Neden böylesi bizi bulmaz :(

kızlar normalde konuyu kapatacaktım ama gördüm ki hemcinslerimin inanılmaz bir ön yargısı var. ayrıca galiba yanlış anlaşıldım. öncelikle ben o adamı tanımam etmem yazıklarım gördüklerim arkadaşımından edindiğim kadarıdır. benim düşüncem sadece böyle seven birisinin hayatımda olmasıydı. tabiki diğer özellikleri bir ilişki için ekstra güzel olurdu. yani para pulda gözüm yok. bu durumu düzelteyim. hep erkeklere kızardık önyargılılar diye ama nedense bizim de onlardan altta kalır yanımız yok. burada kimsenin erkekliğine laf söyleyemeyiz kabul edersiniz ki. hem biz istemez miyiz 1 kişi olsun tek olsun ömürlük olsun diye neden peki daha önce kız arkadaşı olmayan birisi için sorunlu olduğunu düşünüyoruz? neden illa altında bir şeyler arıyoruz oysa olması gereken bu değil mi. sizlerin demenize göre erkek önüne gelenle birlikte olsun sonra gitsin evlensin. bu kabul edilebilecek bir şey değil. bi de bu arkadaşım bununla 6 ay görüştü, faceden ekliydiler. yani oğlanın nerde yaşadığını neler yaptığını az çok biliyordur herhalde. aksi olsaydı bu kadar konuşmazlardı bence. özellikle belirteyim kimsenin de bekçisi değilim ama bu kişi atıyorum abim olabilirdi. kaldı ki çevremde 30 yaşlarında çok temiz arkadaşlarım var. böyle bir genellemeyi sizi bilmem ama ben kabul edemem. inşallah benim karşıma da daha önce hiçbir ilişki yaşamamış bir erkek çıkar
konu başka yere kaymaya başladı. umarım kendimi anlatabilmişimdir. benim maddiyatla da işim yok. sadece hayatta verdiğimiz kararlar geleceğimizi etkiliyor. herkesin kararına da düşüncesine de saygılıyım. Allah bizleri iyi ve temiz insanlarlar karşılaştırsın

ben arkadaşınızda garip bi durum bulamadım. Demekki karşısında ki insana ısınamamış, idealleri hayalleri evlilik kalıbına sığmamış ne var ki bunda? ayrıca her yengeç burcuda sadık olmuyor, şu burçla kişilik analizini karıştırmayalı, sadık olmak kişinin karakteriyle ilgilidir burçla değil. İster yengeç ister boğa olsun..

kızlar normalde konuyu kapatacaktım ama gördüm ki hemcinslerimin inanılmaz bir ön yargısı var. ayrıca galiba yanlış anlaşıldım. öncelikle ben o adamı tanımam etmem yazıklarım gördüklerim arkadaşımından edindiğim kadarıdır. benim düşüncem sadece böyle seven birisinin hayatımda olmasıydı. tabiki diğer özellikleri bir ilişki için ekstra güzel olurdu. yani para pulda gözüm yok. bu durumu düzelteyim. hep erkeklere kızardık önyargılılar diye ama nedense bizim de onlardan altta kalır yanımız yok. burada kimsenin erkekliğine laf söyleyemeyiz kabul edersiniz ki. hem biz istemez miyiz 1 kişi olsun tek olsun ömürlük olsun diye neden peki daha önce kız arkadaşı olmayan birisi için sorunlu olduğunu düşünüyoruz? neden illa altında bir şeyler arıyoruz oysa olması gereken bu değil mi. sizlerin demenize göre erkek önüne gelenle birlikte olsun sonra gitsin evlensin. bu kabul edilebilecek bir şey değil. bi de bu arkadaşım bununla 6 ay görüştü, faceden ekliydiler. yani oğlanın nerde yaşadığını neler yaptığını az çok biliyordur herhalde. aksi olsaydı bu kadar konuşmazlardı bence. özellikle belirteyim kimsenin de bekçisi değilim ama bu kişi atıyorum abim olabilirdi. kaldı ki çevremde 30 yaşlarında çok temiz arkadaşlarım var. böyle bir genellemeyi sizi bilmem ama ben kabul edemem. inşallah benim karşıma da daha önce hiçbir ilişki yaşamamış bir erkek çıkar
konu başka yere kaymaya başladı. umarım kendimi anlatabilmişimdir. benim maddiyatla da işim yok. sadece hayatta verdiğimiz kararlar geleceğimizi etkiliyor. herkesin kararına da düşüncesine de saygılıyım. Allah bizleri iyi ve temiz insanlarlar karşılaştırsın

benim bu konuda en şaşırdığım nokta bu olayı şanslılık olarak nitelendirmen.

internet üzerinden bir resmini görüp aşığım havalarına giren bir erkeğin birinin hayatında olmasını ben şanslılık olarak nitelendirmem şahsen.

ne güzel aşk hikayeleri vardır ama onlar genelde böyle facete başlamaz.

bana sadece özendiğin şey yanlış geldi.

yalan söylüyor olma ihtimali var, sadece yokluktan arkadaşına yazıyor olma ihtimali var.

