Çünkü erkeklerle biz kadınlar zıt kutuplarız2 yıllık bir ilişkim var. Her şey muhteşem giderken neden bir şeyler karşı taraf için değişmeye ufak ufak başlıyor. Asıl sormak istediğim şu aslında kaçar kovalanır mantığı veya çok değer verme bir yerleri kalkar. Fazla değer verme uzaklaşır mantığına ben anlam veremiyorum. Neden böyle olmak zorunda. Neden dilediğince sevgi gösterilmemesi durumu var. Uzaklaşmayı artık buna bağlamaya başladım. İki birbirini seven insanın neden ilişkiyi bu kadar sürdürmesi zor geliyor. Her ilişki de biri birinden fazla sevmek zorunda mı? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Aşk ve sevgi kavramı hayallerim de çok farklı gelişiyor sanırım. Ben deli doluyken sevgi pıtırcığıyken karşıdakinden de sürekli olarak bunu bekliyorum galiba.Uzun süredir berabersiniz bazı şeyler monotonlaştığı için artık eskisi gibi değeri ve tadı kalmıyor.
Değer görülmediğin yerde durmamak benim için hep mantıklı olmuştur. Yorumunuzu bu yüzden çok iyi anlıyorum. Ama ona çok aşığım gerçekten bana karşı son noktayı gördüğümde ayrılabilirimKaçar kovalanır, gizemli ol bilmem ne mantığı sadece ilişkinin başında geçerli olan bir şey zaten. Evde pijamalı haliyle çamaşır sererken gördüğün insanın ne taktiği ne de gizemi kalır…
Demek ki senin için doğru insan değilmiş, yeterince sevmemiş, ayrılıp yoluna bakacaksın.
Bende böyle düşünüyorum o yüzden kafam karışık ve üzgünüm aslında. Ben uzaklaşmıyorum. Bana güzel sözler söyleyince veya onun dünyasında onun için muhteşem olunca ne bir yerlerim kalkıyor ne de gözüm dışarda oluyor. Ne parasına ne dış görünüşüne takılıyorum. Olduğu gibi seviyorum. Benim için zor değilken neden böyle diye üzüntüm vardı.Gerçekten seven uzaklaşmaz.
Değer görülmediğin yerde durmamak benim için hep mantıklı olmuştur. Yorumunuzu bu yüzden çok iyi anlıyorum. Ama ona çok aşığım gerçekten bana karşı son noktayı gördüğümde ayrılabilirim
24 yaşındayım ve o duruma daha çok var.Umarım son noktayı evlenince görmezsiniz…
Yıpranan ilişkileri, birbirini anlamayan çiftlerin, sorunlarını paylasamadiklari, orta payda da bulusamadiklari ilişkileri evliliğe götürmek hoc mantıklı gelmiyor. Evlenmeden önce ben buna da gogus gererim dediğiniz şeylerin çokluğu altında ezilmemeniz için kocaman kocaman mucizelere ihtiyacınız var. Karşı taraf peşinden koşmayı bekliyorsa o doğru bir ilişki değildir. Seven insan gerçekten senin üzülmene katlanamıyorum nolursa olsun. Böyle sizi bir yere taşımayan aşağı çeken ilişkilerden sıyrılın. Hayat yeterince zor sizi aşağı kimsenin çekmesine izin vermeyin2 yıllık bir ilişkim var. Her şey muhteşem giderken neden bir şeyler karşı taraf için değişmeye ufak ufak başlıyor. Asıl sormak istediğim şu aslında kaçar kovalanır mantığı veya çok değer verme bir yerleri kalkar. Fazla değer verme uzaklaşır mantığına ben anlam veremiyorum. Neden böyle olmak zorunda. Neden dilediğince sevgi gösterilmemesi durumu var. Uzaklaşmayı artık buna bağlamaya başladım. İki birbirini seven insanın neden ilişkiyi bu kadar sürdürmesi zor geliyor. Her ilişki de biri birinden fazla sevmek zorunda mı? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Doğru söylüyorsunuz ne yaşanırsa yaşansın izin vermemem lazım böyle bir durumdaYıpranan ilişkileri, birbirini anlamayan çiftlerin, sorunlarını paylasamadiklari, orta payda da bulusamadiklari ilişkileri evliliğe götürmek hoc mantıklı gelmiyor. Evlenmeden önce ben buna da gogus gererim dediğiniz şeylerin çokluğu altında ezilmemeniz için kocaman kocaman mucizelere ihtiyacınız var. Karşı taraf peşinden koşmayı bekliyorsa o doğru bir ilişki değildir. Seven insan gerçekten senin üzülmene katlanamıyorum nolursa olsun. Böyle sizi bir yere taşımayan aşağı çeken ilişkilerden sıyrılın. Hayat yeterince zor sizi aşağı kimsenin çekmesine izin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?