- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Ben konularinizi biliyorum.sizin korkunuz saniyorum cocuklugunuza dayaniyor anneniz dul bir kadin olarak cok zorluk yasamisti yanilmiyorsam.ama sizin konumunuz ondan cok farkli.sizin ekonomik ozgurlugunuz var,saygin bir mesleginiz kendinizi dinlemeye cokta bos vaktiniz yok.
Kaldiki siz ayrilmayacaksiniz buna eminim.esiniz kati biri sert tavirli belki mesleginin verdigi bir sertlik ama sevgisizlik degil.
Siz bir sure ayri kalin bence ikinizde birbirniz olmadan hayat nasil bir gorun.umarim hersey yoluna girer
teşekkür ederim işte önce bu kendime acıma ve kendimi ezik hissetme psikolojisinden çıkmalıyım. ne zaman nasıl bu hale geldim inanın bilmiyorum ve durumun vehametini şimdi anlıyorum.Konu sahibi ilkokul mezunu ev hanımı olsaydı millet elin ekmek tutsun çalış işe gir derdi...
Doktor hanim lütfen kendinize gelin kendinize acımayın.
Mutluluklar...
yav nolur gelmesin tüm çevrem hatta annem bile sen ondan ayrılamazsın diyor ama vallahi bıktım la bu heriftenİçime ayrılmayacaksınız gibi bi his geldi....
Peki ozaman demedim varsayın :)yav nolur gelmesin tüm çevrem hatta annem bile sen ondan ayrılamazsın diyor ama vallahi bıktım la bu heriften
ahahaha gayet çekişmeli ve başabaş giden bir evlilik olacak desenize :)Ben gecen konunuzdan sonra sizi ruyamda gormustum biz ayrilmaktan vazgectik diye konu acmistiniz belki onun etkisindeyim ama eminim siz ayrilmayacaksiniz.boyle didismeli devam edecek
Biliyomusun bu tur evlilikler yaslilikta yag bal oluyorahahaha gayet çekişmeli ve başabaş giden bir evlilik olacak desenize :)
neden inanmıyorsunuz ki hem zorun da değilsiniz ben sadece içimi döküyorum ve samimiyim. kendimi böyle ifade ediyorum diyelim.Ben nedense sizin doktor oldugunuza inanmiyorum ya
Her seferinde tus ,steteskop,asistanlik
Her konunun icinde bunlar var
BileMiyorum
Bosanma konusuna gelince zamanla atlatirsiniz
neden inanmıyorsunuz ki hem zorun da değilsiniz ben sadece içimi döküyorum ve samimiyim. kendimi böyle ifade ediyorum diyelim.
Doktorum yada değilim ne fark eder sorun mesleğim değil yaşadıklarım içimi dökmem. diplomamı size gösteremeyeceğime göre nasıl isterseniz öyle düşünebilirsiniz. Hem bir doktorun sözleri nasıl olmalıdır ne farkı vardır???? Ben de bunu anlayabilmiş değilim. Bu arada iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim.Ben de nedensewitch hunt gibi düşünüyorum mesleginiz konusunda..
Cümleleriniz nedense bir doktorun dudaklarindan dökülmüş gibi degil..
Ne bileyim öyle işte..
Ayrıca da siz bence eşinizi ozlemissiniz..
Umarim hersey yolunda gider.
Beni kuskulandiran konuBen de nedensewitch hunt gibi düşünüyorum mesleginiz konusunda..
Cümleleriniz nedense bir doktorun dudaklarindan dökülmüş gibi degil..
Ne bileyim öyle işte
Ayrıca da siz bence eşinizi ozlemissiniz..
Umarim hersey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?