Ben ciddi Bi ilişki olsun ilerisi olsun diye düşünecek başlamıştım. Ama o tam tersiYani hayata karşı bakışlarınızdakı ayrıntı ne?
Evime geliyo kapıma kadarEngelleme tusu böyle durumlar icin var. O israr ediyor diye devam edecek haliniz yok
Evime geliyo kapıma kadar
Kapıma kadar gelip bekliyor.anneme yazacağınız falan söylemişti mesela.saka diyip dururdu ama hiç güvenmiyorum. Aslında zararsız.sadece hoşlanmam yetmiyor biseyler için .anlatiyorum anlamiyoKapinin kilidi yok mu?
Kapıma kadar gelip bekliyor.anneme yazacağınız falan söylemişti mesela.saka diyip dururdu ama hiç güvenmiyorum. Aslında zararsız.sadece hoşlanmam yetmiyor biseyler için .anlatiyorum anlamiyo
Burda bahsettiğinizleO kadar masum okadar saf kalabilmiski bazen kendimi ona layık bile görmüyorum aslında.
Burda ki adam aynı mı?? Neresi saf bunun yaBen ciddi Bi ilişki olsun ilerisi olsun diye düşünecek başlamıştım. Ama o tam tersi
devam etmeye gerek yokinanin onunla beklentimiz, herseyimiz farklı geliyo bana.4 aydır birlikteyiz. ben mantığımı da kullanarak bu ilişkiyi ilerletmeye çalıştım, çok kapılmamaya çalıştım, oyuzdende, anlaşamadığımız noktaları hep gördüm
Zararsız derken? Kapına geliyor, annene yazacağını söylüyor, sen ayrılmak istiyorsun o bırakmıyor, güvenmiyorsun, zararsızKapıma kadar gelip bekliyor.anneme yazacağınız falan söylemişti mesela.saka diyip dururdu ama hiç güvenmiyorum. Aslında zararsız.sadece hoşlanmam yetmiyor biseyler için .anlatiyorum anlamiyo
Zararsız kavramına hayran kaldım adam ruh hastasının önde gideniKapıma kadar gelip bekliyor.anneme yazacağınız falan söylemişti mesela.saka diyip dururdu ama hiç güvenmiyorum. Aslında zararsız.sadece hoşlanmam yetmiyor biseyler için .anlatiyorum anlamiyo
O kadar masum o kadar saf kalabilmiş mi? Adam hayırdan anlamayıp ısrar ediyor eve kadar geliyor, rahatsız ediyor. Size kırıcı şeyler söylüyor. Ben gerçekten bu insanların “iyi, masum, saf” anlayışını merak ediyorum. Ayrıca doğru sevginin de ne olduğunu bilmiyorsunuz. Seven insan böyle davranmaz.Daha önceki sorumda, bana kirici seyler söylediği için ve zaten düşüncelerimiz farklı olduğu için ayrıldığımı yazmıştım.1 hafta önce. fakat bu kişi ayrılmak istemiyorum diyo. seni seviyorum diyo, hissediyorum sevgisini. Bende seviyorum ama. inanin onunla beklentimiz, herseyimiz farklı geliyo bana.4 aydır birlikteyiz. ben mantığımı da kullanarak bu ilişkiyi ilerletmeye çalıştım, çok kapılmamaya çalıştım, oyuzdende, anlaşamadığımız noktaları hep gördüm. Ona hep söyledim. Ama o kabul etmedi hiç. hep ısrarcı davrandı. ilişki sürsün diye. devam etmekte. bende artık, onun ısrarci kişiliği yüzünden hayattan, ne istediğimi anlamamaya başladım. O kadar masum okadar saf kalabilmiski bazen kendimi ona layık bile görmüyorum aslında. Hep diyorum yaşanmışlıklarimiz başka. Hayata bakışımız farklı. Ama anlamiyo. Seviyorum diyip duruyo. bari arkadaş kalalım en azından o sekil deneyelim. Bir bakalim duruma dedim. ona da yanaşmıyor. ben ne yapabilirim bu durumda? Onunla cok derin bisey olmadı yani sevisme olmustu sadece. ama acaba onun içinmi ayrılmıyor olabilirmi, yani kötü düşünmüş olmim ama ne bileyim. bir erkek neden bu kadar direnir ki.
