• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden boyle oluyor?

gizli hesap mısın? gizliyse bulamazlar.
Açık hesapsa ; gittiğin yerlerden vs aktif paylasım yapıyor musun? yapmıyorsan bulamazlar.
Aktif paylasım yapıp gittiğin yerleri etiketliyor musun? etiket yapmıyorsan zor..
Büyük sayfaların gönderilerine yorum atıyor musun? atmıyorsan yine zor...
yok açık hesabim
ama gittiğim hiçbir yeri filan paylasmam
ender paylaşım yaparım , genelde kitap/ sanat tarihi ve doğa konuları üzerine fotolar olur
küçük sayfaların gönderilerine bile yorum yazmıyorum dkkdkd arkadaşlarımın hikâyelerini bile izlemem xjxjxk

yok açık hesabim
ama gittiğim hiçbir yeri filan paylasmam
ender paylaşım yaparım , genelde kitap/ sanat tarihi ve doğa konuları üzerine fotolar olur
küçük sayfaların gönderilerine bile yorum yazmıyorum dkkdkd arkadaşlarımın hikâyelerini bile izlemem xjxjxk
Yav bu erkolar seni nasıl bulsun..... kale duvarı örmüşsün resmen önüne :KK70:
kendini çekip paylasman aynı zamanda etiket yapman gerekiyor öyle öyle buluyorlar.. :halay:

Sahsi fikrimi eski akadas cevremden örnek vererek yaziyim: Bizim grupta Bulgaristandan gelen bir cocuk vardi. Cocuk yakisikli sayilir, sakaci felan ama kiz arkadasi yok. Bende kendi kendime acaba neden diye düsünürken bir party de flirt etme seklini gördüm. Yani kücümsemek icin söylemiyorum, ama yani bi yalvarmadigi kaldi. Cringe diyorlar ya. Bir insanda öz güven yoksa, kendini de ezik lanse ediyor disari. Ve kimse ezik biriyle beraber olmak istemiyor, narsist tiplerden baska (zaten o yüzden senin icin burda bir kac defa senin icin endiseli oldugumu yazdim).
Aslinda analiz etmek icin bir "flirt" edisini görmek lazim ama benim tahminim yukarda yazdigim gibi
Evet haklisin. Ama psikolojik sorunlar falan var o yuzden belki ozguvenim yok bilmiyorum.

Yav bu erkolar seni nasıl bulsun..... kale duvarı örmüşsün resmen önüne :KK70:
kendini çekip paylasman aynı zamanda etiket yapman gerekiyor öyle öyle buluyorlar.. :halay:
ay bana patolojik geliyor o ya jdjdjdj
zaten arkadaşım olan herkes tipimi biliyor neden çekip koyayım diyorum 😂
aşırı mutlu olduğum zamanlarda çekerim bir kaç fotom var arkadaşlarim kedilerimle.
ay ben zaten ailesini tanımadığım adamlarla bile güvende hissetmiyorum kaldı ki internetten bulmak😶‍🌫️
hiç denemedim ama deneyip mutlu olanlarda az değil
şu sıralar inanılmaz kendime odaklıyim ilişki filan hiç istemiyorum en az bir sene.
rainy bak benim yaptıklarımı yapmıyosun
B Buffalosos çok güzel açıkladı hatalarimi yoksa sende 31 e kadar koca moca bulamazsın djdkkdd

ay bana patolojik geliyor o ya jdjdjdj
zaten arkadaşım olan herkes tipimi biliyor neden çekip koyayım diyorum 😂
aşırı mutlu olduğum zamanlarda çekerim bir kaç fotom var arkadaşlarim kedilerimle.
ay ben zaten ailesini tanımadığım adamlarla bile güvende hissetmiyorum kaldı ki internetten bulmak😶‍🌫️
hiç denemedim ama deneyip mutlu olanlarda az değil
şu sıralar inanılmaz kendime odaklıyim ilişki filan hiç istemiyorum en az bir sene.
rainy bak benim yaptıklarımı yapmıyosun
B Buffalosos çok güzel açıkladı hatalarimi yoksa sende 31 e kadar koca moca bulamazsın djdkkdd
Yalnız sana sunu söyleyeyim sosyal medya kullanmayan erkek diyorum... susuyorum..... offf .....:KK19::KK19:

Kizlar biri benimle konusmak istedi. Beni gorunce bir iki gunu konustuk sonra yazmadi. Niye beni istemiyorlar. Psikolojim bozuldu. Dun agladim ya.
Bu arada konu acip arkamdan dalga gecen uyeler yo
Belki de kendinizi değiştirmenin zamanıdır.

Yalnız sana sunu söyleyeyim sosyal medya kullanmayan erkek diyorum... susuyorum..... offf .....:KK19::KK19:
geçen sene bir arkadaşım vardı , sonra baktım hoşuma gidiyor filan.
kendisinin sosyal medyası yok.
aşırı kibar ince ruhlu biri filan.

sonra biraz yaklaştım , kızgın yağ gibi cizzzzzz tam bir manyak çıktı !!
özgüvensizliginden hesap açmamıştir o:sinirli:
hepsi nefis diil yani

Evet haklisin. Ama psikolojik sorunlar falan var o yuzden belki ozguvenim yok bilmiyorum.

O zaman önceligin onlari ortadan kaldirmak olsun. Benim de psikolojik sorunlarim oldugu zaman (depresyon panik atak yeme icme bozuklugu felan) sacma sapan bir hale bürünmüstüm. Yani yüzüklerin efendisindeki Gollum gibi görüyordum kendimi. Öyle bir ruh halini ister istemez disari yansitiyorsun. O yüzden ilk kendini toparlayacaksin. Hem kendini seven insan kendini daha iyi korur yalnis insanlara karsi

geçen sene bir arkadaşım vardı , sonra baktım hoşuma gidiyor filan.
kendisinin sosyal medyası yok.
aşırı kibar ince ruhlu biri filan.

sonra biraz yaklaştım , kızgın yağ gibi cizzzzzz tam bir manyak çıktı !!
özgüvensizliginden hesap açmamıştir o:sinirli:
hepsi nefis diil yani
Aaayyy manyakmıs o , en iyisi şöyle iş hesabı olup onu kullanan diyelim 🤣

Eski kocam kullanmazdı benimde off demişliğim vardıı… ( bknz aldattı😂😂)
Ya kullanmayan dediğim komple yok değil canım öyle ilgilenmeyen vs influencer gibi kullanan tipler çok itiyor beni makul kullanacaksa bile sadece tanıdıklar ekli olsun fotoları çok olmasın vs ayda yılda bir girsin 🤣 şirketi olsun şirket hesabı olsun ya da sadece

Ya kullanmayan dediğim komple yok değil canım öyle ilgilenmeyen vs influencer gibi kullanan tipler çok itiyor beni makul kullanacaksa bile sadece tanıdıklar ekli olsun fotoları çok olmasın vs ayda yılda bir girsin 🤣 şirketi olsun şirket hesabı olsun ya da sadece
Zengin ve karıya kıza doymuş olsun diyosun yanii🤔🤔 makul bencede😅😅

Konuştuk diyorsunuz nerede konuştunuz sanalda mı gerçekte mi
Bazen rüya yada telepati yapıyo gbi geliyo bana rainyy.. düzgün cvpta vermiyo bize sonra adamlara kızıyo falan.. hocanın dediğini yap yaptgını yapma timsali hatun

Back
X