Neden böyle yaptı?

Konu sahibinin cevabını merakla bekliyorum

Konu açma hızına yetişemiyorum. Millet açlıktan, hastalıktan ölüyor, senin derdine bak. Mesaja geç dönmüş, mesaja dönmedi Bla blaaa. Bunlar hep işsizlikten.

Yuh artık o kadar da değil . Niye uzaklaştırma alsin Allah aşkına numarasını da kadın zorla verdi ben istemedim almasam ayıp olurdu onun dışında kimsenin başına bela değilim öyle düşünüyorsa ki bence düşünmüyor asla öyle bir durum yok ne istiyorsa yapabilir

Konu açma hızına yetişemiyorum. Millet açlıktan, hastalıktan ölüyor, senin derdine bak. Mesaja geç dönmüş, mesaja dönmedi Bla blaaa. Bunlar hep işsizlikten.
Milletin işi gücü yok elde telefon mesaj mı bekliyor sanıyorsunuz.
Ben de yoğun olduğum dönemlerde mesajlara akşam geri dönerim.
Hiç iyiye gitmiyorsunuz.
Niye aynı durumu yaşasaniz takmayacak misiniz yani zorunuza gitmez mi

İşsiz misiniz ?

Geç görmüştür

Görmüştür veya o anda işi vardır dönememiştir.

İnsanlar elinde telefonla sizden mesaj gelsin diye mi bekleyecek

Yazmışsın kutlamışsın eee o da geç meç dönmüş uzatmak neden.

Okuyupta cevap vermeyen insanlara hiç denk gelmediniz galiba

Takıntılı bir insan mısınız ?

Elalemin kadını numarasını zorla veriyor, sevgiliniz sizin banka hesap numarasını zorla alıyor... Kimse gönüllü isteyerek bir şey yapmıyor, hep zorla. Niye uzaklaştırma mı alsın? Sevgilinin doğum gününü kutlamamak bir tavırdır. Hatırlatıldığı, nolur kutla dendiği halde kutlamamak ise düş yakamdan artık demektir. Erkek kadın fark etmez, kim kendini sizin durumlara düşürse karşı taraf buz gibi soğur. Cebine yemek parası koyduğun birine sadece acırsın. Kaç yıllık kocam bunu yapsa, git karnını doyur dese önce gururum kırılır, sonra kendime gelir hesabını sorarım.

Allah yardımcınız olsun, yolunuz yol değil çünkü.

Niye aynı durumu yaşasaniz takmayacak misiniz yani zorunuza gitmez mi
Yooo
Karşımdaki insanın durumunu bilemem ki. Hasta olabilir, yoğun olabilir, telefonunu bir yerde unutmuş olabilir, canı sık olduğundan kimseyle muhatap olmak istemeyebilir ya da benden hoşlanmayabilir.
İnsanların davranışlarını kendimizce yorumlayıp, yaptıkları her davranışı kişiselleştirip sorgulayamayız.
Siizn o kadının hayatındaki yeriniz nedir, sıfır. O yüzden kankası yazmış gibi hemen cevap vermesini beklemeniz yersiz.

Ben inanmamaya başladım artık bu ‘zorla’ lafına

keşke bi işe girip çalışsanız boş şeylere kafa yoruyorsunuz

Biraz ağırlığın olsun ya ortada nişan söz yoksa arayıp neden kutluyorsun ne alaka yani ki çocuk umursamıyor senin gibi kızların arkasından çok konuşur erkek ailesi söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…