neden böyleyim............

dr_patoloji

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
452
284
123
bu akşam sadece sizlere içimi dökmek istedim. içimden hiçbirşey gelmiyor. büyük bir iç sıkıntım vardı. hafta başında biraz daha hafifledi bugün itibari ile. artık çevremdekilere söylemeye başladım boşanma sürecinde olduğumuzu. önce tez hocama. Allah kolaylık versin dedi. Bebeğim olacağınıda ona demiştim. yine ağlayarak........ sonra bugünlerde garip ve sarsak tavırlarım üzerine önce çalıştığım hoca sonra da arkadaşlarım sıkıştırdı. anlattım öylece. bile bile olsada içim erisede boşanıyoruz dedim. rölantiye aldık dedim. kızımın doğumgününden sonra dilekçeyi vereceğiz dedim. şaşırdılar,çok üzüldüler. tam bir saat oturup neler yaabiliriz diye konuştuk. birisi konuşsa faydası olur mu dediler. olmaz tam tersine millete ne anlatıyorsun diye kızar dedim. ama zaten ortalığa döküleceksiniz bir abi sıfatıyla birisini dinler mi dediler. bana ters teer boşverin dedim. siz boşanamazsınız ne o ne de sen bunu yapamazsınız kaç kere döndüdnüz yine dönersiniz dediler. o dönsede ben dönmek istemiyorum dedim...........ama hemen arkasından da evliliğim bitsin istemiyorum diye ağlayan da bendim.
neden böyleyim. neden böyle melankoliğim. Herşeyin neden hep kötüsünü düşünüyorum. neden ben evliliğim için herşeyi yatığıma inanamıyorum. yada o beni boşasın diye gösterdiğim tavırlardan şu an neden mutlu değilim. ben neden he mutsuzum.............kocamdan ayrılacağım değilde he hayalini kurduğum evlilik müessesem yıkılacak diye mi üzülüyorum acaba? çocuğumun bir daha kardeşi olmayacak diye mi üzülüyorum. annemde giderse kızımda olmazsa hayatımda yalnız kalmaktan mı korkuyorum? kızımla annemle kurduğum ilişkiyi kuramamamaktan mı korkuyorum? ben kendşmi neden güçlü hissetmiyorum hissedemiyorum.......30 yaşındayım hayatımda kendimi en iyi hissettiğim dönem tıp fakültesi dördüncü sınıftı. dr önlüğüm sırtımda steteskoum ile doktorculuk oynuyordum. işin en zevkli kısmı yani eğitim aşamasındaydım. ne zaman son sınıf oldum sırtıma tus,zorunlu vb yükler bindi çöktüm resmen. evlendim sorunlar bitmedi,asistanlık çok yoğun değil ama bir hocam hayatımdan bezdirdi. şimdi yüzünü görsem tüküresim geliyor bazen. evlenince aynı evin içine girince mutlu olunuyor sandım. emek vermeden göz yaşı dökmeden yuva olmuyormuş geç öğrendim (en azından ben öğrendim eşimi bilmiyorum) ama şimdi yuvam dağılıyor.(yuva denirse eşime göre gayet başarılı ev arkadaşlığı)
çok yorgunum,çok mutsuzum,çok umutsuzum............ne diyeyim ki yardım alma seçeneğim dışında kendimi belki de kurtaracağım başka birşey kalmadı.

Gayet başarılı ev arkadaşlığını sonlandıran taraf kim ?

Bu kadar korku içinde , bir adım önünden kuşkulu yaşamak yerine ... bir müddet daha o ev arkadaşlıpına devam edin o zaman

Çünkü gördüğüm kadarı ile bitsin istemiyorsun hatta hiç istemiyorsun .

Ben konularinizi biliyorum.sizin korkunuz saniyorum cocuklugunuza dayaniyor anneniz dul bir kadin olarak cok zorluk yasamisti yanilmiyorsam.ama sizin konumunuz ondan cok farkli.sizin ekonomik ozgurlugunuz var,saygin bir mesleginiz kendinizi dinlemeye cokta bos vaktiniz yok.
Kaldiki siz ayrilmayacaksiniz buna eminim.esiniz kati biri sert tavirli belki mesleginin verdigi bir sertlik ama sevgisizlik degil.
Siz bir sure ayri kalin bence ikinizde birbirniz olmadan hayat nasil bir gorun.umarim hersey yoluna girer

Hakkımızda ayrılmak hayırlısı ise olsun Allah bilir. Fazla düşünmenin de anlamı yok. su akar yolunu bulur.

