Neden böyle :((

Insomnia21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
213
174
103
Duygusal bir insanım örneğin 20 gün stresliyim 2 gün mutluyum bazen öylesine boğuluyorum ki artık hayat enejim kalmıyor her şey tükeniyor benim için, hiç bir hedefim hayalim kalmıyor soruyorum size bayanlar neden böyle bu soruyo geçtim ne zaman kadar böyle olacak :((

Daha kötüsü psikiatriye gidiyorum tedavi görüyorum hap kullanıyorum görünüşe göre daha da kullandıracak
Tedavi önemli canım bırakma sakın neden peki bi sebebi yokmu durup dururken mi oldu böyle

Tedavi olduğuna göre doğru yoldasın. Küçük şeylerden mutlu ol. Mesela bugün hava çok güzeldi ben çok mutluydum. Yarın hayatta mıyız bilmiyoruz. Takma bir şeyi kafana. Nefes alabildiğine şükret.

Birçok nedeni var(önceki konularıma bakarsanız görürsünüz) üniversite, arkadaşlar boşluğa düşmem...

Tedavi olduğuna göre doğru yoldasın. Küçük şeylerden mutlu ol. Mesela bugün hava çok güzeldi ben çok mutluydum. Yarın hayatta mıyız bilmiyoruz. Takma bir şeyi kafana. Nefes alabildiğine şükret.
Daha kötüleri aklıma geliyor halime şükrediyorum,siz havanın güzelliğinden mutlu olabiyormuşsunuz ben güneş batarken bile strese giriyorum o derece bide tedavim çok yıpratıcı ve ağır halime şükrediyorum ama tedavim akıl sağlığımla ilgili ya aklımı kaybetsem daha ne kötüsü olabilir

Duygusal bir insanım örneğin 20 gün stresliyim 2 gün mutluyum bazen öylesine boğuluyorum ki artık hayat enejim kalmıyor her şey tükeniyor benim için, hiç bir hedefim hayalim kalmıyor soruyorum size bayanlar neden böyle bu soruyo geçtim ne zaman kadar böyle olacak :KK43:(
Psikiyatriste gidin. Bu duygusallıktan fazlası. Destek alın.

Psikologa gidip dertlerinizi anlattınız mi?
Belki dinlenmeye, ilaçla değil de sözlü yardıma ihtiyaciniz var
İlacı bırakın demiyorum tabi şimdi birileri yorumuma atlamasın :)

Tabi alanında cidden iyi bir psikologa.

Biraz kitap okuyarak pozitif olmaya yönelebilirsiniz.
Kafanızı dağıtacak islerle meşgul olun.

Psikiyatriste gidin. Bu duygusallıktan fazlası. Destek alın.
gidiyorum yaklaşık 2 yıldır ilaç kullanıyorum ilaçları birkaç kez bıraktığım oldu doktor bana kızdı neden ilaçları bırakıyorsun diye benim için endişelendiğini söyledi... O kadar kilo aldım ki göbeğimde yarılmalar başladı:(

Psikologa gidip dertlerinizi anlattınız mi?
Belki dinlenmeye, ilaçla değil de sözlü yardıma ihtiyaciniz var
İlacı bırakın demiyorum tabi şimdi birileri yorumuma atlamasın :)

Tabi alanında cidden iyi bir psikologa.

Biraz kitap okuyarak pozitif olmaya yönelebilirsiniz.
Kafanızı dağıtacak islerle meşgul olun.
Eskiden pozitif biriydim kitap okumayıda çok severim ama bıraktım psikoloğa üniversite okuduğum şehrin devlet hastanesinde.Hayatımda ilk defa bu kadar dibe vurdum hissediuorum oysaki benim hayallerim var ne olacak bilmiyorum bir çok problemimde var.:cry:

Eskiden pozitif biriydim kitap okumayıda çok severim ama bıraktım psikoloğa üniversite okuduğum şehrin devlet hastanesinde.Hayatımda ilk defa bu kadar dibe vurdum hissediuorum oysaki benim hayallerim var ne olacak bilmiyorum bir çok problemimde var.:cry:

sizi mutlu edecek hiç mi bişey yok?
nebiliyim, temiz hava, arkadaş, müzik, film, kitap vs.
kendinizi dinlemek yerine bunlara dalsanız mesela.

sizi mutlu edecek hiç mi bişey yok?
nebiliyim, temiz hava, arkadaş, müzik, film, kitap vs.
kendinizi dinlemek yerine bunlara dalsanız mesela.
Müzik dinlemeyi çok severim özellikle yabancı müzikleri sinemayı da severim ama bunlarıda tüketmeye başlıyor insan bir zaman sonra , ne yapacağını şaşırıyor :((

Müzik dinlemeyi çok severim özellikle yabancı müzikleri sinemayı da severim ama bunlarıda tüketmeye başlıyor insan bir zaman sonra , ne yapacağını şaşırıyor :KK43:(

bir süre sonranın telaşına şimdiden niye düşüyosunuz.
1 saat sonra için garantimiz yokki.
anı yaşayın.
gelecekte boğulmayın.

gidiyorum yaklaşık 2 yıldır ilaç kullanıyorum ilaçları birkaç kez bıraktığım oldu doktor bana kızdı neden ilaçları bırakıyorsun diye benim için endişelendiğini söyledi... O kadar kilo aldım ki göbeğimde yarılmalar başladı:KK43:
İlaç çok yan etki yaptoysa ilaç değişikliği isteyin ama depresyon da stres de pekala kilonun nedeni olabilir. İlle ilaca atmayın suçu. Ya da doz veya ilaç değişikliği ihtimallerini görüşün. Doktorunuzu dinleyin lütfen. Hasta çabası tedavinin yarısı o yoksa tedavi de yok..

psikolog feln ise yaramiyo.hep mutsuz stresli dusunursen daha kotu oluyosun pozitif dusun hep mutluyum derdim yok dedikce buna alisip oyle yasamaya basliyosun dene ve gor

Back
X