Neden böyle oluyorr :(

sweetyone

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
54
1
18
Balıkesir
Kızlar meraba. Bu açtığım ilk konu o yüzden birazcık tedirginim ama sizlerden güç alıyorum :)
Benim 3 senedir beraber olduğum bi erkek arkadaşım var. İyi günle kötü günle bu güne kadar geldik ve hala devam ediyoruz.
Çok kavga etmişliğimiz vardır fakat hiçbi zaman ayrılmadık. Şu an birlikte yazlık bi yerde çalışıyoruz ve aynı odayı paylaşıyoruz.
Ama bi sorunum var sanırım onu ilk zamanlardaki kadar çok sevmiyorum. Sevgim mi azaldı bilmiyorum. Ya da hergün görmekten mi böyle hissediyorum? Normalde yaz tatillerinde farklı illerde oluyoruz memleketlerimiz farklı olduğu için. Ama bu yaz birlikte çalışma kararı aldık ve böyle oldu.
Önceden çok sevimli bulurdum, onu gördüğümde heyecanlanırdım ama şimdi öyle bşy yok...
Ne yapmam gerekiyor bu durum geçici midir? Yoksa hep böyle mi devam edicek çok mtsuzumm

Son düzenleme:
İlk zamanki heyecanın devam edebilmesi çok zor.. Ben aşkın ölümsüz olduğuna inanmıyorum. O ilk zamanlar yaşananlar hep aşktan sonra ise sevgi kalıyor ve o devam ediyor. Bence korkulacak bir şey yok.

Yazım tarzınız çok sevimli Yorum yapasım geldi. Öncellikle şunu belirteyim. Dönem dönem olabilir böyle şeyler. Bende hemen herşeyden sıkılabilen bir tipim. Bu ilişkime de yansıyabiliyor. 9 senedir tanıyorum. Sürekli görüyorum. Bazen de göremiyorum o zaman da özlemekten bunalıyorum artık :26: Ruhsal çöküntüye giriyorum. Sürekli dipdibe olunca, aynı yüzü görünce sıkılma hissi uyanmış olabilir. Ama sevginiz gerçekse düzelir zaten. Mutluluklar dilerim...

size katılamıcam malesef her gün görüyorsun diye daha azmı sevilir evleneli 6 yıl olmuş sizdemi bişeyler hissetmiyorsunuz eşinize karşı her gün görüyorsunzu diye
6 yıldır sözlü değil mi arkadaş

yaşlar kaç ki siz yazın birlikte çalışıp aynı odayı paylaşma kararı alıyorsunuz?
ailenin yanında neden değilsin?

Bence de sürekli görmektendir..
Eskiden sık buluşmuyorsanız heyecan oluyordur.
Şimdi git aynı adam gel aynı adam
Geçer canım üzülme.

size katılamıcam malesef her gün görüyorsun diye daha azmı sevilir evleneli 6 yıl olmuş sizdemi bişeyler hissetmiyorsunuz eşinize karşı her gün görüyorsunzu diye

Sürekli gorusunce insan fark etmiyor bence sevgisini.
Uzun sure gorusmeyince anliyor insan sakini bence

Sürekli yanyanasınız bundan kaynaklanıyordur. Bir arkadaşımın 5 yıllık ilişkisi var. Onlarda aynı okuldalar sürekli beraberler. Ben artık eskisi gibi hissetmiyorum sevgim mi azaldı gibi konuşmaya başlamıştı. Araya tatil girdi şimdi özlüyorum,ben ne kadar çok seviyormuşum onu diyor. Yani demem o ki sürekli yanyana olmak iyi değil bence, zaten evlendiğinizde de sürekli yanyana olacaksınız biraz ayrı kalmak,özlemek aşkı arttır.

aslında biraz şey gibi değerini kaybedince anlamak..
hani gözden ırak gönülden ırak diye bi söz var ya benim için de öyle mesela..
ceylininm bu arada 6 yıl sözlü olmak nasıl bir duydu bunun nişanı da bu kadar uzun sürecek mi yoksa düğün dernek kurulacak mı paparazzi gibi oldum da bi cevaplasana sana zahmet..ben bi annemi bilirdim 8 yıl nişanlı kalmış ama 12 yaşındaymış ondan..

Arkadaşım o zaman soruş tarzını değiştir biraz. Ne oyle azarlar gibi ailem bşy demiyo sana mı kaldı afedersin

Sinirlenme cicim namus bekçisi çok burda. Konuyla alakası olsa da olmasa da sorarlar neden birlikte kalıyorsun diye.

Çok bir arada olmaktandır bu hissettiklerin, hepimize oluyor böyle ara sıra. Gündüz de aynı ortamda mı çalışıyorsunuz?

Canim sevgiliyiz biz sözlü degiliz
Nisan olacaktı bu Haziranda ama aksilikler cikinca erteldiik biraz :)

Arkadaşım o zaman soruş tarzını değiştir biraz. Ne oyle azarlar gibi ailem bşy demiyo sana mı kaldı afedersin

Yaz bakalım nasıl yazmam lazım.
Şu nasıl?
“Canım ya düzelir bakalım inşallah, bu arada ailen biliyor muydu birlikte kaldığınızı falan?”
Böyle olsa daha mı güzel olurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…