Neden böyle ?

FBahar

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
466
177
628
Kızlar ufak gibi gözüksede çok can sıkıcı bi sorunum var. Erkek arkadaşımla 2haftadır görüşemiyoruz yani h.içi ben çalişiyorum o da o yüzden h.içi görüşmek olmuyor. 2 haftadır da bunun erkek kardeşi evlenicek kasımda yok onun ev badanası yok beyaz eşya seçicez alıcaz derken 2 hafta geçti ve ben trip atıyorum artık senn kendine özgü bi hayatın yokmu vs diye tartıştık hadi neyse alttan aldım pazar görüşmeye sözlendik, dün telefonda konuşurken 6 ekim dogum günü bunun perşembeye geliyor. ctesi yaparım süprizimi sana dedim aaa çeyiz gelicek o haftada buluşamıcaz anlayışlı ol biraz dedi benim tepem attı benden anlayışlısını bulamazsın zaten emin ol kaç hafta oldu yüzünü göremiyorum falan filan bu 2 oldu bak diyor bi de bana neyse bişi dicekmisin uyucam ben dedi kapattı. yau sanki benim suçum var burda kızla bi akıl verin gün boyu da aramadı etmedi. olay o suçluyken tersine döndü ben suçlu oldum. offf :/ teşekkürler okuyup yorum yapan arkadaşlara

tatlım bu erkeklerin geninde var onlar rahat varlıklar biz her daim onlara vakit ayırabiliyorz ama onların sürekli bahaneleri olur yapacağın tek şey tepkini ortaya koymak kesinlikle arayıp sorma bak gör nasıl olacak:34:

tatlım bu erkeklerin geninde var onlar rahat varlıklar biz her daim onlara vakit ayırabiliyorz ama onların sürekli bahaneleri olur yapacağın tek şey tepkini ortaya koymak kesinlikle arayıp sorma bak gör nasıl olacak:34:

çok pozitif birisin canım benim bazı yorumlarına baktım da ne de güzel. :70:

uyuz oldum bi de bana üzerine basa basa bu 2 oldu diyor yau 3 olsun 4 olsun ne olur yani !!!!! off sinirden kuduruyorum hala

tatlım neden üstüne düşünüosun.hiç bi zaman erkeğin üstüne düşmee onsuzda yapabilirmişsin gibi her an gidebilirmişsin gibi davranmalısınki bi çekiciliğin kalsın.bırak özlese napar eder buluşurdu zatennn.o arayana kadar arama bence.ararsadaa bi kaç buluşme teklifinde işim var deee.kısasa kısas yap yaniii

tatlım neden üstüne düşünüosun.hiç bi zaman erkeğin üstüne düşmee onsuzda yapabilirmişsin gibi her an gidebilirmişsin gibi davranmalısınki bi çekiciliğin kalsın.bırak özlese napar eder buluşurdu zatennn.o arayana kadar arama bence.ararsadaa bi kaç buluşme teklifinde işim var deee.kısasa kısas yap yaniii

bu olayı yapan çocuk daha 3 hafta öncesine kadar birbrimizi tanımamız için zaman geçirmeliyiz bol bol diyordu h.sonu yetiyormu 2 gün falan diyordu, şimdide elimde değil diyor hayır efendim elinde, çok fazla düşkün ailesine ve bu beni rahatsız ediyor daha şimdiden

erkeklerin rahatlığı cnm bu, onlar için pek bişe değil ama bizim için çok önemli böyle şeyler..
sen onun dediklerine takma kafanı eminim o senin alındığını falan düşünmemiştir aklına gelmemiştir senin üzüleceğin onlar yüzeysel bakıyolar genelde:75:
sen arama bakalım bi süre emin ol o arıycaktır o zaman da sen tavrını atarsın :90:

erkeklerin rahatlığı cnm bu, onlar için pek bişe değil ama bizim için çok önemli böyle şeyler..
sen onun dediklerine takma kafanı eminim o senin alındığını falan düşünmemiştir aklına gelmemiştir senin üzüleceğin onlar yüzeysel bakıyolar genelde:75:
sen arama bakalım bi süre emin ol o arıycaktır o zaman da sen tavrını atarsın :90:

teşekkür ederim canım benim, sanki o evleniyor bi koşuşturmaca aldı başını gidiyor kendi için bu kadar uğraşmaz eminim. dediğim lafa kızdı aklı sıra sabret şunu atlatalım diyince benden sabırlısınıı bulamazsın zaten dedim diye.

