kızlar doğuma bir ay kaldı korkularım çok fazla...eşimle çok kavgalarımız oluyordu ta ki hamileliğime kadar...şimdi çok değişti.ama ben çok mutsuzum...
eşimin herşeyi batıyor.önceleri zaten pişmanlığım çoktu hiç beklemediğim anda hamile kaldım.biraz düzeldik falan derken şimdi de maddi konularda anlaşamıyoruz eşim çok savurgan ailesine çok düşkün şimdi para meslesi yüzünden birkaç gündür küsüz
kızlar doğuma bir ay kaldı korkularım çok fazla...eşimle çok kavgalarımız oluyordu ta ki hamileliğime kadar...şimdi çok değişti.ama ben çok mutsuzum...
eşimin herşeyi batıyor.önceleri zaten pişmanlığım çoktu hiç beklemediğim anda hamile kaldım.biraz düzeldik falan derken şimdi de maddi konularda anlaşamıyoruz eşim çok savurgan ailesine çok düşkün şimdi para meslesi yüzünden birkaç gündür küsüz
Aman canım sıkma tatlı canını. Madem savurgan sen de her şeyi fazla fazla aldır. 1 paket bez 10 gün gidiyorsa yanında 1 saatte bir değiştir. Bak gör pisik olmasın diye çok degistiriyorum de.masraflari hep böyle abart. Fazla fazla aldır. Bir süre sonra ben alayım hem de hava almış olurum de kalan parayi biriktir. Bir süre sonra düzelir.
Hormonlar varya canım az bişeyi çok hissettiriyor bebeğini düşün takılma ben bi ara kafayı yiyecektım karda kışta 3.5 yaşında oğlum karnımda kızım la arabasız kaldık çok borcun altına girdik kaynim yüzünden. Hergün panik atak çarpıntısı oldum. Sonra baktım kimsenin bişeyi yok olan bana bebeğime oluyor oğluma sinir patlamaları yaşıyorum. Olmaz böyle dedim biraz kendime geldim. Yapacak bişey yok giden gitti dedim. Sende başka bişeylere yönel kendini sakinleştır sonra kendini yiprattigin için pişman olma
Hamileyken oyle goze batma durumlari falan normal , su an maddi meseleleri dusunmeyin lutfen , onunuzde guzel gunler var hamileliginizin son gunleri guzel degerlendirin Bebisinizi de uzmeyin , once saglik ...diger hersey yoluna girer insh
tamam alıyor ediyor hiçbişeye hayır demiyor her dediğimi yapıyor bende çalışıyorum ama sonra bi bakıyorum ipin ucunu kaçırmış bende destek olduğum halde
Bebek doğunca düzelir durum, eşinizin sorumlulugu artacak masrafınız artacak. İllaki kısacaktır bazı harcamaları. Canınızı sıkmayın doğuma az kalmış zaten, bebeğinizi düşünün sadece.. Onun mutlu bi anneye ihtiyacı var böyle düşünürseniz üzmezsiniz kendinizi
Yipranmissiniz ve sanirin icinizde patlamis bide olaylar ust uste binincee mutsuzluk bence geride birakin esiniz duzeldiyse eski halini dusunmeyin hamilelik onu degistirdiyse dogum dahada baglar insaAllah sorumluluklar artacal ve yeni bir ailesi oldugunu daha iyi farkedecektir