Çok görmekten oöyledir canim..
Kızlar meraba. Bu açtığım ilk konu o yüzden birazcık tedirginim ama sizlerden güç alıyorum :)
Benim 3 senedir beraber olduğum bi erkek arkadaşım var. İyi günle kötü günle bu güne kadar geldik ve hala devam ediyoruz.
Çok kavga etmişliğimiz vardır fakat hiçbi zaman ayrılmadık. Şu an birlikte yazlık bi yerde çalışıyoruz ve aynı odayı paylaşıyoruz.
Ama bi sorunum var sanırım onu ilk zamanlardaki kadar çok sevmiyorum. Sevgim mi azaldı bilmiyorum. Ya da hergün görmekten mi böyle hissediyorum? Normalde yaz tatillerinde farklı illerde oluyoruz memleketlerimiz farklı olduğu için. Ama bu yaz birlikte çalışma kararı aldık ve böyle oldu.
Önceden çok sevimli bulurdum, onu gördüğümde heyecanlanırdım ama şimdi öyle bşy yok...
Ne yapmam gerekiyor bu durum geçici midir? Yoksa hep böyle mi devam edicekçok mtsuzumm
6 yıldır sözlü değil mi arkadaşsize katılamıcam malesef her gün görüyorsun diye daha azmı sevilir evleneli 6 yıl olmuş sizdemi bişeyler hissetmiyorsunuz eşinize karşı her gün görüyorsunzu diye
6 yıldır sözlü değil mi arkadaş
yaşlar kaç ki siz yazın birlikte çalışıp aynı odayı paylaşma kararı alıyorsunuz?
ailenin yanında neden değilsin?
aaa yeni farkettim kesin sıcaktan
Ailemin haberi var. Ayrıca yaşım da 23. Bunlara takılmayalım
Kızlar meraba. Bu açtığım ilk konu o yüzden birazcık tedirginim ama sizlerden güç alıyorum :)
Benim 3 senedir beraber olduğum bi erkek arkadaşım var. İyi günle kötü günle bu güne kadar geldik ve hala devam ediyoruz.
Çok kavga etmişliğimiz vardır fakat hiçbi zaman ayrılmadık. Şu an birlikte yazlık bi yerde çalışıyoruz ve aynı odayı paylaşıyoruz.
Ama bi sorunum var sanırım onu ilk zamanlardaki kadar çok sevmiyorum. Sevgim mi azaldı bilmiyorum. Ya da hergün görmekten mi böyle hissediyorum? Normalde yaz tatillerinde farklı illerde oluyoruz memleketlerimiz farklı olduğu için. Ama bu yaz birlikte çalışma kararı aldık ve böyle oldu.
Önceden çok sevimli bulurdum, onu gördüğümde heyecanlanırdım ama şimdi öyle bşy yok...
Ne yapmam gerekiyor bu durum geçici midir? Yoksa hep böyle mi devam edicekçok mtsuzumm
size katılamıcam malesef her gün görüyorsun diye daha azmı sevilir evleneli 6 yıl olmuş sizdemi bişeyler hissetmiyorsunuz eşinize karşı her gün görüyorsunzu diye
Sürekli gorusunce insan fark etmiyor bence sevgisini.
Uzun sure gorusmeyince anliyor insan sakini bence
İyi de bir konu açıyorsun. Ona takılma buna takılma. Merak edip soracağız ki hem seni hem de konunu daha iyi anlayalım..
size katılamıcam malesef her gün görüyorsun diye daha azmı sevilir evleneli 6 yıl olmuş sizdemi bişeyler hissetmiyorsunuz eşinize karşı her gün görüyorsunzu diye
Arkadaşım o zaman soruş tarzını değiştir biraz. Ne oyle azarlar gibi ailem bşy demiyo sana mı kaldı afedersin
aslında biraz şey gibi değerini kaybedince anlamak..
hani gözden ırak gönülden ırak diye bi söz var ya benim için de öyle mesela..
ceylininm bu arada 6 yıl sözlü olmak nasıl bir duydu bunun nişanı da bu kadar uzun sürecek mi yoksa düğün dernek kurulacak mı paparazzi gibi oldum da bi cevaplasana sana zahmet..ben bi annemi bilirdim 8 yıl nişanlı kalmış ama 12 yaşındaymış ondan..
Arkadaşım o zaman soruş tarzını değiştir biraz. Ne oyle azarlar gibi ailem bşy demiyo sana mı kaldı afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?