- 31 Mart 2014
- 189
- 29
- 43
- Konu Sahibi miscloysea
-
Aaa bunu hiç düşünmedim ama o zamanlar böyle olmuyordum pek sanmıyorumÇok kötüsinir çok yipratici bişey üzüldüm sizin adınıza. Neden böylesiniz gerçekten? Regl zamanınız yaklaşmış olabilir mi? Allah sabır versin, inşallah düzelirsiniz
1.65 66 kiloyum aslında zayıf görünüyorum ama hiç beğenmiyorum kendimi parçalayasım geliyor.Canım ben de öyleyim bugünlerde. Oluyor bazen böyle dönemler canını sıkma kendine iyi gelecek seni sakinleştirecek şeylere yönel bu zamanlarda.
Bebekçiceği seni çok toparlanmış gördüm, Allah bozmasın.Çok kötüsinir çok yipratici bişey üzüldüm sizin adınıza. Neden böylesiniz gerçekten? Regl zamanınız yaklaşmış olabilir mi? Allah sabır versin, inşallah düzelirsiniz
Ahahha bu beni güldürdüOturmaktan insan sinirlenir mi yaaa. Bir sağa yatın bir sola ne güzel boş zaman...
Bazen diyorum Garfield olsaydım
Psikolojik hastalıkların belirtileri olmasında .Bebekçiceği seni çok toparlanmış gördüm, Allah bozmasın.
Çok sevindim bu haline.
Konu sahibi, aynı durumlar bende de mevcut.
Evde oturmaktan oluyor, garanti verebilirim.
Hayır :)evlimisiniz aşk mesşk olayaları nasıl belkide hayatınızda aşk olmadıgı için böylesiniz
Ah çok teşekkür ederim, o kadar güzel bir duygu ki tanımadığın hiç görmediğin bir insanın senin moralsizliginden, sonra toparlanışından haberdar olması ve bunun için sevinmesiBebekçiceği seni çok toparlanmış gördüm, Allah bozmasın.
Çok sevindim bu haline.
Konu sahibi, aynı durumlar bende de mevcut.
Evde oturmaktan oluyor, garanti verebilirim.
Amin.Ah çok teşekkür ederim, o kadar güzel bir duygu ki tanımadığın hiç görmediğin bir insanın senin moralsizliginden, sonra toparlanışından haberdar olması ve bunun için sevinmesiÇok güzel yüreklisiniz tekrar teşekkür ederim. Çok daha iyiyim, binlerce kez şükürler olsun. Hepimiz iyi olalım inşallah:)
Mesgaleniz olmadigindan kaynaklaniyordur.
Surekli kendinizle mesgulsunuz.
Ben cok canim sikildiginda komik bir film izlerim, gulmek gercekten cok iyi geliyor.
Sporda cok iyi, insani mutlu ediyor.
Hem biraz kilonuzda varmis deneyin derim.
Sanmam, bir problem yoksa büyük ihtimalle evde oturmaktandır.Psikolojik hastalıkların belirtileri olmasında .
11 kilo düşünebiliyor musun? hemde 1 ay 20 günde nasıl yapacağım bilmiyorum.
önerilerinizi de yapmaya çalışacağım. teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?