Neden böyle yapıyo ,neden bu kadar ısrarci ?

Dertli9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
130
-31
26
Daha önceki sorumda, bana kirici seyler söylediği için ve zaten düşüncelerimiz farklı olduğu için ayrıldığımı yazmıştım.1 hafta önce. fakat bu kişi ayrılmak istemiyorum diyo. seni seviyorum diyo, hissediyorum sevgisini. Bende seviyorum ama. inanin onunla beklentimiz, herseyimiz farklı geliyo bana.4 aydır birlikteyiz. ben mantığımı da kullanarak bu ilişkiyi ilerletmeye çalıştım, çok kapılmamaya çalıştım, oyuzdende, anlaşamadığımız noktaları hep gördüm. Ona hep söyledim. Ama o kabul etmedi hiç. hep ısrarcı davrandı. ilişki sürsün diye. devam etmekte. bende artık, onun ısrarci kişiliği yüzünden hayattan, ne istediğimi anlamamaya başladım. O kadar masum okadar saf kalabilmiski bazen kendimi ona layık bile görmüyorum aslında. Hep diyorum yaşanmışlıklarimiz başka. Hayata bakışımız farklı. Ama anlamiyo. Seviyorum diyip duruyo. bari arkadaş kalalım en azından o sekil deneyelim. Bir bakalim duruma dedim. ona da yanaşmıyor. ben ne yapabilirim bu durumda? Onunla cok derin bisey olmadı yani sevisme olmustu sadece. ama acaba onun içinmi ayrılmıyor olabilirmi, yani kötü düşünmüş olmim ama ne bileyim. bir erkek neden bu kadar direnir ki.

Yani hayata karşı bakışlarınızdakı ayrıntı ne?

Kapıma kadar gelip bekliyor.anneme yazacağınız falan söylemişti mesela.saka diyip dururdu ama hiç güvenmiyorum. Aslında zararsız.sadece hoşlanmam yetmiyor biseyler için .anlatiyorum anlamiyo

Yerinizde olsam hic uzatmam. Yine istemediginiz halde kapiya gelip dursa kades uygulamayi kullanin derim veya direk polisi arayin. Bana hic de öyle zararsiz poncik gelmedi

devam etmeye gerek yok

Kapıma kadar gelip bekliyor.anneme yazacağınız falan söylemişti mesela.saka diyip dururdu ama hiç güvenmiyorum. Aslında zararsız.sadece hoşlanmam yetmiyor biseyler için .anlatiyorum anlamiyo
Zararsız derken? Kapına geliyor, annene yazacağını söylüyor, sen ayrılmak istiyorsun o bırakmıyor, güvenmiyorsun, zararsız

Hadi öyle olsun

İstemediğiniz halde kapınıza kadar gelip ısrarla beklemesi hastalıklı birşey yalnız ve sapıkça. Siz istemiyorum diyosunuz adam resmen sizi taciz ediyo. Engelleyin her yerden, hiç bi şekilde iletişime geçmeyin, kapınıza gelirse de bi kere polis çağırın bi daha gelmez zaten.

En nefret ettiğim tıp ısrarcı tipler... Bence daha keskin net konuşmanız lazım. Ona da hoşlanıyorum ama farklıyız diyorsanız naz yapıyorsunuz sanıyor olabilir. Yada hep bir ihtimal görebilir kendisi için. Kesin ve net konuşun. Gerekirse de sert konuşun biraz

O kadar masum o kadar saf kalabilmiş mi? Adam hayırdan anlamayıp ısrar ediyor eve kadar geliyor, rahatsız ediyor. Size kırıcı şeyler söylüyor. Ben gerçekten bu insanların “iyi, masum, saf” anlayışını merak ediyorum. Ayrıca doğru sevginin de ne olduğunu bilmiyorsunuz. Seven insan böyle davranmaz.

en sonki ilişkim tam da böyleydi o kadar bensin ki. ay çok komik, en son bana yaptığı muameleden sonra ne sevgisinin masumluğunu görmüştüm ne başka bişeyini.. koşarak uzaklaşmıştım.. diyeceğim o ki kimse aslında o kadar da saf/masum değil.. saf ayağına yatıyo kimisi de .. ama şimdi sen ben olduğun için benim şuanki söylediklerimi asla anlamayacaksın demem o ki, sevdiğinin peşinden koş , 3 günlük dünya , çoluk çocukla uğraşacak vaktimiz yok

Ne tür farklılıklarınızın olduğu çok önemli. Dini ve siyasi görüşler mi, aile ilişkilerine yaklaşım mı ya da sosyal hayata dair farklılıklar mı (gezme, eğlence vs...)? Bu konularda uyum yoksa bence bitirmekte ısrarcı olun. Alışırsanız vazgeçmek zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…