Öncelikle herkese merhaba,
benim değişik bi sorunum var sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Hayatımda bir sevgili olmadan yapamıyorum. Nasıl söylesem beni merak eden, haber vereceğim, sürekli konuşacağım birisi olsun istiyorum. Ama bu durumdan çok rahatsızım yani böyle olmak zorunda değil. Ailem var, çok fazla değilse bile arkadaşlarım var okulum var.. Sizce bu durumdan nasıl kurtarabilirim kendimi ?
bu sıkıntı bendede var bağımlılık olmuş psikoloğumla görüşüyoruz baba,abi,güven duygusunun eksikliği gibi etkenleri olabilir demişti yeni yeni gidiyorum çok fazla üstüne gitme imkanımız olmadı ama çok rahatsız oluyorsa bir psiklogla sebebini öğrenip aşabilirsin inşllah canım
Öncelikle herkese merhaba,
benim değişik bi sorunum var sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Hayatımda bir sevgili olmadan yapamıyorum. Nasıl söylesem beni merak eden, haber vereceğim, sürekli konuşacağım birisi olsun istiyorum. Ama bu durumdan çok rahatsızım yani böyle olmak zorunda değil. Ailem var, çok fazla değilse bile arkadaşlarım var okulum var.. Sizce bu durumdan nasıl kurtarabilirim kendimi ?
genelde o yaslarda çok fazla olur bu canım:) çünkü artık büyüdüğünü hissedersin... ve bi aileye özlem duyarsın.. ailene bağımlı kalmak yerine çocuk gibi.. sewgiline bağımlı kalmayı tercih edersin. çünkü özlemek özlenmek sewilmek sewmek istersin. yeri gldiğinde tavır yapmak ona hesap sormak istersin. bunları ailene yapamazsın onlar sana yaparlar çünkü...
sorun gibi düşünme olabilir geçer zamanla merak etme:) ama hemen hemen her bayan bu moddadır zaten :)