• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle ?

Cikolatalicheescake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
294
122
103
24
Merhaba, ben 1-2 ay kadar önce, hoşlandığım bir çocuğa açıldım Sorun şu, İlk başlarda mesaj atıyordu, ( 3-4 kere oldu bu ) sohbet başlatıyordu, ancak son 3 haftadır ben başlatmaya çalışıyorum, doğum gününü kutladım, sınavında başarılar diledim, Teşekkür edip, emojiler yolladı bu kadar ondan sonra hiç yazmadı.. Sohbeti ben başlatınca saatlerce konuşuyor, ama yazmayınca o da yazmıyor. Sizce neden böyle ? Sürekli wp'de çevrimiçi... Sanırım başkasıyla konuşuyor :(

Merhaba, ben 1-2 ay kadar önce, hoşlandığım bir çocuğa açıldım Sorun şu, İlk başlarda mesaj atıyordu, ( 3-4 kere oldu bu ) sohbet başlatıyordu, ancak son 3 haftadır ben başlatmaya çalışıyorum, doğum gününü kutladım, sınavında başarılar diledim, Teşekkür edip, emojiler yolladı bu kadar ondan sonra hiç yazmadı.. Sohbeti ben başlatınca saatlerce konuşuyor, ama yazmayınca o da yazmıyor. Sizce neden böyle ? Sürekli wp'de çevrimiçi... Sanırım başkasıyla konuşuyor :KK43:
Sadece sen hoşlanmışsın ve öylede kalmış

Back
X