- 1 Şubat 2022
- 6
- -4
- 1
- 30
- Konu Sahibi violettttt
-
Müge Anlı sen misinAnlamadım ki sorunu. Tek göz foto atsaniza.
Ben çekik gözlüyüm. Tüm çocukluk fotolarım bir çizgi gibi, gözsüz çıkmıştır. Fotolarımdan göz rengim asla belli olmazlisede farkettim durumu, artık foto cekinirken gözümü belertiyorum. Bilerek açıyorum yani.
Eğer çok mutluysam, anlik pozsa falan aha işte söyleyim;Eki Görüntüle 2999829
Kon-ni chi-vaa
Gozlerini belertince fotolarda deli gidanlar gibi cikmiyon mu guzumAnlamadım ki sorunu. Tek göz foto atsaniza.
Ben çekik gözlüyüm. Tüm çocukluk fotolarım bir çizgi gibi, gözsüz çıkmıştır. Fotolarımdan göz rengim asla belli olmazlisede farkettim durumu, artık foto cekinirken gözümü belertiyorum. Bilerek açıyorum yani.
Eğer çok mutluysam, anlik pozsa falan aha işte söyleyim;Eki Görüntüle 2999829
Kon-ni chi-vaa
Benimde gözüm büyüktür. Her foto da şuh bakardım eskiden.. şimdi şaşıı gibiyim hxhshshshs imdaatt !Müge anlı 1
Serdar ortaç 2
Ben 3
Ben de eşekgözlügillerdenim bana çok sevimli gelir minnak gözlülerMüge anlı 1
Serdar ortaç 2
Ben 3
Herkes bi degisik enstantaneler deniyomis, benim maymun gibi cikma nedenkm belli oldu, artik ben de portliycem fotolardaBen de eğer normal içten gülüyorsam gözlerim miniliyor. O yüzden fotoğraflarda hep sahte gülerim ve kaşlarımı hafiften yukarı kaldırırım
Gara gızzHerkes bi degisik enstantaneler deniyomis, benim maymun gibi cikma nedenkm belli oldu, artik ben de portliycem fotolarda
Ben gendim gara deilim ki, sariyim, ayrica dudaklarim köfte, dudak buzersem ve de gozumu belertirsem alo kirmizi hattan firlamis gibi olurumGara gızzdudakta büz
Friends dizisini izleyenler bilir bir bölümde düğün duyurusu için foto cektiriyorlar. Sürekli sacmasapan bir surat ifadesi takiliyor. Artık seferber olup güldürüyolar o arada caktirmadan fotoğrafçı çekiyor. Herkes gülmüş ama o yine aynı surat ifadesini takinmis.Ben de eğer normal içten gülüyorsam gözlerim miniliyor. O yüzden fotoğraflarda hep sahte gülerim ve kaşlarımı hafiften yukarı kaldırırım
O eşek göz dediğiniz gözleri hep kıskanırım. Far da yakışır, eyeliner da. Çok çekici gözler bence.Ben de eşekgözlügillerdenim bana çok sevimli gelir minnak gözlüler
Chandler takiniyor ifadeyi onu yazmamışım sacmasapan olmusFriends dizisini izleyenler bilir bir bölümde düğün duyurusu için foto cektiriyorlar. Sürekli sacmasapan bir surat ifadesi takiliyor. Artık seferber olup güldürüyolar o arada caktirmadan fotoğrafçı çekiyor. Herkes gülmüş ama o yine aynı surat ifadesini takinmis.
Ne gülmüştüm o bölümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?