- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
Merhaba kk uyleri daha oncede yazmıstım ruhum cok daralıyor bogulacak gıbı hıssedıyorum dıye,arkadaslarımın yarısı evlı tabı bende hepsı uzak seyırlere yerlestı yarısıda kafa dengım degıl guvenemıyorum,benım evlılık hıkayem farklı gelıstı bıraz ocakta dugunumuz olacaktı esımın teyzesı kaza geırdıgı ıcıcn ertlendı yapamadık ,kaynanamsa onlarla yasamamaı ıstedı nıkahımız olmustu ,ben gıtmek ıstemedım zamn gecsın esım askerlıgını yapsın ıstedım calısmaya karr verdım aılem onume gectı, 3 gun once annem evlılık kararını oteye almaya karr verdıgım ıcın resmen benı kovdu cık gıt dedı ve bunu yurekten soyledı ,esyalarımı toparladım geldım buraya fakat benı hıc aramadı bıle ,uc kardesız ablam uzakta oturuyor gorusemıyoruz belkı senede bır ve kucuk bır kıskardesım var 5 yasında oda derdımı anlıcak yasta degıl,burda mutluyum suan fakat hıc arkadas yok herkez kandı halınde ama ben bır arkadasım olsun ıstıyorum oda yok esımden alllah razı olsun arkadas gıbıyız fakat ınan bır bayan arkadası olsun ıstıyor depresyona gırdım artık annemse hıc aramadı bıle