Neden böyle yapıyor

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Herkese selam,
3 senelik bir ilişkim var. Çok seviyorum, seviliyorum da. Son zamanlarda zor günlerimiz oldu. Bu nedenle zamana bırakmaya karar verdik. Aramızda gayet iyiye gidiyor aslında.
Bedelli askerlik için şehir dışında. Gittiğinden beri bir garip davranıyor. Asla emir kipi kullanmayan, kıskanmayan adam kıskançlık yapıyor.
Ornek vermem gerekecek olursa iş yerinde içine sinmeyen bi iki kişi vardı. Bende bunlardan biri ile çok agresif olduğu için mesafeli idim. Ama yavaş yavaş konuşmaya başladık ve aynı ortamda olunca muhabbete dahil oluyorum. Bugün de iş yerine kahvaltılık birşeyler götürdüm. Mesaide de ben ve bu iki kişi vardı. Birlikte ofiste kahvaltı yaptik.
Bunu sevgilime söylediğim zaman " gerek yok, konuşma iş harici,istemiyorum bu kadar" dedi kestirip attı.
Öğle arasında ise bu arkadaş kahve almış kek almış hadi yiyelim dedi. Erkek arkadaşım da tam o sırada ne yapıyorsun dedi. Bende söyledim. Gerek yok içmeyeceğim de dedi.
Yaptığım hatalı bir durum yok. Insanlarla mesafemi de biliyorum. Ama saçma bir şekilde kıskançlık yapıyor.
Geçen akşam çok samimi arkadaşım ile dışarıdaydım. Daha sonra annesi ve kardeşi de dahil oldu. 11e kadar oturduk. Abim de kafenin önünden aldı evlere dağıldık. Eve gelince yarim saat sonra mesaj attım. Ben geldim yarim saat önce yazmayı unuttum haberin olsun dedim. Ertesi gün tüm gün buna tavır yaptı. Haber vereceksin diyerek.
Film izliyorum diyorum müstehcen sahneler var mı olursa kapat diyor.
Asla emrivaki konuşmayan anlayışlı biri idi. Ne oldu da birden bu kadar agresiflesti ? bilmiyorum. Askerlik psikolojisi mi diyeceğim 2 hafta oldu neden böyle olsun.
Fikirlerinizi bekliyorum.

askerlik adı üstünde 1 haftası 2 haftası yok bence. şuan siz dışardasınız o içerde, bence sıkılmış ve size sarmış.
siz normal zamanlarda davranışlarına iyice dikkat edin bakalım

Her yaptığınızı neden anlatıyorsunuz ki?
İş arkadaşınız sizden "Tuzluğu uzatır mısın" dese
Bunu da anlatacaksınız sevgilinize

Ayrıca ne Asker psikolojisi Allah aşkına
21 günde ne psikolojisi
İlk defa uzak kaldıysanız o yüzdendir

Her yaptığınızı neden anlatıyorsunuz ki?
İş arkadaşınız sizden "Tuzluğu uzatır mısın" dese
Bunu da anlatacaksınız sevgilinize

Ayrıca ne Asker psikolojisi Allah aşkına
21 günde ne psikolojisi
İlk defa uzak kaldıysanız o yüzdendir
Tabiki de her yaptığımı anlatmıyorum. Ama sürekli soruyor. Öğle arası napıyorsun şimdi. Kimlesin gibi..

askerlik adı üstünde 1 haftası 2 haftası yok bence. şuan siz dışardasınız o içerde, bence sıkılmış ve size sarmış.
siz normal zamanlarda davranışlarına iyice dikkat edin bakalım
Son 6 gün zaten. Gelsin hala devam ediyor mu diye bakacağım. Hiç kıskançlık gibi huyları yoktu. Ama şimdi tavan yaptı.

Back
X