- 15 Şubat 2013
- 26.036
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.370
- 798
- Konu Sahibi violettttt
-
Ben senin Sahika olduguna ikna olmus durumdayım, bulussak Sahika yerine baska bi tip gelse bozulurum ben sahsim adinaAnımmm geldiiii
Bi kere basmışım face appi yüzüme , o zamanlar daha yeni yeni keşfdiliyorduneyse bi oğlancağızıı avladım djjsjd ama nasıl taş bi çocuk.
Tabi buluşalım falan dio , bende öyle bi inanmışım ki o kadının ben olduğuma
Buluştuk falan çocun yüzü ekşidi hxjsjdjshshshhd
Tabi ben duramadım, o bana sallamadan ilk yaşı ben attım
Foto da gözünün altı mor değildi dedim ( tek kusur oydu : D )
O da epey akıllıydı ; keşke senin de tek kusur o olsaydı dediiii jxjejdjjs
Şu an öyleyimBen senin Sahika olduguna ikna olmus durumdayım, bulussak Sahika yerine baska bi tip gelse bozulurum ben sahsim adina
Herkes bi degisik enstantaneler deniyomis, benim maymun gibi cikma nedenkm belli oldu, artik ben de portliycem fotolarda
Ustte ki kufur yemis gibi bakiyo
Ben de severim. Hafif buğulu göz makyajı çok güzel olur.O eşek göz dediğiniz gözleri hep kıskanırım. Far da yakışır, eyeliner da. Çok çekici gözler bence.
Fena mı doğum fotoların güzel çıkacak inşallah
Yüzümün geri kalanı da öyle bakıyor da kırptım benUstte ki kufur yemissin gibi bakiyo
Ben 90 kiloya cikmistim, butun fotolarda fok baligi gibiyim.Fena mı doğum fotoların güzel çıkacak inşallahsakın benim gibi yamulan halinle poz verme
Doğumumu çok bilmiş eltim yapacak. O kesin b.k gibi çıktın düzgün poz ver falan derFena mı doğum fotoların güzel çıkacak inşallahsakın benim gibi yamulan halinle poz verme
Boşver bizi alan aldıBen 90 kiloya cikmistim, butun fotolarda fok baligi gibiyim.
Ben yorumları Şahika peplikleriyle okuyorum zatenBen senin Sahika olduguna ikna olmus durumdayım, bulussak Sahika yerine baska bi tip gelse bozulurum ben sahsim adina
Hoslanmiyosan o an cak agzina, sonra ben stresten ne yaptigimi biliyo muyum dersin hxhxhdhDoğumumu çok bilmiş eltim yapacak. O kesin b.k gibi çıktın düzgün poz ver falan der
Yok ya çok severim ablam gibidirHoslanmiyosan o an cak agzina, sonra ben stresten ne yaptigimi biliyo muyum dersin hxhxhdh
Bu firsat bi daha ele gecmezdi ama yine de sen bilirsin bshsYok ya çok severim ablam gibidir
Kamu spotu niteliğinde bir date anısıAnımmm geldiiii
Bi kere basmışım face appi yüzüme , o zamanlar daha yeni yeni keşfdiliyorduneyse bi oğlancağızıı avladım djjsjd ama nasıl taş bi çocuk.
Tabi buluşalım falan dio , bende öyle bi inanmışım ki o kadının ben olduğuma
Buluştuk falan çocun yüzü ekşidi hxjsjdjshshshhd
Tabi ben duramadım, o bana sallamadan ilk taşı ben attım
Foto da gözünün altı mor değildi dedim ( tek kusur oydu : D )
O da epey akıllıydı ; keşke senin de tek kusur o olsaydı dediiii jxjejdjjs
Ne dediğimi yapın ne yaptığımıKamu spotu niteliğinde bir date anısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?