Neden böyle yapıyorsun :(

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.837
3.162
133
Herkese iyi akşamlar.
İki ay önce eski sevgilimden ayrıldım. Son kez bir denemek adına yanıma geldi fakat sonradan bazı şeylerin tamiri mümkün olmadı maalesef. Türkiye’ye döndü ve akabinde biz ayrıldık.
Kendisi beni Facebook ve Whatsapptan engellemişti. Engelleri açıp bana saçma sapan saatlerde saçma sapan şeyler yazmış. Ona artık yoluma bakmama izin vermesini söyledim. Her yerden engelledim fakat bu sefer geçen hafta normalden yazıp aramaya başladı ben de engelledim numarasını. En son geçen akşam aramış ama arama mesajı telefonuma şimdi düştü. İşin garibi numarasını da engellemiştim. Hatta numarayı engelle kısmında o numarayı girince hata veriyor bu numara zaten engellidir diye. Bunu nasıl yaptı bu çocuk?
Ben anlayamıyorum neden eski sevgililer hayatımıza bakmamıza izin vermez ?
Not: ortada tehdit vs yok sadece saçma sapan mesajlar atıyor. Bir şey değil bu çocuk böyle sağdan soldan çıkarsa şimdiki ilişkim de zarar görecek diye korkuyorum :(

Herkese iyi akşamlar.
İki ay önce eski sevgilimden ayrıldım. Son kez bir denemek adına yanıma geldi fakat sonradan bazı şeylerin tamiri mümkün olmadı maalesef. Türkiye’ye döndü ve akabinde biz ayrıldık.
Kendisi beni Facebook ve Whatsapptan engellemişti. Engelleri açıp bana saçma sapan saatlerde saçma sapan şeyler yazmış. Ona artık yoluma bakmama izin vermesini söyledim. Her yerden engelledim fakat bu sefer geçen hafta normalden yazıp aramaya başladı ben de engelledim numarasını. En son geçen akşam aramış ama arama mesajı telefonuma şimdi düştü. İşin garibi numarasını da engellemiştim. Hatta numarayı engelle kısmında o numarayı girince hata veriyor bu numara zaten engellidir diye. Bunu nasıl yaptı bu çocuk?
Not: ortada tehdit vs yok sadece saçma sapan mesajlar atıyor. Bir şey değil bu çocuk böyle sağdan soldan çıkarsa şimdiki ilişkim de zarar görecek diye korkuyorum :KK43:
Sümük gibi yapışır böyleleri
Birkaç denemeden sonra vazgeçer
Numaranızı değiştirin

Herkese iyi akşamlar.
Not: ortada tehdit vs yok sadece saçma sapan mesajlar atıyor. Bir şey değil bu çocuk böyle sağdan soldan çıkarsa şimdiki ilişkim de zarar görecek diye korkuyorum :KK43:

Numaranizi degistirin. Yada polise bildiririm seni diyin

Hemen yeni iliskiye baslamissiniz sanirim.

Herkesin unutma suresi farkli.Daha atlatamamis demek ki.

Zamanla unutucagini dusunuyorum onun da.

Numara değiştirmeyi düşünüyorum ama aileme nasıl açıklarım neden değiştirdiğimi. Hadi anneme açıklarım ama babamlara söyleyemem ki neden değiştirdiğimi bir de korkacaklar.
Kimse korkmasın öyle ortada tehdit falan yok ama

Hemen yeni iliskiye baslamissiniz sanirim.

Herkesin unutma suresi farkli.Daha atlatamamis demek ki.

Zamanla unutucagini dusunuyorum onun da.
Aslında ben bir kaç aydır soğumuştum kendisinden ama kendisi askerliğini bitirir bitirmez buraya geldi bir şeyleri kurtarmak adına. Olmadı. Hani uzaklık girdi araya artık az konuşmak bir araya gelememek gibi şeylere alışınca sanırım bazı şeyler düzelmiyor :(

Numara değiştirmeyi düşünüyorum ama aileme nasıl açıklarım neden değiştirdiğimi. Hadi anneme açıklarım ama babamlara söyleyemem ki neden değiştirdiğimi bir de korkacaklar.
Kimse korkmasın öyle ortada tehdit falan yok ama
Çeşitli alışveriş sitelerinden ve kurumlardan çok fazla reklam mesajı geldiğini, numaranız yayıldığı için böyle olduğunu ve değiştirmek istediğinizi söyleyin

“Uzun yıllardır kullanıyorum, sevdiğim/sevmediğim, gerekli/gereksiz tüm arkadaşlarımda var” da diyebilirsiniz

Çeşitli alışveriş sitelerinden ve kurumlardan çok fazla reklam mesajı geldiğini, numaranız yayıldığı için böyle olduğunu ve değiştirmek istediğinizi söyleyin

Uzun yıllardır kullanıyorum, sevdiğim/sevmediğim, gerekli/gereksiz tüm arkadaşlarınızda olduğunu da söyleyebilirsiniz
Şimdi burada öyle çok fazla reklam mesajı atacak yer olmadığı ve numaramı bilen az kişi olduğu için buna kimse inanmaz maalesef :(
Benim anlamadığım şey şu numarası engelliyken bu çocuk beni nasıl arayabildi ?

Şimdi burada öyle çok fazla reklam mesajı atacak yer olmadığı ve numaramı bilen az kişi olduğu için buna kimse inanmaz maalesef :KK43:
Benim anlamadığım şey şu numarası engelliyken bu çocuk beni nasıl arayabildi ?
Operatörünüz nedir? Turkcell ise hattan engelleme özelliği var. Oradan da engelleyin
Diğer operatörleri bilmiyorum, onu da araştrın

Hayır hayır kendisi adada değil
Pahalılık sorun ya
Fakat sen buradasın değil mi?
O Türkiye’de ?
Çalışma izniyle mi kalıyorsun,oturma izniyle mi?
Öğrenci izniyle mi?
Kolaymı öyle bir kadını rahatsız etmek burda,hemen bildirir polis haddini
Birdaha gelirse polise şikayet et
Rahatsız ediyor diye
Bir daha da almazlar adaya
Heryerden engelle
Hem arasın dursun anlat şuanda ki erkek arkadaşına olsun bitsin

Back
X