Neden Böyle

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
yaa nasıl desem ne yapsam bilemiyorum. erkek arkadaşımla her tartışmamızda ilk adımı benden bekliyor :kızgın:msnde yazmasam yazmayacak mesaj atmasam atmayacak. ama ben çok sıkıldım bu durumdan ama kafamda çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum yaa lütfen yardım edin . . .:Saruboceq:

Şimdiden teşekkürler

haklı olanın kım olduğuna bağlı bence. haksızsan tabıkı gönlünü almak sana düşer. ama tartışmada h6aklıysan ve her defasında yine dayanamayıp ılk adımı atıyorsan bıraz kendını frenle derım...

lapacılığa alışmış
ilişkinizdede hep üstüne düşen sen oluyosun heralde
azcık gözünü korkut
fasla sahiplenmiş seni nası olsa dayanamicanı da bilio hiç uğraşmıo
tepkini koyucağın yeri bilmesin canım

dayan bıraz ya (: ben de senın gıbı yapıyordum gecen sene. ama baktım ne de olsa barışıcaz dıye hıç çaba sarfetmıyor, dur dove dedım kendıme. bıraz da o uğraşsın. haklı olduğun zamanlarda bekle sadece, özledığınde ve h6aksız olduğunu anladığında bırşeyler yapacaktır emınım.

Karsıdaki insana deger verildiginin ve yapılan hatadan pismanlıgın en güzel göstergesidir özür dilemek..
Özür dilemek büyüklüktür..
Ama siz fazla büyümüşsünüz sanırım
İlk adımı atmayın bu kez..
İşte size karşınızdaki insanın sevgisini sınamanın en iyi fırsatı!!
Bırakın..özürü dilerse sizindir
Ve dilemezse zaten hiç bir zaman size ait olmamıştır..

bence daha cok bekler
bence iyi düsün geri dönerken simdi belki sorun olmayabilir
ama ilerde evlendiginizde yine senden bekleyecektir herseyi
bence yol yakinken ya agirliginizi koyun yada kendinize baska yol cizin

canım erkek arkadaşının huyu benim eski ve ara ara hala sergilediğim bi huy..
ben sana tartışma zamanında hislerimi anlatiim. kavga ettiğimizde genelde kendimi haklı görerek üste çıkmaya çalışırdım ve ondan beklerdim..nasıl olsa arıcak,özür dilicek,sarılıcak vs diye beklerdim.. o yüzden ilk adımı ben atmazdım. gururuma yediremezdim aklım sıra.yani e. arkadaşın da bu durumda , eğer sende ona dönmezsen,ilk adımı atmazsan içi içini yicektir.. bırak ,hiç takmıyomuş gibi davran. moralini bozup sende surat asarsan (ilk adımı atmasan bile) onun işine gelecektir.. yüz ifaden hiç takmıyo modunda olsun.. daha sonra da kararlı bi şekilde bu durumu ona anlat ve böyle gidemeyeceğini söyle.. o zaman tıpış tıpış yola gelir korkudan

arama sorma konuşma ..!
şımartma ,şımartılması gereken sensin o değil:hulya:

sizden bekliyosa adımı haksızken bile siiz garantiye almış kendince uğraşmıyo bile bence böyle kıymetiniz olmaz az kaçın o uğraşsın ben yüz kere haksız olsam bi kere ancak adım atarımmkaydirigubbakcemile3

canım erkek arkadaşının huyu benim eski ve ara ara hala sergilediğim bi huy..
ben sana tartışma zamanında hislerimi anlatiim. kavga ettiğimizde genelde kendimi haklı görerek üste çıkmaya çalışırdım ve ondan beklerdim..nasıl olsa arıcak,özür dilicek,sarılıcak vs diye beklerdim.. o yüzden ilk adımı ben atmazdım. gururuma yediremezdim aklım sıra.yani e. arkadaşın da bu durumda , eğer sende ona dönmezsen,ilk adımı atmazsan içi içini yicektir.. bırak ,hiç takmıyomuş gibi davran. moralini bozup sende surat asarsan (ilk adımı atmasan bile) onun işine gelecektir.. yüz ifaden hiç takmıyo modunda olsun.. daha sonra da kararlı bi şekilde bu durumu ona anlat ve böyle gidemeyeceğini söyle.. o zaman tıpış tıpış yola gelir korkudan

mesaj tekrarı.. a.s

şu bir gerçekki senin zayıf noktalarını çok iyi öğrenmiş bu arkadaşş ve şuan senin zayıflığını kullanıyor nasılsa o arar o mesaj atar o dayanamaz gbilerinden çook rahat bence..

ay bende oyleydım..
hatta haklı oldugum zaman bıle alttan gırer usten cıkar laf cambazlıgı yapar haklı olmama ragmen ozur dıleyen ben olurdum :roflol: snr dusunurdum ulen ben haklıyım manyakmıyım nıye ozur dıledım sımdı der kendıme kızardım :oklava: ama artık umrum degıl ısterse butun gun aramasın bende aramıyorum..ınadım ınat ......... yaparım taframı nazımı ısteyen cekeeeer ıstemeyen cekmez keyfı bılır :smiley-cool:

Back
X