Neden Böyle..?

Geçenlerde bi yerde okudum...Bu konuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Diyorki; Ahir zamanda arayıpta bulunamayacak bi kaç kıymetli şey vardır.
Biriside 'hakiki dost' tu..
25 yaşındayım bu yaşıma kadar en yakın bildiğimin bile gizli kıskançlıklarına şahit olduğum oldu.
onlarca arkadaştan gözüne samimiyetle bakan bir kaç kişi dışında...yok.
Tanımadığın biriyse,aman ne eyvallahım olacak deyip...istediği gibi davranıyor işte.

Gelismemis ulkelerde herkesin yuzunun gulmesini bekleyemezsin. Adam gecim derdinde, envayi cesit problem var beyninde nereye guluyo
Hayır kastettiğim güler yüz,normalin üstü bir ilgi değil..elbetteki her insanın onca sıkıntısı var Aaa bana niye böyle davrandı diyemem...
Ben özellikle hemcinslerimde hissediyorum bunu,olmadık yerde üstünlük taslama,ve sakin kaldıkça kibarca bi soru sordukça önemsenmeme hallerinden bahsediyorum.

O kadar haklısınız ki. Maalesef biraz umursuyorum ben, genel olarak fazla yanlış anlaşılıyorum.
Bir de yaşıtım bayanların ablalık taslamaları var aman Allah'ım
Yapım gereği bir duruşum vardır ama yerine göre bir çok şey, ön yargı o kadar çok ki.
Herkes kafasında bir şeyler kuruyor, şöyleyse böyledir, böyleyse şöyledir...

Aynen çok doğru söylemişsin. İnsanın en yakını bile bunları yapabiliyorsa tanımayanın acıması olur mu.? Kirli dünya işte.. Boşvermek en iyisi akıl sır ermez..

yaaa ne kadar nahifsin
ama maalesef evet güçlü ve özgüvenli sormak zorundasın yoksa cıkk olmuyor
herkes ince değil ve iyi niyetli değil maalesef
insanlara kötü davranmaya yer arayan o kadar insan(?) var ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…