- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Hayalperest5
Holter taktirmak icin 4 ay sira bekleyenlerin sirasi gelmeden kalp krizi gecirip vefat ettigi ulke burasi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık turizminde mi ne kadar gelişmişiz acabadegilm Erdogan cidz degilmi. ki son zamanlarfz turkiye saglik turizimde cok ilerlemis buda sagliginn ne kadzr oui oldugunu gosterir. ah ah
senin gördüğün saglık sistemi gurbetcişlere çzel canım.gel buraya hastayı dahiliye doktoru 1 dakkada nasıl muayene ediyor. doktoro sen 100 hasta bakmıssın az bakmıssın diye azarlıyor.nasıl doktorlar azarlıyor.degilm Erdogan cidz degilmi. ki son zamanlarfz turkiye saglik turizimde cok ilerlemis buda sagliginn ne kadzr oui oldugunu gosterir. ah ah
Saglik sistemi mi cok iyi uygun senden vergisiydi muayene ucretiydi bi sekilde cikariyorlar.devlette bi de hayvanmissin gibi muamele etmeleri de cabasi.bi kere hamileyken gittim kadin dogum hastanesine kadinin muamelesi igrencti odanin icinde 10 kadin vardi sanirim ozele verdigim paralar helal olsun dedim gorunce bazen doktorlarada hak veriyorum kac kisiyle ugrasiyorlar sonucta.ama kesinlikle saglik sistemi berbat
olabilir bilmiyorum ama bildigim tel sey turkiye bir numara her konuda
türkiyede sgk lı olan bedava muayene oluyor mu sanıyorsunuz? Siz maaşı görmeden devlet almanız gereken maaştan binlerce lira kesiyor zaten sağlık kesintisi diye hastaneye gitsenizde gitmesenizde .Kesinlikle katılıyorum.
Yurtdışında sgklıyım, bağkurluyum, emekli sandığıyım deyip sağlık hizmetlerinde bedava yararlanmak yok.
Paşa paşa her ay yüzlerce dolar sağlık sigortası primi ödüyorsun doktora git ya da gitme.
Yurtdışında öyle kafana göre istediğin doktora gidemezsin, öncelikle aile hekimi, ki ona gitmek için bile randevu alıyorsun ve o gerekli görürse uzman hekime yönlendiriyor.
Ülkemizde sağlık hizmetlerine ulaşmak bu kadar kolay olduğu için zaten sağlık çalışanlarına şiddet bu kadar fazla.
En basit örneği yurtdışında grip-nezle olursun doktor sana parasetamol verir ve bol bol ılık su iç der, ülkemizde grip için antibiyotik yazmadı diye doktor döverler.
Acile gidip saatlerce sıra bekliyoruz diyen halkımızda suçu kendinde arasın, 5 gündür devam eden başağrısı, 1 haftadır bel ağrısı, nezle, diş ağrısı gibi polikliniklerde tedavi edilebilecek hastalıklar için acili işgal edip gerçekten acillik hastaların mağduriyetine sebep oluyorlar. Bu konuda kimse sistemi yada sağlık çalışanlarını suçlayamaz.
Sağlık hizmetlerine erişme konusunda Türkiye’yi eleştirmek yersiz.
degilm Erdogan cidz degilmi. ki son zamanlarfz turkiye saglik turizimde cok ilerlemis buda sagliginn ne kadzr oui oldugunu gosterir. ah ah
Hahahahahahahhahahahahah sen gerçekten muhteşem bir detaysin :) seni seviyorum ya bana kahkaha attirdin :)Tayyip Erdogan sen misin![]()
türkiyedeki sağlık sistemi berbat. sağlık ocağına gidip ağrı kesici yazdırabiliyosunuz diye ortada iyi bi sistem var sanmayın. daha geçen kolunda sinir problemi ile doğan çocuk ameliyat parası bulunamadığı için (25.000 ) kolunu kaybediyodu. 25.000 nedir yahu? çocuğun koluna değer mi? sigorta olsun olmasın devletin bunu karşılaması lazım ama nerde?
sigortan var. muayene parası ödüyosun. ilaç parası ödüyosun. ne anladım ben o sigortadan?
gss desen ayrı saçmalık.
bu devirde sağlık sistemini öven net kördür.
evet türkiye sağlık turizminde ciddi bir pazar payına sahip, özellikle plastik ve estetik cerrahide...
yani x bir estetik cerrahi hastanesinde, acıbademde, memorial da bolca turist görebiliyorsunuz (özellikle saç ektiren)
ama bir göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde, ümraniye polikliniklerinde, sadi konukoğlunda hiç turist görmedim, neden acaba?
çünkü bu ülkede sadece paran varsa iyi bir sağlık hizmeti alıyorsun da ondan.
sırtımdaki şişen ben için önümüzdeki 1 aya hiçbir devlet hastanesinden randevu alamadım mesela, özele gidip muhtemelen binlerce lira verip kurtulacağım, param yoksa da artık cilt kanseri mi olurum, ne olurum allah bilir.