- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.182
- 358
AssfffAnlattigina gore okadar bakimli degilmis ondan sasirdim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AssfffAnlattigina gore okadar bakimli degilmis ondan sasirdim.
Hayir tabi.Assfffahh rainny ahhh güzellik algın bile öyle değişik ki? Nasıl bakımsız hatun güzel gülümsemesi bile enerji fıskırıyo
takma kirpik, dolgu dudak , sarı saç mı sadece bakım anlayısın
![]()
Cümle kur rainny kendini ifade et.. de ki mesela ben uzun boylu hafif balık etli kara kas kara gözlü kadınları güzel bulurum.. adamlarlada böyle iki kelime bi kelime yazısıyosan nasıl ilerleyecek ki?? Pff neyseHayir tabi.
Evlilik konusu acilmadiBiraz fazla "acilen evlenmem lazım" duygusu verdiyseniz karşı taraf çekinmiş olabilir.
Hayır tabii ki atma ya baksana görüldü yemişsinKizlar mesaj atsam mi sabah goruldu atti. Cocugu begendim bu sefer
geçenlerde bir arkadaşım buraya konu açmış:)) Valla aynı KKdakinin kanlı canlı haliyimhatta sadece yillar önce bir gün beraber parttime bir işte calistigim kız bana kkdan özel mesaj atmıştı 'senin adın xx di mi,tanıdım seni' diye
![]()
Kizlar mesaj atsam mi sabah goruldu atti. Cocugu begendim bu sefer
Aynen simdide iliski bana gore falan degil dedi. Silicem simdiRainyy simdiye kadar begenmedigin biri oldu mu? Sen zaten hepsini begeniyorsun. Bence mesaj at karsi taraf seni engellemeden sen rahat edemiyorsun.
Bizi anladın mı birazcıkta olsa?Biraz laf soktum ama hic orali olmadi. Sinir oldum neysee
Aynen simdide iliski bana gore falan degil dedi. Silicem simdi
gizli hesap mısın? gizliyse bulamazlar.bu kadar erkeği nerden ve nasıl buluyorsunuz?
bana kişisel hesabımdaan inst. da filan çok az insan yaziyor tanımadığım.
size her gün her hafta kim yazıyor merak ediyorum cidden