neden böyleyimmm??

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
131
303
İstanbul
sizde de olur mu bu? birini gözünüzde çok fazla büyüttüğünüz hani yakışıklı değildir iyi değildir ama nedense her yaptığını değerli görürsünüz..belki hikayemi bilenler vardır onunla aynı okulda öğretmeniz 3 ay görüştükten sonra pat diye eski kız arkadaşına döndü yaptığı adilikti başka bişey değil..onu sevmiyorum aşık da değilim biliyorum 3 yılda zor atlattığım aşk acısından sonra belki de inanmıştım ilk defa olacak diye..belki de bunun üzüntüsünü yaşıyurm.okulda onu görmezlikten geliyorum o konuşmaya çalışsa da ve hala iki gün önce görüşemiyoruz diyerek yüzsüzce davranabiliyo...biliyorum geçicek bu hissiyat ama biran önce kendime gelmeliyim....

Elbet bi gün geri döner,Çünkü eski sevgilisi ve sorunları var diye ayrılmıştırlar.Zaten böyle biriyle mutlu olamazmışsın gerçek yüzünü göstermiş.Kendine vakit ayır, gez, toz.Farklı yerlere git, kafanı dağıt :) Okulda da takmadığını belli et ki iyice canı yansın :)

Son düzenleme:
sözde kafasında bitirmişti hepsi yalanmış...ve bigün mutlaka patlak vericek yine biliyorum dedi hala o kız için...bu saatten sonra önemli deil naptığı ama kendim için üzüldüm güvendiğim için...olgunlaşamadığı belli...okulda evet umursamaz davranıyorum ama içimi bilmiyo kimse..yaptığı ona göre çok normal bişey zaten o yüzden görüşemiyoruz bile diyebiliyo...

Hep öyle olmaz mı zaten ben onları unuttum, bi sen varsın, onlar bitti vs.Başkasına şans versen ama o zaman da senin için güvenmek zor olur.Ama bence birine şans ver ama bağlanma bi şekilde unutrsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…