- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
21 gün yapıyorlar zaten. Bi zahmet sıkılmasın bundan da. AnlamıyorumAskerde sana sarmıs
Öyle mi dersiniz ? Düzelir mi yani.Bence askerlige sebep. Cok da takilmayind erim gecer gider.
Hiç alışkın değilim bu tarz şeylere. O yüzden çok boğuluyorum. Gelince geçeceğini bilsem inanın kafama takmam ama korkuyorum ya devam ederse diye. Olabildiğince yumuşak karşılıyorum. Açıklamalar yapıyorum.Can sıkıntısından sana sarmış. Asker psikolojisi işte alttan al biraz.
Demeyeceği şeyleri demeye başladı. Korkuyorum bende. Hep mi böyle olacak diyehepsini anladım sıkıntıdan sana sarıyor gibi de filmde müstehcen sahne gelirse kapat demesi çok aşırı geldi bana.
Tabiki de her yaptığımı anlatmıyorum. Ama sürekli soruyor. Öğle arası napıyorsun şimdi. Kimlesin gibi..Her yaptığınızı neden anlatıyorsunuz ki?
İş arkadaşınız sizden "Tuzluğu uzatır mısın" dese
Bunu da anlatacaksınız sevgilinize
Ayrıca ne Asker psikolojisi Allah aşkına
21 günde ne psikolojisi
İlk defa uzak kaldıysanız o yüzdendir
Son 6 gün zaten. Gelsin hala devam ediyor mu diye bakacağım. Hiç kıskançlık gibi huyları yoktu. Ama şimdi tavan yaptı.askerlik adı üstünde 1 haftası 2 haftası yok bence. şuan siz dışardasınız o içerde, bence sıkılmış ve size sarmış.
siz normal zamanlarda davranışlarına iyice dikkat edin bakalım
Deniyorum...Askerlik psikolojisi.
Tamam..de gec.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?