- 29 Ocak 2024
- 1.249
- 38
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Mesajınıza dönmeyen kişi erkek arkadaşınızın aile üyesimi yoksa yakını mı?(Herkes muhtemelen eski konulari karıştıracak tekrar laf yapacak ama lütfen bu sorduğum sorumda geçmişteki konuları karıştırmayın erkek arkadaşımla yaşadıklarımı bir kenara bırakıp sadece bu soruma cevap istiyorum gerçekten rica ediyorum.) Ve yazılanların hepsi haklı ve doğru şeyler aksini asla iddia etmiyorum. Erkek arkadaşımın ailesinden birinin mevlidini kutladım öğlen yazdığım mesaja akşam döndü normalde anlayışlı biriyim kolay kolay sorun etmem ama sanki yıllardır sohbet muhabbetimiz var gibi çok rahat davranması moralimi bozdu istenmiyor muyum diye düşündürdü. Ama mevlidini kutladığım kişi de beni baya sevmiş erkek arkadaşım dedi hatta kaç kere. Kadınla arada konuşurdum tavırlarından da beni beğendiğini farkettim ya da beğenmiş gibi davrandı bilmiyorum. Ama akşama kadar dönmedi mesajıma bilmiyorum tuhaf geldi normal mi bu? (Doğum günü meselesini daha konuşmadım ama tepkim çok büyük olacak ve daha beş kuruş dahi verse almiycam çalıştığım zaman da ilk verdiği kadar parayı ödiycem insan tepki alınca kendine geliyormuş bunu anladım
Aile uyesi döndü ama baya geç döndüMesajınıza dönmeyen kişi erkek arkadaşınızın aile üyesimi yoksa yakını mı?
hala erkek arkadaşım diyorsun ya pes. sende gururdan eser kalmamış..
Niye böyle şeylere takılıyorsun ki ne zaman dönerse dönsün çok mu önemli bu kadarAile uyesi döndü ama baya geç döndü
Değil ama isteksiz yazdı sanki o neydi öyle anlayamadımNiye böyle şeylere takılıyorsun ki ne zaman dönerse dönsün çok mu önemli bu kadar
Ayıp olur diye düşündüm kandil olduğu için yoksa normalde aramam sormam tabiki de mesafeli duruyorumNeyin oluyor da Mevlid kutluyorsun, onlar sana adım atsa bile senin mesafeli olman gerekirken kendini değersizleştiriyorsun
Beni yanlış anlama sakın kendi kendini durduk yere yiyip bitiriyosun gereksiz şeylereDeğil ama isteksiz yazdı sanki o neydi öyle anlayamadım
Kandil kutladım sadece ne yaptım normalde zaten yanasmiyorum hep mesafeli durdum aramiyorum sadece kandil kutladım asla yağcılık yapmadım hep o adım attiMillete yaranmaya çalışma. millete yağ çekme. millete kendini ezik gösterme. adam zaten senden utanıyor. bir de böyle hallere girme azcık dik dur yaaa.
Galiba öyle kafaya takılacak bisey değil sanırım ama ne bileyim 7 saat yazmadi ondanBeni yanlış anlama sakın kendi kendini durduk yere yiyip bitiriyosun gereksiz şeylere
neneler bile telefonuna bakıyor 7 saat içinde ; ) istememiş geç yazmış üff bu nerden çıktı demiştir.Galiba öyle kafaya takılacak bisey değil sanırım ama ne bileyim 7 saat yazmadi ondan
Ayıp olur diye attınız mesaja ayıp olmasın diye geç de olsa cevap gelmiş neyi sorguluyorsunuz kiAyıp olur diye düşündüm kandil olduğu için yoksa normalde aramam sormam tabiki de mesafeli duruyorum
Milletin işi gücü yok elde telefon mesaj mı bekliyor sanıyorsunuz.(Herkes muhtemelen eski konulari karıştıracak tekrar laf yapacak ama lütfen bu sorduğum sorumda geçmişteki konuları karıştırmayın erkek arkadaşımla yaşadıklarımı bir kenara bırakıp sadece bu soruma cevap istiyorum gerçekten rica ediyorum.) Ve yazılanların hepsi haklı ve doğru şeyler aksini asla iddia etmiyorum. Erkek arkadaşımın ailesinden birinin mevlidini kutladım öğlen yazdığım mesaja akşam döndü normalde anlayışlı biriyim kolay kolay sorun etmem ama sanki yıllardır sohbet muhabbetimiz var gibi çok rahat davranması moralimi bozdu istenmiyor muyum diye düşündürdü. Ama mevlidini kutladığım kişi de beni baya sevmiş erkek arkadaşım dedi hatta kaç kere. Kadınla arada konuşurdum tavırlarından da beni beğendiğini farkettim ya da beğenmiş gibi davrandı bilmiyorum. Ama akşama kadar dönmedi mesajıma bilmiyorum tuhaf geldi normal mi bu? (Doğum günü meselesini daha konuşmadım ama tepkim çok büyük olacak ve daha beş kuruş dahi verse almiycam çalıştığım zaman da ilk verdiği kadar parayı ödiycem insan tepki alınca kendine geliyormuş bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?