsüz ve terbiye almamış kişilerdir net. Ben bir şey anlatırken üç kişi varsa karşımda, üçünün de gözlerine tek tek bakarım . Her birine hitap ettiğim mesajını veririm. Düşünceli bir hareket bana göre. Yontulmamışlarla takılmaKızlar ortamda sizin sorduğunuz sorulara cevap verilmese yada mesela biri bise anlatıyor diyelim üc kisiyiz diğer ikisine bakarak anlatıyor ama size hiç bakmıyo hep oluyo ama bu hangi ortama girsem.... ne düsünursunuz oldum olası onemsenmedim girdigim hiç bir ortamda... ıs ortamında da aynı şeyi yaşıyorum girdigimden beri önemsenmiyorum dikkate alınmiyorum ... aslında konuşkanım giriskenim ama neden önemsenmiyorum bilmiyorum coo bilmiş bir insan değilim safım ondan olabilir mi diye düşünüyorum hep yada ifademden dolayı biliyorum ama çok üzülüyorum
Profil resmini cok begendim.Yok öyle olsa asla sorun etmem özelde çalışıyorum bide bu yıllardır böyle okulda işte akrabalarm arasında hep yaşıyorum bunu bugün de yaşadım mesela is yerinde dort kisi oturuyoruz anlatan arksdas herkese bakiyor sadece bsna bakmıyor anlatırken... yada bir şey sorsam fikrimi söylesem duymamazlıktan geliyolar yada onemsemedikleri için duymuyorlar gerçekten
Her ortamda yaşıyorum ben bunu yıllardır ama sorun ne bir türlü çözemiyorum bilmiş bir insan değilim açıkçası ve aksine iyi niyetli ve safım sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünüyormGiyimine, duruşuna, konuşmana dikkat et. Bahsettigin ortam bir kere, iki kere yaşadigin birr ortam olsa sizi sevmemişler, giciklik yapmislar ya da uyuşmamişsiniz diyebilirdim ama her girdigim ortamda boyle dediginiz icin sorun sadece insanlarda degildir muhtemelen.
Her ortamda yaşıyorum ben bunu yıllardır ama sorun ne bir türlü çözemiyorum bilmiş bir insan değilim açıkçası ve aksine iyi niyetli ve safım sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?