Neden böyle...

Teşekkür ederim. Bir şeyleri aşabilmek için çok fazla mücadeleler verdim. Dedim ya babam güçleneyim diye böyle yapıyormuş bana. Sanırım başka yönlerim güçlendi. Babamdan başka hiçbir erkek kalbimi kıramadık mesela. :)) Aşk acısı çekmedim. Sevmek sevilmek güvenmek istedim bu yüzden hep dürüst olmaya çalışıyorum. Ailemden bağımsızlaşabilmek, kendimi eğitebilmek özgüven sahibi olabilmek için çok uğraştım.. Çok fazla şeye inancımı da kaybettim.

Söylediklerin beni rahatlattı inan ki :)

Üniversiteye başladığımda sosyalfobimi farkettim. Bir süre üniversite hastanesinde psikoterapi gördüm ama ona da engel geldi evden. devamlı bu konuda bir şeyler okuyorum nasıl aşabilirim neler yapabilirim diye. Kendi kendime egzersizler yaptım psikiyatri makalelerinden okuyup :) Bir şeyleri aştığımı bilmek beni mutlu ediyor evet. Sen böyle yazınca daha mutlu oldum..

Ama kendimi çok zayıf hissettiğim anlar da çok. Mesela babamla telefon konuşmamın arkasından şu konuyu görmem beni çökertti birden :)

Arkadaşın konusu da gasp ettim, kusura bakma sahilyolu. Keşke kendi konumu açsaydım.

Tekrar sağol misscoffee.

Rica ederim.. Söylediklerimden dolayı kendini iyi hissettiysen ne mutlu bana :)

İnanır mısın dışardan hiç öyle görünmüyorsun. Yüzyüze hiç görüşmedik belki ama burdaki yorumların, kendini anlatma biçimin, düşünce tarzın bana "çok güçlü ve dobra bir kadın" dedirtmişti. Hatta birgün profilini didik didik ettm yaptığın yorumları, açtığın konuları okudum hoşuma gidiyor ifade tarzın çünkü :1: Bence inan hiç pasif değilsin. Sen öyle hissediyorsun belkide. Üveybabayla büyüyen biri olarak bende sık sık hissederdim. Biliyorum o duyguyu. Bunları sadece düşüncelerimi paylaşmak, 2.ci bir kişi tarafından dışardaki izlemini(sanal da olsa) belirtmek için söyledim, sitedeki yorumlarını özel olarak takip ettiğim bir bayansın.. :)

ben diyecektim tam arkadaş demiş dışardan gerçekten çok güçlü duruyorsunuz yorumlarınızı çok beğeniyorum kendinize haksızlık etmeyin
konu sahibi arkadaşım bende gerçekten bi babam olsaydı da bana kızsaydı diyenlerdenim. Allah yardımcınız olsun

Back