• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden boyle ya neden

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
ne avrupa ne abd ne baska yer turkiyenn saglik sistemi hicbiyerde yok. berbat doktor bulmak zor bulsan pahali. dis tedavisi d'Eden asiri pahali. turkiyede saglik ocsklari bile is goruyo. devlet bedqva ozel sigortan vqrsa yari fiyatina
. ulkemizin ne kadzr kiymetni bilsek az . gurbet dzyanilczk gibi degil hasta olmaya korkuyorum

Sen nediyorsun ya. TRde nikah günü alabilmek icin saglik ocagina gittim alman vatandasiyim diye kanimi almadilar. Neymis sisteme TC nosu girmek zorundaymis yoksa olmuyormus.

Baska bir sene TRde gece öksürmekten nefes alamicak duruma geldim. Esim beni acile götürdü. Türk vatandasi degilim diye para aldilar benden. Suriyelilere gelince bedava ama.
Orda bekledigimiz 2 saatten hic bahsetmiyorum bile. Kendi ülkemden sogudum.

Türkiyede aman hasta olmayasin ölürsün valla.

saglik ta bir numara bence . sistemi. buralarfa saatlerce bekliyoruz.

Sen nediyorsun ya. TRde nikah günü alabilmek icin saglik ocagina gittim alman vatandasiyim diye kanimi almadilar. Neymis sisteme TC nosu girmek zorundaymis yoksa olmuyormus.

Baska bir sene TRde gece öksürmekten nefes alamicak duruma geldim. Esim beni acile götürdü. Türk vatandasi degilim diye para aldilar benden. Suriyelilere bedava ama.

Baska bir sene TRde gece öksürmekten nefes alamicak duruma geldim. Esim beni acile götürdü. Türk vatandasi degilim diye para aldilar benden. Suriyelilere gelince bedava ama.

suriyeliler dunyada boyle savastan dolayi. turkiye degil sadece . bir yakinimfa sizin gibi sorun yasadi ama turkiye vatandzsiba oyle degil sonuxta . almanyada nasil sistemi daha mi oui

Hi hi cennet evet :işsiz:
Geri donun o zaman USA sizi kirmizi mumlu davetiyeyle cagirmadi herhal :KK14:
Cennetinize gelin
gelicem ins durmam ki cocuk ta yetismez burda . y'a turliyede her turlu magaza nalbur zuccaciyeci eczabe hersey vqrdir kucuk yerlere bile. burda kucuk yerdeyseb araban yoksa yandin

hem neden turk vatandzsligindan ciltinizki

Back
X