Son düzenleme:
çok pozitif birisin canım benim bazı yorumlarına baktım da ne de güzel. :70:

uyuz oldum bi de bana üzerine basa basa bu 2 oldu diyor yau 3 olsun 4 olsun ne olur yani !!!!! off sinirden kuduruyorum hala

bebeğim kendileri bir yanlışı defalarca yaparlar biz sorun çıkmasın diye susarız alttan alırız ama bizim en ufak bir şikayetimizde bu 2 olur 3 olur bu sadece seninkinde değil çoğu erkekte olan bi uyuzlk:97: ama biraz geri çekilince onun istesen vazgeçilebileceğini az bişey ona hissettirdiğin an drm tam tersine dönşebiliyor::51: bunu dene bitanem umursamaz davran bu ona çok rahatsızlık verecektir :34:

bebeğim kendileri bir yanlışı defalarca yaparlar biz sorun çıkmasın diye susarız alttan alırız ama bizim en ufak bir şikayetimizde bu 2 olur 3 olur bu sadece seninkinde değil çoğu erkekte olan bi uyuzlk:97: ama biraz geri çekilince onun istesen vazgeçilebileceğini az bişey ona hissettirdiğin an drm tam tersine dönşebiliyor::51: bunu dene bitanem umursamaz davran bu ona çok rahatsızlık verecektir :34:

teşekkürler tatlım :71:

aramayı düşünmüyorum zaten bakalım beyfendinin ne zaman gelicek aklına yanlışı ben değilde o yaptığı

ayy cnm buda benim başımdan geçti benimkinin abisi evledi 3 ay önce yok hazırlık yok ceyiz yok eşya yok alışveriş ayy deli oldum ya:84: düğün sabahı görüştük biraz yüzyüze sonra gitti neymiş efendim gelin arabası süslenecekmiş neyse idare ettim akşam düğüne gittim dans faaln ettik oynadık güzel geçti sonra 3 gün bol bol görüştük telafi etti aşkım cnm başımdan geçti aynısı anlıyorum seni anlayış göster düğünden sonra düzelir

ayy cnm buda benim başımdan geçti benimkinin abisi evledi 3 ay önce yok hazırlık yok ceyiz yok eşya yok alışveriş ayy deli oldum ya:84: düğün sabahı görüştük biraz yüzyüze sonra gitti neymiş efendim gelin arabası süslenecekmiş neyse idare ettim akşam düğüne gittim dans faaln ettik oynadık güzel geçti sonra 3 gün bol bol görüştük telafi etti aşkım cnm başımdan geçti aynısı anlıyorum seni anlayış göster düğünden sonra düzelir

valla tatlım bu olay çarşamba akşamı oldu o günden beri ses yok ama :)

O evlenmiyor, ama kardeşi evleniyor.

Biraz daha anlayışlı olabilirsiniz...

Yarın buluşucaktık sözde ama ses yok, belkide bitti ??

Yarın buluşucaktık sözde ama ses yok, belkide bitti ??

bitmemiştir sen üstüne fazla düşmüşsün canım o yüzden arayıp sormuyo kardeşi evleniyor biraz anlayış beklemiş galiba...ama kaç hafta diyorsun 1 gününü mutlaka ayırabilirdi diye düşünüyorum...

bitmemiştir sen üstüne fazla düşmüşsün canım o yüzden arayıp sormuyo kardeşi evleniyor biraz anlayış beklemiş galiba...ama kaç hafta diyorsun 1 gününü mutlaka ayırabilirdi diye düşünüyorum...

bende onu diyorum canım en son 2 hafta önce görüştük 3. haftaya girdik yani 1saat bile beklerdim ben ayırsın diye, ki yani kötü bişey dediğimi sanmıyorum halbuki düşünmesi lazım ne güzel doğumgünümü unutmamış süpriz yapmayı düşünüyor falan diye ama bir anda suçlu durumuna düştüm ve yavaş yavaş canımın yandığını hissediyorum gün geçtikçe :/

Son düzenleme:
Ay aynısını yaşadım eski sevgilimle trip attım görüşemiyoruz bilmem ne diye. Düğünleri bitti görüşeceğiz hayalleri kurarken adam büyü bozuldu zor zamanımda saçma sapan şeylere takıldın deyip ayrıldı 15 gün sonra da askere gitti. 1 ay boyunca telefonda bile görüşememiştik yani ama o haklı oldu ben takılmış oldum işte.

Ay aynısını yaşadım eski sevgilimle trip attım görüşemiyoruz bilmem ne diye. Düğünleri bitti görüşeceğiz hayalleri kurarken adam büyü bozuldu zor zamanımda saçma sapan şeylere takıldın deyip ayrıldı 15 gün sonra da askere gitti. 1 ay boyunca telefonda bile görüşememiştik yani ama o haklı oldu ben takılmış oldum işte.

peki şu anda durum ne canım ?

genelde yaşanan bi sorun heralde bu, düğünde kasım17 falan yani daha baya var :/

Back
X