Konu sahibi ilkokul mezunu ev hanımı olsaydı millet elin ekmek tutsun çalış işe gir derdi...
Doktor hanim lütfen kendinize gelin kendinize acımayın.
Mutluluklar...

Konu sahibi ilkokul mezunu ev hanımı olsaydı millet elin ekmek tutsun çalış işe gir derdi...
Doktor hanim lütfen kendinize gelin kendinize acımayın.
Mutluluklar...
teşekkür ederim işte önce bu kendime acıma ve kendimi ezik hissetme psikolojisinden çıkmalıyım. ne zaman nasıl bu hale geldim inanın bilmiyorum ve durumun vehametini şimdi anlıyorum.

Bu yollardan boşanma aşamasında herkes geçiyor.
Önemli olan gerçekten boşanmak isteyip istemediğiniz bence bu konuyu iyi düşünün asıl.

Ben gecen konunuzdan sonra sizi ruyamda gormustum biz ayrilmaktan vazgectik diye konu acmistiniz belki onun etkisindeyim ama eminim siz ayrilmayacaksiniz.boyle didismeli devam edecek

Ben nedense sizin doktor oldugunuza inanmiyorum ya
Her seferinde tus ,steteskop,asistanlik
Her konunun icinde bunlar var
BileMiyorum
Bosanma konusuna gelince zamanla atlatirsiniz

ahahaha gayet çekişmeli ve başabaş giden bir evlilik olacak desenize :)
Biliyomusun bu tur evlilikler yaslilikta yag bal oluyor
Benim annemle babam onceden kedi kopek gibiydiler simdi birbirlerini gormeden duramiyorlar
Psikolojik olarak zaten ayriliga hazir degilsiniz bibsure boyle surumcemede devam etsin bence yine siz bilirisniz ama esinizinde laf agzinda bence oda is ciddiye binince cayar

Ben nedense sizin doktor oldugunuza inanmiyorum ya
Her seferinde tus ,steteskop,asistanlik
Her konunun icinde bunlar var
BileMiyorum
Bosanma konusuna gelince zamanla atlatirsiniz
neden inanmıyorsunuz ki hem zorun da değilsiniz ben sadece içimi döküyorum ve samimiyim. kendimi böyle ifade ediyorum diyelim.

neden inanmıyorsunuz ki hem zorun da değilsiniz ben sadece içimi döküyorum ve samimiyim. kendimi böyle ifade ediyorum diyelim.

Bende hissettiklerimi soyledim zaten ..
Bosanma konusuna tus mus girince bi irkiliyorum ben
Istedigini yapamamis
Okuyamamis ama hayal gucu genis bi ev hanimi geliyo gozumun onune
Iyi aksamlar

Ben de nedense witch hunt gibi düşünüyorum mesleginiz konusunda..
Cümleleriniz nedense bir doktorun dudaklarindan dökülmüş gibi degil..
Ne bileyim öyle işte..

Ayrıca da siz bence eşinizi ozlemissiniz..
Umarim hersey yolunda gider.

Doktorum yada değilim ne fark eder sorun mesleğim değil yaşadıklarım içimi dökmem. diplomamı size gösteremeyeceğime göre nasıl isterseniz öyle düşünebilirsiniz. Hem bir doktorun sözleri nasıl olmalıdır ne farkı vardır???? Ben de bunu anlayabilmiş değilim. Bu arada iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim.

Beni kuskulandiran konu
Hamileyim antibiyotik kullanayim mi konusu oldu taaa gecen senelerde
Yani size mantikli geliyor mu ?
Bi terzi pacayi nasil tegellesem diye sorar mi ?
Doktor dedigin bu kadar basit konularda ikileme duser mi ?
Analiz yetenegi ,olaylara bakis acisi,cumleleri,konusma tarzi ,cozumleme yetenegi farkli olmaz mi ?
Bosanma konusu disinda bana utopik geliyor
Benim gibi dusunenler olduguna da inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…