Neden böyle yaptı?

Sevgilisi daha kendi doğum gününü kutlamamış bu dıdısının dıdısınınkini kutluyor
Biraz ağırlığın olsun ya ortada nişan söz yoksa arayıp neden kutluyorsun ne alaka yani ki çocuk umursamıyor senin gibi kızların arkasından çok konuşur erkek ailesi söyleyeyi

Amaaaan.Eşimin ablasını aradım kandil kutlaması için.Açmadı dönüş te yapmadı.Ya görmedi ya da açmak istemedi.Ne önemi var ki

Eski konuları hiç bilmeden bakmadan cevap veriyorum.Mesajları hiç okumayan biriyim .Whatsappta dahil.Hele özel günlerde şişen mesajlara hiç bakmam whatsapptan bakıp yoğunluktan o an cevap vermedıgım,sonrasında da unuttugum cok olmuştur.Geç cevap vermenin tek sorun olduğu yer ikili ilişkiler bence,o da ilk zamanlar.Geç cevap verdiğim insanları daha az sevdiğim gibi bir durum olmadığı gibi bana geç cevap verdi acaba sevilmiyor muyum diye hiç düşünmedim ömrümde.Dediğim gibi geçmişi bilmiyorum belki de yaşananlar sizi bunları irdelemeye itiyordur bilmiyorum

Ben de sadece şimdi açtığın konuya yorum yapayım. İnsanların işleri ve meşguliyetleri olabilir veya canı ister cevap vermez yani. Akrabası cevap vermedi diye kafaya takman da ne bileyim. Gelen yorumlardan anladığım kadarıyla toksik bir ilişki içindesin. Akrabası sana kalpli çiçekli böcekli cevap verse ne elde edecektin. Ha yazmış ha yazmamış bu neyi değiştirir öyle bir sevgilin varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…