Neden boyle oluyor?

Hippi senaryo değilmiydi ya ben yorum bile yapmadım ona
Yani değildi bsnce kadın en basta yönstim izniyle 2. Üyeliğim diye belirtti. Bi senaryo için okdr ugrasılmazdı sanırım.. hippi olması geyiğe döndürdü belki ama hippi olmasa sadece linçlenirdi

Yani değildi bsnce kadın en basta yönstim izniyle 2. Üyeliğim diye belirtti. Bi senaryo için okdr ugrasılmazdı sanırım.. hippi olması geyiğe döndürdü belki ama hippi olmasa sadece linçlenirdi
Bilemiyorum, garipmiydi garipti. :)

Evlilik konusu acilmadi

Enerjin çok düşük. Sürekli bir şeylere yetişmeye çalışıyorsun gibi hissediyorum konularını okurken. Biraz kendine mesai harcasan keşke. İnsanlar "rainy'e mesaj atsam mı" diye düşünsün, sen değil.

Rainy konuna bakayım dedim herkes banlanmış. Noldu millete yaw
Sana gelirsek konuşkan ol. Sempatik ol, hafif cilveli ol ama dozunda olsun. Öyle bişi konuşmadan bön bön oturuyorsan olmaz.

Ben sevdim sizi. Mesela güzel ve enerjik olduğu için bir arkadaşımıza özendim diyebiliyorsunuz. Bazı kadınlar kıskançtır mesela, hemcinsini kıskanır. Sizde öyle bir şey hissetmedim. Arkadaşlara katılıyorum karşınızdakine hayatımda biri olmalı artık enerjisi veriyorsunuz bence. Bu da erkekleri korkutuyor olabilir. Biraz olumlama yapın, kendinize bakım falan yapın. Makyaj demiyorum o size kalmış, ben de makyaj yapmam genelde ama her zaman erkek arkadaşım oldu. En basitinden peeling yapın, cilt bakımı için basit rutinler oluşturun. Kendinize özen gösterdiğinizi gösterin yani kendinize, bu öz değerinizi yükseltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…