Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zaman. Ben bu yüzden ayrıldınız sandım.Ailelerden kaynaklı. Oda sürekli diyordu ben çok sansliyim diye ama sadece o yetmiyor işte:)
Üye çok haklı!
Aldatmak çözüm değil yıkım olur ayrıca senin için haberin olsun!
Birde erkek arkadaşının bu konuyu geçiştirmesi çok tuhaf geldi bence sakın bi sekilde otur konus bir sorunu vardır belki.. belkide senin tam aksindir. Hayal kırıklığı yaşamamak için sakın bi sekilde konus bence
Bu bana cok garip geldi
Senin düşüncende hiç hoşuma gitmedi kimseninde gitmiycek tir bir an önce kurtul o düşünceden!![]()
Birlikte olmazsanız da hiç mi yakınlaşmadı adam sana ya dini duyguları ağır basıyor yada cinsel sıkıntısı var önemli bir konu bunu onunla konuşmalısın.
Bunun için aldatıp kendi ruhuna leke sürme. Mastürbasyon diye birşey var bunları araştırsan zaten bakirede olmadığına göre işini görür diye düşünüyorum
Şimdi çok yadirgayanlar çok kizanlar olacak.
30 yaşındayım, daha önce nişanlanip ayrıldım. Şimdi başka biri ile görüşüyorum. 1 ay sonra nişanım var. Erkek arkadaşım başka şehirde. Çok sık görüşemiyoruz. Çok saf iyi niyetli ve tek istediği benimle evlenip bir yuva kurmak.
Erkek arkadaşım hiç cinsel konulara girmez. Açılacak gibi oldumu hemen konuyu değiştirir. Evlendikten sonraya saklıyor herşeyi.
Bense tam tersi çok fazla cinsel konuda istekliyim. Eski nisanlimi bu yüzden biktirmistim. Sürekli birlikte olmak istiyordum.
Erkek arkadaşım hayatıma girmeden öncede sırf ihtiyaclarim için bile görüştüklerim oldu .şimdi o hayatımda olunca kendime engel olmaya çalışıyorum.
Ama daha fazla dayanamicam gibi.
en azından ihtiyaçlarımi o duymadan biriyle karsilasam diyorum.
Hiç başına gelen olmadı mı ya. Bu kadar düşkün biri bir ben değilimdir herhalde:)
"evlilikten sonraya " okuyunca geçen yıl burada okuduğum bir konu geldi aklıma
adam kızla hiç birlikte olmamış
kız kaç aydır evliyim hala kızım diye konu açmıştı
bilmem anlatabildim mi?
hahahaha haykırdım. Ben kalp senin yorumların.Dildo al.
Konuştuk onu söyledim durumu. Sıkıntı yapmadı.
Dildo al.
Evet bende ondan korkuyorum
Öpmediyse sıkıntı var bebişim. Sende bu kadar istekler patlamalar varken güme gitme sonradan.Hayır hiç yakinladmadi, öpmedi bile. Mastürbasyon yapmayı sevmiyorum
aaaaaaaaaaaay yorumları okudum son sozu soyluyorum hazırlıklı ol
sevgilin gay.... yaz kenara ..
Öpmediyse ölsün bence :) o ne ya insan sevdiğini öpmek ister bu bir duygu aktarılmıştır cinsellikten ziyade. Sen o adamla evlenme aldatırsın bu kafayla yazık adama sende aldatma tiniyeti var o yuzden yazık diyemicem kusura bakmaHayır hiç yakinladmadi, öpmedi bile. Mastürbasyon yapmayı sevmiyorum