neden böyle oluyor

ayshe92

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
75
0
16
Ankara
Kızlar iki buçuk yıldır çıktığım biri var gerçekten çok değer veriyorum onunda bnnm gibi olduğunu düşünüyordum.Şu sıralar yüzük meselesine o kadar taktımki bu konuda o kadar çok kavga ettikki ve sonra beni suçlu çıkarıyor.Nede böyle yapıyo bir türlü anlayamıyorum kendimden şüphe etmeye başladım artık .Sizce neden böyle yapıyo ve ben napmalıyım yardım ediiin

Yüzük meselesi derken ?

İşi ciddiyete dökmek anlamında mı ?

evet kendi aramızda olsun takalım dedim ya hiç takmadı beni yada hemen konuyu değiştirdi nağıcağımı şaşırdım artık

Bunu senin değil,onun teklif etmesi gerekir.Sen teklif edince,geriliyordur.
Bir de sanırım sen 20 yaşındasın.Erkek arkadaşın kaç yaşında ? Okuyor musunuz ? Daha erken gibi sanki...
Ve aileler bilmeyecekse,anlamı yok bence.

Evet 20 yaşındayım o da 19 .ikimizde okuyoruz ama benim için anlamı büyük ikimiz hakkında ileriyi düşündüğünü bilmek istiyorum.Tek başıma çabalamak istemiyorum sorunda bu ..

çok küçüksünüz,hele 19 yaş erkek için çocuk yaşı, acele etme canım

istemiyor demekki böyle şeyler .senin zorunla da yapmasın.bence sen konuyu kapat,o isteyince zaten sana söyler.

Küçüksünüz henüz. Okul bitene kadar kim bilir hangi taşın altından hangi sular akıcak..Hoş bişey düşünmüş olabilirsin ama bence acele etmeyin. Belki sevmiyodur 'kendi aramızda sözlenelim' olayını. Ben hiç hazzetmem mesela. Çok dedi sevgilim ama takmam benim için annemin babamın yanında takılmadıktan sonra bi önemi yok dedim. Mecbur tamam dedi Kasımın 11 inde de ailesi gelicek takıcaz yüzüklerimizi hayırlısıyla.Siz de bekleyin olacaksa herşey olur zamanında. Yüzük takınca kesinleşmicek ki herşey.
Böyle hoş güzel adetlerimizin basitleştirilmesine çok karşıyım...

canım bizler anatomi olarak erkeklerden kat be kat öndeyiz adet gördük mü ruhsal bedensel potansiyel anneyiz fakat erkekler ancak ve ancak biyolojik baba olabilirler olgunlaşmadıkça ne ruhsal ne de beden olarak baba olmaya hazırdırlar
şimdi böyle erken gelişince senin de bu beraberliği ciddiyete döküp kendini güvende hissetmek istemen çok doğal ancak karşındaki 19 yaşında olunca hayatım bi düşün sen ondan ne istiyorsun???

yani ortalama 17 yaşından beri arkadaşlık ediyorsunuz, hayat gailesine ne kadar hazırsınız?
çocuğun tavrı normal, sizinkisi ergen çoşkusuyla yaşanan sempatik bağlı ve tatlı bir aşk
sıkma çocuğu...

Henüz 20 yaşındasın canım inan zaman geçtikçe evlilik anlayışın beklentilerin o kadar çok değişecekki belkide şu an hayatında olan kişiyle yürümeyeceğini bile anlayabilirsin. Ne güzel birbirinizi seviyorsunuz bence ilişkinizin tadını çıkarın işler ciddiye binince herşey güllük gülistanlık olmuyor malesef

benimde sevgilim istedi ben takmadım yüzük
takana karşı değilimde çok saçma işler be canm bence
o yüzük ciddi anlamda takılmalı aileler bilmedikten sonra boş ve gereksiz
sevgilim artık anladı beni takmak istemememe tavır almadı
alsada bişey farketmez bana tersse yapmam sevgi yüzükle ölçülseydi hiçbir evli boşanmazdı

Düşününce gerçekten haklısınız niye bu kadar taktım onuda bilmiyorum.Bir süre zamana bırakıp unutmaya çalışacağım bu konuyu.

Düşününce gerçekten haklısınız niye bu kadar taktım onuda bilmiyorum.Bir süre zamana bırakıp unutmaya çalışacağım bu konuyu.

Bence de düşününce anlayacaksın ki ilişkin yolundaysa yüzüksüzse pek ala aynı keyifle devam eder.

Yüzüklü ya da yüzüksüz bir ilişkiye çok şey yükleme,henüz çok genç bir yaş 19-20.

Kendi aramızda yüzük taktık olayını hiç anlayamadım...

Artık sevgiliyiz demenin tatmin etmediği ama işi resmiyete dökecek şartların oluşmadığı dönemler için uydurulmuş bir element

pastane sözü istiyosun yani....
bu yaşta heveslenmen normal tabi ama böyle bişey olsa bile bunu erkek düşünüp sana bu teklifle gelmeli....
bunun için kavga edilmez....

Evet 20 yaşındayım o da 19 .ikimizde okuyoruz ama benim için anlamı büyük ikimiz hakkında ileriyi düşündüğünü bilmek istiyorum.Tek başıma çabalamak istemiyorum sorunda bu ..

Ne yani yüzüksüz olanlar ileriye yönelik düşünmeyenler mi oluyor ?

Zaten o kadar basitleşti ki artık.

İyi olunca tak,kavga edince çıkar at.

Ciddiyet böyle şeylerle ölçülmez.

Adamın saygısı var mı,sadakatli mi bunlara bakılır.

Allahın izniyle takacağımız tek yüzük nişan yüzüğü.

canım anladıgım kadarıyla aranızdakı baglılıgın senın gozunde cıddıyetın göstergesı olarak ıstıyorsun bu yuzugu ama o yuzukler kafalarda takılmadıkca hıc bır anlamı yokkı. bosver sen sadece mutlulugunu yasamaya bak. sen onunlayken kendını huzurda guvende hıssedıyor musun ona bak. ve emın ol bu erkekler 30 yasına gelse bıle hala cocuk olabiliyorlar. herseyı zamanına bırak :103:

Tesekkür ederim yorumlarınız için .Bir süre zamana bırakacağım.Hem moralimi bozup hemde ikimize yükleniyordum zaman gerek gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…