• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyleyim :(

insan öpüşmediği biriyle nasıl evlenir aklım almıyor benim :olamaz:
bikaç ay sonra yeni evliyim eşim 15 günde bir istiyor, o da 35 sn sürüyor diye konu açarsın bak, denemeden ayakkabı bile alınmaz :duduk:

Ay ne bilim aslında çok görüşemedik. Görüştüğümüzde de zaten doğru düzgün yalnız olamadık. Nişanlandiktan sonra çok sık bir araya geliriz. Ozaman anlaşılır maalesef.

Şimdi çok yadirgayanlar çok kizanlar olacak.
30 yaşındayım, daha önce nişanlanip ayrıldım. Şimdi başka biri ile görüşüyorum. 1 ay sonra nişanım var. Erkek arkadaşım başka şehirde. Çok sık görüşemiyoruz. Çok saf iyi niyetli ve tek istediği benimle evlenip bir yuva kurmak.
Erkek arkadaşım hiç cinsel konulara girmez. Açılacak gibi oldumu hemen konuyu değiştirir. Evlendikten sonraya saklıyor herşeyi.
Bense tam tersi çok fazla cinsel konuda istekliyim. Eski nisanlimi bu yüzden biktirmistim. Sürekli birlikte olmak istiyordum.
Erkek arkadaşım hayatıma girmeden öncede sırf ihtiyaclarim için bile görüştüklerim oldu .şimdi o hayatımda olunca kendime engel olmaya çalışıyorum.
Ama daha fazla dayanamicam gibi.
en azından ihtiyaçlarımi o duymadan biriyle karsilasam diyorum.
Hiç başına gelen olmadı mı ya. Bu kadar düşkün biri bir ben değilimdir herhalde:)

Maşalalh libido tavan olmuş :KK8::KK8:

bir şey soracağım ama beni cahil ilan eden yada gülen olursa KİB yaparım ona göre:KK70:

dildo ne?

Hahahahhaha elle kullanılan alet şekerim,bunun birde titreşimlisi var takıyon titriyon :rolleyes::rolleyes:

bir şey soracağım ama beni cahil ilan eden yada gülen olursa KİB yaparım ona göre:KK70:

dildo ne?

cop-adam-smiley-hareketli-resim-0158.gif
:D

yardımsever arkadaşlarım teşekkürler,bunu da öğrenmiş oldum gerekli yerlerde cümle içinde kullanırım :KK71:

konu sahibi sana gelince ilk öneren arkadaş haklı aldatmaktan iyidir bunu kullanmak

Benım şöyle bir tezim var. İyi huylu erkekler kötü sevişiyor, pisliklerde güzel sevişiyor. Hem iyi sevişen hemde karakteri saglam erkek yok gibi bişey :)) Dolayısıyla kadınlar hepsi birarada olmuyo zaten diyip iyi huylu adam bulduklarında sevişmekte olur diyebiliyolar? :))
düşündümdeeee sanırım sana katılıyorum :)))

Benım şöyle bir tezim var. İyi huylu erkekler kötü sevişiyor, pisliklerde güzel sevişiyor. Hem iyi sevişen hemde karakteri saglam erkek yok gibi bişey :)) Dolayısıyla kadınlar hepsi birarada olmuyo zaten diyip iyi huylu adam bulduklarında sevişmekte olur diyebiliyolar? :))

vardır vardır ama bulunca kaçırmayacaksın :KK70:
hani bazen deriz ya şu güzel kadın şu tipsiz adamda ne bulmuş, zengin de değil diye, işte üstün performans ve sürüş özelliği bulmuş olabilir :KK70:

Libidosu yüksek kadınlara ,libidosu sıfır adamlar düşüyor.
Burada kadıncağızlar konu açıyor.
Sizinki de öyle olacak gibi.
Zira normal bir erkek öyle konuları kapatmaz,üstüne üstüne gider.

Ay ne bilim aslında çok görüşemedik. Görüştüğümüzde de zaten doğru düzgün yalnız olamadık. Nişanlandiktan sonra çok sık bir araya geliriz. Ozaman anlaşılır maalesef.

doğru düzgün görüşmediğin başbaşa kalmadığın adamla nasıl nişanlanıyorsun, evlilik planlıyorsun... çok aceleye getiriyorsun gibi geldi bana.

adam öpüşmekten bile kaçınıyor nasıl sevişecek acaba

Back
X