• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden boyle oluyor?

Anlattigina gore okadar bakimli degilmis ondan sasirdim.
Assfff 😂😂 ahh rainny ahhh güzellik algın bile öyle değişik ki? Nasıl bakımsız hatun güzel gülümsemesi bile enerji fıskırıyo😍 takma kirpik, dolgu dudak , sarı saç mı sadece bakım anlayısın🙈

:)) Valla aynı KKdakinin kanlı canlı haliyim 😂 hatta sadece yillar önce bir gün beraber parttime bir işte calistigim kız bana kkdan özel mesaj atmıştı 'senin adın xx di mi,tanıdım seni' diye 😂
geçenlerde bir arkadaşım buraya konu açmış
bir kaç hafta sonra beni aradı
lattesiz sensin değil mi , "domestik" yazısından anladım diye ahahahahaha :KK53:

Sen kendini sev kendine güven diğer insanlar her zaman özgüveni tam ve kendini seven kişilerden hoşlanır 🤗

bu kadar erkeği nerden ve nasıl buluyorsunuz?
bana kişisel hesabımdaan inst. da filan çok az insan yaziyor tanımadığım.
size her gün her hafta kim yazıyor merak ediyorum cidden
gizli hesap mısın? gizliyse bulamazlar.
Açık hesapsa ; gittiğin yerlerden vs aktif paylasım yapıyor musun? yapmıyorsan bulamazlar.
Aktif paylasım yapıp gittiğin yerleri etiketliyor musun? etiket yapmıyorsan zor..
Büyük sayfaların gönderilerine yorum atıyor musun? atmıyorsan yine zor...

Sahsi fikrimi eski akadas cevremden örnek vererek yaziyim: Bizim grupta Bulgaristandan gelen bir cocuk vardi. Cocuk yakisikli sayilir, sakaci felan ama kiz arkadasi yok. Bende kendi kendime acaba neden diye düsünürken bir party de flirt etme seklini gördüm. Yani kücümsemek icin söylemiyorum, ama yani bi yalvarmadigi kaldi. Cringe diyorlar ya. Bir insanda öz güven yoksa, kendini de ezik lanse ediyor disari. Ve kimse ezik biriyle beraber olmak istemiyor, narsist tiplerden baska (zaten o yüzden senin icin burda bir kac defa senin icin endiseli oldugumu yazdim).
Aslinda analiz etmek icin bir "flirt" edisini görmek lazim ama benim tahminim yukarda yazdigim gibi

Back
X