Kas seğirmesi çok yaptı canım bide çok ağır geldi ilaç kafami kaldiramdkm bi hafta çocuğuma bile zor ilgilendimDoktorunuza ilacın ağır geldiğini söylerseniz daha hafif bir ilaç verirdi. Keşke kafanıza göre bırakmasaydınız. Kafanızı dağıtmak için evde spor yapabilirsiniz çok işe yarıyor
En yakın zamanda tekrar gitcem canım sinirlerim harap oldu farkediyorum kendimdeki.degismleriİlaca devam etmelisiniz demek ki. Belki değiştirirler tekrar gözükseniz?
Allah yardımcınız olsun.En yakın zamanda tekrar gitcem canım sinirlerim harap oldu farkediyorum kendimdeki.degismleri
Biliyorum bazılarının çok ağır yan etkileri maalesefKas seğirmesi çok yaptı canım bide çok ağır geldi ilaç kafami kaldiramdkm bi hafta çocuğuma bile zor ilgilendim
Amin canım teşekkülerAllah yardımcınız olsun.
Evet canım başka ilaç denemem lazım yada bitki çayları olabilrBiliyorum bazılarının çok ağır yan etkileri maalesef
Bi şurup var çok hafif onu doktorunuza danışın isterseniz. Bi de bi hobi edinseniz çok iyi olur. Hiç bişey gelmiyor içimden diyorsanız sık sık yürüyüş yapın sakin yerleri tercih ederek. Ben alışkanlık edinmiştim kokulu mum tütsü duş ve tabiki rahatlatıcı müzikler. Faydasını gördüm. Aslında en çok hoşunuza giden ne varsa onu yapın. Ve galiba kaygı seviyenizde yüksek bol bol gezin yıllardır uğraşıyorum bu illetle ilaçta kullandım kaslarıma vurdu fibromiyalji oldum. Tek ilacı gezmek inanın beni en çok rahatlatan o olduArkadaşlar merhaba 31 yaşındaydım bn 3 yaşında oğlum var son zamanlarda psikoljik sorular yaşıyorum malesef kaygı bozukluğu stres sınir hepsiyle başa çıkmaya çalisyorum çok sinirli bi yapım var malesef en ufak birseye bile sıkıyorum kendimi bunaltiyorumbi kaç gündür sinirli olmamaya çalışyorum he bu arada günümün çoğunluğu oğlumla geçiyor eşimden yana sıkıntım yok ama herşeyi kafaya takıyorum beynimi boş bırakamıyorum herşeyin en kötüsünü düşünüp mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bu böyle olmak istemiyorum bi kaç gündür beynimi boşaltım ama az önce ağlarken buldum kendimi oğluma sinirlenip ilaç kullandım ama yan etkileri fazla olduğu için bıraktım şuan içmiyorum kendi kendimi iyi etmek en iyisi olduğunu dusunuyorum ne yapmam gerekiyor inanın böyle olamk istemiyorum her hastalığın nasi stres korkuyorum herşeyden
Yok baktirmadim canım da ya psikiyatriste gidecem en yakin amanda bu gidişteİlaçlar ilk bir hafta vücut alışana kadar sersemlik ve duygu değişimleri yapabiliyor. Ani bırakmalarda aynı şekilde. Ben sigarayı bırakmak için zy... diye bir ilaç var özünde antidepresan zaten onu kullanmıştım. İlk hafta bayağı uyuşuk ve ağlamaklı gezdim. Vücut alışınca düzeldi. Bu tip ilaçları en az altı ay kullanmak gerekiyor.
Bu şekilde hissetmeniz acaba hormonlarla mı ilgili? Hiç baktırdınız mı? Hormon düzeyleri biz kadınları çok etkiliyor. Aşırı sinir ya da depresif olabiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?