Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakıcı arıyor herhaldeInstadan biri yazdi tum gun konustuk. Telefonda konusmak istedi konustuk hemen kapadi sonra sen ailemle yasamaz misin diyip konusmayi bitirdi. Neden boyle yapti? Benim hayatimda biri olmucak galiba..
Rainycim ailemle yaşa diyen bir hırbo yerine sap gez daha iyi.Instadan biri yazdi tum gun konustuk. Telefonda konusmak istedi konustuk hemen kapadi sonra sen ailemle yasamaz misin diyip konusmayi bitirdi. Neden boyle yapti? Benim hayatimda biri olmucak galiba..
ya bu salaklar nerden denk geliyo size sdhkdhak nerden alıyorlar bu cesaretleri de böyle sorular sorabiliyorlar hayretttInstadan biri yazdi tum gun konustuk. Telefonda konusmak istedi konustuk hemen kapadi sonra sen ailemle yasamaz misin diyip konusmayi bitirdi. Neden boyle yapti? Benim hayatimda biri olmucak galiba..
Eskisi kadar konusmuyorumSen daha instayı bırakmadın mı?
pardon? hem de daha bu kadr yeniyken boşver kendisine bakacak birini arıyo belliki kafalar baştan uyuşmamışInstadan biri yazdi tum gun konustuk. Telefonda konusmak istedi konustuk hemen kapadi sonra sen ailemle yasamaz misin diyip konusmayi bitirdi. Neden boyle yapti? Benim hayatimda biri olmucak galiba..
Bu instadan biri başına bir iş getirecek birgünInstadan biri yazdi tum gun konustuk. Telefonda konusmak istedi konustuk hemen kapadi sonra sen ailemle yasamaz misin diyip konusmayi bitirdi. Neden boyle yapti? Benim hayatimda biri olmucak galiba..
Bir günde evlilik seviyesine mi geldinizInstadan biri yazdi tum gun konustuk. Telefonda konusmak istedi konustuk hemen kapadi sonra sen ailemle yasamaz misin diyip konusmayi bitirdi. Neden boyle yapti? Benim hayatimda biri olmucak galiba..
Bu ara erkekler ailesiyle yaşayacak insan arıyor heralde herkeste aynı dertInstadan biri yazdi tum gun konustuk. Telefonda konusmak istedi konustuk hemen kapadi sonra sen ailemle yasamaz misin diyip konusmayi bitirdi. Neden boyle yapti? Benim hayatimda biri olmucak galiba..