Evime geliyo kapıma kadar
Ne demek kapiya gelip, annene soylerim demek....psikopat bu, gerekirse polise git kurtul bundan.Evime geliyo kapıma kadar
en sonki ilişkim tam da böyleydi o kadar bensin ki. ay çok komik, en son bana yaptığı muameleden sonra ne sevgisinin masumluğunu görmüştüm ne başka bişeyini.. koşarak uzaklaşmıştım.. diyeceğim o ki kimse aslında o kadar da saf/masum değil.. saf ayağına yatıyo kimisi de .. ama şimdi sen ben olduğun için benim şuanki söylediklerimi asla anlamayacaksınDaha önceki sorumda, bana kirici seyler söylediği için ve zaten düşüncelerimiz farklı olduğu için ayrıldığımı yazmıştım.1 hafta önce. fakat bu kişi ayrılmak istemiyorum diyo. seni seviyorum diyo, hissediyorum sevgisini. Bende seviyorum ama. inanin onunla beklentimiz, herseyimiz farklı geliyo bana.4 aydır birlikteyiz. ben mantığımı da kullanarak bu ilişkiyi ilerletmeye çalıştım, çok kapılmamaya çalıştım, oyuzdende, anlaşamadığımız noktaları hep gördüm. Ona hep söyledim. Ama o kabul etmedi hiç. hep ısrarcı davrandı. ilişki sürsün diye. devam etmekte. bende artık, onun ısrarci kişiliği yüzünden hayattan, ne istediğimi anlamamaya başladım. O kadar masum okadar saf kalabilmiski bazen kendimi ona layık bile görmüyorum aslında. Hep diyorum yaşanmışlıklarimiz başka. Hayata bakışımız farklı. Ama anlamiyo. Seviyorum diyip duruyo. bari arkadaş kalalım en azından o sekil deneyelim. Bir bakalim duruma dedim. ona da yanaşmıyor. ben ne yapabilirim bu durumda? Onunla cok derin bisey olmadı yani sevisme olmustu sadece. ama acaba onun içinmi ayrılmıyor olabilirmi, yani kötü düşünmüş olmim ama ne bileyim. bir erkek neden bu kadar direnir ki.
Ne tür farklılıklarınızın olduğu çok önemli. Dini ve siyasi görüşler mi, aile ilişkilerine yaklaşım mı ya da sosyal hayata dair farklılıklar mı (gezme, eğlence vs...)? Bu konularda uyum yoksa bence bitirmekte ısrarcı olun. Alışırsanız vazgeçmek zor olur.Daha önceki sorumda, bana kirici seyler söylediği için ve zaten düşüncelerimiz farklı olduğu için ayrıldığımı yazmıştım.1 hafta önce. fakat bu kişi ayrılmak istemiyorum diyo. seni seviyorum diyo, hissediyorum sevgisini. Bende seviyorum ama. inanin onunla beklentimiz, herseyimiz farklı geliyo bana.4 aydır birlikteyiz. ben mantığımı da kullanarak bu ilişkiyi ilerletmeye çalıştım, çok kapılmamaya çalıştım, oyuzdende, anlaşamadığımız noktaları hep gördüm. Ona hep söyledim. Ama o kabul etmedi hiç. hep ısrarcı davrandı. ilişki sürsün diye. devam etmekte. bende artık, onun ısrarci kişiliği yüzünden hayattan, ne istediğimi anlamamaya başladım. O kadar masum okadar saf kalabilmiski bazen kendimi ona layık bile görmüyorum aslında. Hep diyorum yaşanmışlıklarimiz başka. Hayata bakışımız farklı. Ama anlamiyo. Seviyorum diyip duruyo. bari arkadaş kalalım en azından o sekil deneyelim. Bir bakalim duruma dedim. ona da yanaşmıyor. ben ne yapabilirim bu durumda? Onunla cok derin bisey olmadı yani sevisme olmustu sadece. ama acaba onun içinmi ayrılmıyor olabilirmi, yani kötü düşünmüş olmim ama ne bileyim. bir erkek neden bu kadar direnir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?