Mesaj atmayinca neden atmadin falan dedimBiraz ısrarcı bir insan mısın?
Bir de bazı insanlar mesajlaşırken karşıdaki frekansı algılamaya çalışmak yerine çok kendisine odaklanıyor söylemek istediğini söylüyor duymuyor karşıyı o da itici oluyor.
O ne dedi ?Mesaj atmayinca neden atmadin falan dedim
Atiyorum falan dedi ama benim ne yaptığımı falan sormuyorduO ne dedi ?
O zaman daha çok mesaj at kendin anlat zorla iletişim kur bu sayede engellerAtiyorum falan dedi ama benim ne yaptığımı falan sormuyordu
İnan imkanın olsa sen de kendinden uzaklasmak istersinBenimle biraz konusan sonra uzaklasiyor.
Hayir ya bugun hic yazmadimO zaman daha çok mesaj at kendin anlat zorla iletişim kur bu sayede engeller
Ya niye oyle diyorsunuz ama dogruİnan imkanın olsa sen de kendinden uzaklasmak istersin
Ya zhsbzbsbsO zaman daha çok mesaj at kendin anlat zorla iletişim kur bu sayede engeller
Konudan bagimsiz profildeki kedi sizin mii??o nasıl bi guzelliktirrrrr kırk bin kereRainy burda biz bile bazen senden uzaklaşmak istiyoruz hayatındaki insanları bi düşün
Çok ısrarcısın, insanı yoran bir enerjin var. Az biraz salsan rahatlıcan halbuki.
Mesaj atmayinca neden atmadin falan dedim
Sizi her ekleyen erkeği aşırı ciddiye alıyorsunuz , biraz salınHayir ya bugun hic yazmadim
Yok değil ama benim kedime aşşırı benziyor. Bu yeni doğum yapmış bir kedi. Yavruları emzirmekten uyuyamıyor o halsizlikle kameraya bakıyorKonudan bagimsiz profildeki kedi sizin mii??o nasıl bi guzelliktirrrrr kırk bin kere
Ahsgaha annelikYok değil ama benim kedime aşşırı benziyor. Bu yeni doğum yapmış bir kedi. Yavruları emzirmekten uyuyamıyor o halsizlikle kameraya bakıyor
Bilmiyorum bende boyleyimBiraz sakin kalmak daha iyi değil mi?
İlişki maksadıyla bakmayın her erkeğe.
İnanın enerjiniz bile ısrarcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?