O kişinin mükemmel olduğundan emin olabilir misin?
Kimler aldatıyor, kimler aldatılıyor..
Kimse için böylesi bırakılır mı yahu?
Diyemiyorum ben artık..
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
Söz konusu insansa eğer her şeyi beklerim ben:ssz:
Çok duyduk yüzük takalımları, aşkımları..

merhaba kızlar. şu hayatta bazıları başlarına gelen güzel şeylerin farkında olmuyorlar. 2 ay önce niyetinin ciddi olduğunu düşündüğüm sevgilimden aldatma nedeniyle ayrıldım. 23 yaşındayım yavaş yavaş kendime geliyorum bakalım. :26: bundan sonra daha dikkatli olacağım zaten. ama benim anlatmak istediğim bu değil. bir şekilde atlatırım bunu. ancak gerçekten bazıları çok şanslı oluyor fakat bunun değerini hiç bilmiyorlar. mahalleden çok sevdiğim samimi olduğum 24 yaşında bir kız arkadaşım var. face üzerinden birisi bunu eklemiş ve ilk günden beri kendisinden çok hoşlandığını söylemiş. düşünün sadece resime bakarak elektrik alan birisi. aradan 3 hafta geçmiş konuşmalar devam etmiş ve buluşmuşlar. şöyle deyim erkek türkiyenin güneyinden kuzeyine yaklaşık 800 km yol geliyor sırf bu arkadaş için. tabi ilk buluşmada kızın pek hoşuna gitmemiş arkadaş kalalım demiş bizimkisi. erkek bir iki sitemde bulunmuş işte arkadaş bulmak için gelmedim, yeteri kadar arkadaşım var falan diye ama konuşmaya deam etmişler. gün geçtikçe oğlan buna aşkını, sevgisini, tutkusunu dile getirdi. bazı mesajlarını ben de gördüm. hatta arkadaşın dediğine göre oğlan taraf bunun ailesiyle tanışmayı, hatta yüzük bile takmayı istemiş. anladığım kadaryıla oğlan buna kör kütük aşıkkk niyeti ciddi ve devamlı buluşmak istiyor her defasında arkadaşım kabul etmiyor. sebebini sordum kıza hazır değilim, ben böyle şeyler düşünmüyorum, memur olmak ayaklarımın üstünde durmak istiyorum diyor. neyse bunlar 6 ay konuştuktan sonra 1 ay önce ayrıldılar. erkek 33 yaşında kamuda müdür, evi arabası var ve asıl bombası bunun daha önce hiç kız arkadaşı, sevgilisi olmamış ve yengeç burcu :)))) resmini gösterdi bana ortalama bir tip. bunlar sadakatli eve bağlı da oluyorlar. böyle birisi kalmış mıdır dünya üzerinde kaldıysa neden beni bulmuyor :9: gerçekten hemcinslerimi anlamakta zorlanıyorum. beni bu kadar seven sadakatli evine bağlı romantik birisi olacak düşünmeden evettt derimm :16: offffff :43:

vayyyy bir fotoğraftan mı anladın bunu :19:

3 buçuk yıllık evlıyım..henüz pırtlamadı benımkı..

bazen dıyorkı;anaaa! az daha senı unutup pırtlıyacaktım ya! tam ağzına gelmıstı!

umarım cekıncesı bı sure daha devam eder..

3 yıl iyi bile dayanmış maşallah :)
Bence de,bunca yıl böyle gelmiş böyle de gider temennim...

O kişinin mükemmel olduğundan emin olabilir misin?
Kimler aldatıyor, kimler aldatılıyor..
Kimse için böylesi bırakılır mı yahu?
Diyemiyorum ben artık..
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
Söz konusu insansa eğer her şeyi beklerim ben:ssz:
Çok duyduk yüzük takalımları, aşkımları..

katılıyorum gerçekten öyle, bir insanın tipi de iyi olsa kariyeri maddi durumu da iyi olsa efendi görünüşlü de olsa içinde neler sakladığını ne tip merakları olduğunu yarın bir gün aldatıp aldatmayacağını bilemezsin. çeşit çeşit insan var.

çok az insan kötü özelliklerini öyle hemen gösterir.

burada konu sahibi tanımadığı insan için böylesi kaçmaz diyor garip.:53:

Back
X