18 yaşındayım ama hala ne olmak istediğimi bilmiyorum . Sınava kalmış 2 ay ben kalkıp da şu mesleği yapmak istiyorum diyemiyorum . Hedefim yok önümde hal böyle olunca da çalışmak istemiyorum . Her şey boşaymış gibime geliyor . Bide dershaneye gidiyorum millet bir halt olacağım sanıyor ama ben boşa gidip boşa geliyorum . Arkadaşlar ben ne yapacağım? Hedefim sürekli değişiyor. Bir zamanlar hukuk istiyordum sonra gastronomiye döndü sonra iç mimarlığa ... Neden böyleyim kendimi anlamıyorum ve böyle oldukça çok kızıyorum kendime .Annem oku kızım oku da bizi kurtar diyor o böyle dedikçe daha da üzülüyorum...
Size tavsiyem internetten üniversitelerin tüm bölümlerinin listesini çıkartın illa ki ilginizi çeken size hitap eden bir bölüm çıkacaktır. Sizin yaşınızda bende bilmiyordum ne istediğimi ama araştırınca ve karşıma sivil havacılık bölümü çıkınca heyecanlandım '' evet ya ben havacılık istiyorum '' dedim. Yani o mesleğe hemen başlayamayabilirsin ama çabalaman gerek o hırs istek sadece sizin yapabileceğiniz bi şey biz ne desek eksik kalır. Ama bir sene dişinizi sıkın çalışın ve üniversitenin tadını çıkarın derim. Ben en güzel anılarımı, mutluluğumu üniversitede yaşadım.18 yaşındayım ama hala ne olmak istediğimi bilmiyorum . Sınava kalmış 2 ay ben kalkıp da şu mesleği yapmak istiyorum diyemiyorum . Hedefim yok önümde hal böyle olunca da çalışmak istemiyorum . Her şey boşaymış gibime geliyor . Bide dershaneye gidiyorum millet bir halt olacağım sanıyor ama ben boşa gidip boşa geliyorum . Arkadaşlar ben ne yapacağım? Hedefim sürekli değişiyor. Bir zamanlar hukuk istiyordum sonra gastronomiye döndü sonra iç mimarlığa ... Neden böyleyim kendimi anlamıyorum ve böyle oldukça çok kızıyorum kendime .Annem oku kızım oku da bizi kurtar diyor o böyle dedikçe daha da üzülüyorum...
Artık gençler mutlu olduğu sevdiği yetenekli olduğu bölümü değil, ataması güzel iş bulması kolay maaşı yüksek meslekler seçiyor.Hukuk iç mimar bu tarz bölümler yüksek puan gerektirir. Siz kendinizi biliyorsunuz siz bu puanları alabilecek seviyede misiniz ? Gerçekçi olursanız seçiminiz kolay olur. Okul öncesi öğretmenliği sınıf öğretmenliği zihinsel engelliler öğretmenliği odyolog vb tarzda bölümler şuan önü açık meslekler. Gerçekçi bir şekilde oturup düşünün potansiyelin ne kadar. O zaman işler kolaylasir.18 yaşındayım ama hala ne olmak istediğimi bilmiyorum . Sınava kalmış 2 ay ben kalkıp da şu mesleği yapmak istiyorum diyemiyorum . Hedefim yok önümde hal böyle olunca da çalışmak istemiyorum . Her şey boşaymış gibime geliyor . Bide dershaneye gidiyorum millet bir halt olacağım sanıyor ama ben boşa gidip boşa geliyorum . Arkadaşlar ben ne yapacağım? Hedefim sürekli değişiyor. Bir zamanlar hukuk istiyordum sonra gastronomiye döndü sonra iç mimarlığa ... Neden böyleyim kendimi anlamıyorum ve böyle oldukça çok kızıyorum kendime .Annem oku kızım oku da bizi kurtar diyor o böyle dedikçe daha da üzülüyorum...
Ben senın yaşında olsam psıkoloji bölümü okurdum. Hem hayata da hazırlanırsın18 yaşındayım ama hala ne olmak istediğimi bilmiyorum . Sınava kalmış 2 ay ben kalkıp da şu mesleği yapmak istiyorum diyemiyorum . Hedefim yok önümde hal böyle olunca da çalışmak istemiyorum . Her şey boşaymış gibime geliyor . Bide dershaneye gidiyorum millet bir halt olacağım sanıyor ama ben boşa gidip boşa geliyorum . Arkadaşlar ben ne yapacağım? Hedefim sürekli değişiyor. Bir zamanlar hukuk istiyordum sonra gastronomiye döndü sonra iç mimarlığa ... Neden böyleyim kendimi anlamıyorum ve böyle oldukça çok kızıyorum kendime .Annem oku kızım oku da bizi kurtar diyor o böyle dedikçe daha da üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?