Neden böyle?

Hghgh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
48
20
3
Merhaba bayanlar ben 6 senelik evliyim eşim iyi bir insan sağolsun evine çocuğuna karşı ama gel görki ben karşı hissiyatı yok gibi insan hicmi karısına dokunmak istemez ben öpmesem öpmez uyurken bile arkasını döner yatar bana dön dediğimde otarafa doğru yatamıyorum der bu sefer ben öbür tarafa geçsem o yine diğer tarafa döner gün içinde yazar napiyon nasılsın diye ama bana karşı hiçbir yaklaşımı yok inanın hiç hatırlamam bana kendi isteğiyle gelip sarılmasını dışarıda bile cocugumuz yokken çıktığımızda el ele tutuşalım derim tutuşmaz neden böyle kackere konuştum ama ne alakası var der kestirip atar biraz egolu bir yapısı da var zaten eşleri böyle olan varmı benim gibi :((((

Bence ona göre hayat monotonlaşmış, heyecanı kalmamış. Sabah kalk işe git akşam gel eşine ne yaptın bile demeden yorgunum, dinleniyorum adı altında ihmal.. Bence yapman gereken şu ne kadar anne baba olmuş olsanız da çocuklarınız varken de hayatınıza heyecan katabilirsiniz. 1 gün çocukları anneannesine ya babaannesine gönder.Eşinin ne kadar sevdiği yemek varsa yap, güzel şöyle mum ışıklı bir sofra kur.Açıksan git saçlarını da yaptır en sevdiği şekilde.. Güzel biraz seksi bir kıyafet giy..Kırmızı ruj.. Hiçbir erkek böyle ateş eden bir kadına hayır diyemez :) O akşam biraz cilveli, neşeli ol. Tatlım belki sende kedine yeterince bakamıyorsundur, kendini eve çocuklara adamış kendini unutmuş bir kadına da dönüşmüşsündür. Bazen oluyor canım böyle içinden özenmek gelmiyordur, ne bileyim fırsatın yoktur.Ev, çocuk bunlar kolay sorumluluklar değil. Bence bir gece başbaşa kalın, birbirinize zaman ayırın, dans edin. Normalde çocuklar evdeykende sen ruj sürüp saçını başını yapabilirsin :) Bence dene :)

İnanın bunların yüzde birmilyonunu yaptım bakımsız biri değilim gece bile özenir öyle yatarım o eve gelmeye yakın üstümü değişirim bunları yaptığımda da yapma sinir oluyorum sade ol der bilmiyorum değişik birşey yasiyorum

Benimkide sevmez makyaji süsü.sade sever.benimkide enteresan bi tip.aman artik bende sallamiyorum ilgisizligini çok yoruluyorum zaten hiç umursayamam

Bende çok sallamadigim zamanlar oldu ama bazen artık insanın canına tak ediyor erkekler böyle sanırım

üzerine düşmeyin bence o yokmuş gibi davranın,kendiniz için süslenin özenin ne yapıyorsanız kendi isteyiniz için yapın ozaman bakın bakalım neler oluyor :)

Kendınıze aıt bı seyler yapın kendınız ıcın ama bunu sadece esınız duzelsın dıye degıl kendı varlıgınıza deger verın cocugunuzu evınızı esınızı ılgısız bırakmayın ama guclu ve kendıne deger veren kendıne vakıt ayıran bırı her daim ulaşılmaz ve değerli olur cocugunuz uyudu mu? eşiniz tv mi izliyor ya da telefonla mı uğraşıyor? Geçin bi köşeye kitap okuyun göstermelik olmasın ama cidden okuyun ve dıkkatınızı oraya verın bu gibi seylerı tekrarlayın ama dediğim gibi evinizden sogumayın ama tek basınıza da değerli bii birey oldugunuzu unutmayın hayat eşinizin ilgisinden ibaret değil kendinize ilgi gösterin Sizden 1 tane daha yok bunu bilin.Eşiniz sevmiyormuş sade ol diyormuş ama siz düşünün kendinizi nasıl beğeniyorsunuz? Siz kendınızı nası ıyı hıssedıyorsanız öyle olun .

Back
X