• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle ?

Cikolatalicheescake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
130
Puanlar
103
Merhaba, ben 1-2 ay kadar önce, hoşlandığım bir çocuğa açıldım Sorun şu, İlk başlarda mesaj atıyordu, ( 3-4 kere oldu bu ) sohbet başlatıyordu, ancak son 3 haftadır ben başlatmaya çalışıyorum, doğum gününü kutladım, sınavında başarılar diledim, Teşekkür edip, emojiler yolladı bu kadar ondan sonra hiç yazmadı.. Sohbeti ben başlatınca saatlerce konuşuyor, ama yazmayınca o da yazmıyor. Sizce neden böyle ? Sürekli wp'de çevrimiçi... Sanırım başkasıyla konuşuyor :(

mesaj atsın diye, sürekli hikayeler atıyorum, bir kere
Bak ne güzel yazmışın.Başkasıyla konuşuyor.Boşver çek fişini .Anladığım kadarı ıle yaşınız küçük .Hiç kendini boylesıler için üzme.O zaman daha degerlı olursun.
20 yaşındayım, çocukluk ediyorum haklısınız :(

Merhaba, ben 1-2 ay kadar önce, hoşlandığım bir çocuğa açıldım Sorun şu, İlk başlarda mesaj atıyordu, ( 3-4 kere oldu bu ) sohbet başlatıyordu, ancak son 3 haftadır ben başlatmaya çalışıyorum, doğum gününü kutladım, sınavında başarılar diledim, Teşekkür edip, emojiler yolladı bu kadar ondan sonra hiç yazmadı.. Sohbeti ben başlatınca saatlerce konuşuyor, ama yazmayınca o da yazmıyor. Sizce neden böyle ? Sürekli wp'de çevrimiçi... Sanırım başkasıyla konuşuyor :KK43:
Sadece sen hoşlanmışsın ve öylede kalmış

mesaj atsın diye, sürekli hikayeler atıyorum, bir kere

20 yaşındayım, çocukluk ediyorum haklısınız :KK43:
Boşver tatlım en guzel çagların lütfen bırıne takılıp kalma.Ben çok pişmanım .Sende pişman olma.

sanırım konuşma tarzımdan hoşlanmadı :KK43:
Böyle kendinizde kusur aramaya gerek yok. O da hoslansaydi sizin yaptığınız gibi sohbet baslatirdi. Sürekli cevrimici diyorsunuz ben bu durumda ilgilendiği başka biri vardır diye düşünürüm

Başkasıyla konuşuyor, seni de yedekte tutuyor. Başkasıyla olmazsa belki o zaman sana yazar :işsiz: Neden böyle tipleri ısrarla hayatınızda tutarsınız ki

Back
X