- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Özgürlüğüne düşkün bir insanım.Kendi kararlarımı vermek beni ben yapandır zaten.Ama gelin görün ki bütün çevreniz akrabalarınız tabularını yıkamamışken nasıl kazanacağım özgürlük yarışını bilemiyorumRest cekeceksiniz yapcak baska bir sey yok.
Gerekirse kavga edeceksiniz ozgurlugunuz icin.
Tek başıma eve çıkmama hayatta izin vermezler.İlla biri olacak.Ya aileden biri yada tanıdıkSizi anliyorum. Bende benzer sekilde yetistim. Ama calismaya baslayinca tek basima bir ev tuttum, özgürlüğümu kendim cirpinarak elde ettim. Siz de mücadeleyi surdureceksiniz, pes etmeyin.
Calisiyorsun para kazaniyorsun kimseden izin almak zorunda degilsin. İzin almayacaksin bundan sonra sadece haber vereceksin kavga cikacak tatsizlik cikacak bas edemeyecekler ve sen kazanacaksin.Özgürlüğüne düşkün bir insanım.Kendi kararlarımı vermek beni ben yapandır zaten.Ama gelin görün ki bütün çevreniz akrabalarınız tabularını yıkamamışken nasıl kazanacağım özgürlük yarışını bilemiyorum
Evet anne babaların kendince haklı yönleri var ama benim dert ettiğim nokta sadece tatil değil yanlış anlaşılmasın.Sadece evli olmadan bekarlığımın tadını çıkarmak istiyorum.Evlenince de illaki rahat olacaksınız ama yine bi ksıtlama olacak.Eşiniz her istediğinizi onaylamayacak.Bu ülkede tabuları olan insanlar tabularını yıkamadıkça daha çook "ne işin var otur oturduğun yerde sen kızsın"diyen olur.Bizde böyle otururuz ancak oturduğumuz yerdeherkesin hayatı bir sınav. Belki de tatile gidemiyor olmanızda da bir hayır vardır öyle düşünün. Gönül ister ki anne babalar çocuklarına güvensin ama devir de kötü. ülke şartları zor. Kendinize uygun bir eş bulduğunuzda bol bol gezer acısını çıkarırsınız. sizin şartlarınızı da bulamayan başkaları var. bunu da düşünmek lazım adaletsizlikten bahsederken.
Umarım dediğiniz gibi olur ama ayrı eve çıkmak istesem de babam annemi aldattı ve annemi göndermeye çalışıyor.Bu durumdada annemi yanıma göndermek isteyecek.Annem de gitmek istemiyor evden.Anlayacağınız keşke sadece derdim bu olsa.Birbirine bağlı büyük dertler zinciri.Yine karışan olacak.Calisiyorsun para kazaniyorsun kimseden izin almak zorunda degilsin. İzin almayacaksin bundan sonra sadece haber vereceksin kavga cikacak tatsizlik cikacak bas edemeyecekler ve sen kazanacaksin.
bana da vermediler izin. Ben evden kactim.Tek başıma eve çıkmama hayatta izin vermezler.İlla biri olacak.Ya aileden biri yada tanıdık
Sonra ne oldu??bana da vermediler izin. Ben evden kactim.
Neden böyleler bunlar yaKendine güven ve savaş. Tek diyeceğim bu. Benzer bir baba ile büyüdüm. Boşanmamı asla affetmedi ve 30'umda dahi ensemde nefesleri ile yaşadım. Düşünebiliyor musun 32 yaşımdaydım ve şirket yemeğinde dakika başı "hadi bitirin artık" diye sms atıp darlayan bir ailem vardı. Bak orada iki büyük şitket birleşmiş, Ceo'lar gelmiş falan umurlarında değil yani. Niye ? Babam öyle istiyor ! Savaşacaksın başka yapacağın şey yok.
Hak verilmez alınır !
Neden böyleler bunlar ya
Umarım savaşabilirim yılmadan
ne olacak, kurdum duzenimi durdum ayaklarimin üstünde. Guzel bir devlet kadrosuna mezun olur olmaz atamam olmustu, 3 saatlik mesafeydi aileme. Yurtta kalacaksin dedi babam, bunca yil cektigim yeter yalniz kalicam dedim. Gidemezsin dedi resti cektim gittim. Bi sure konuşmadık ama sonra isleri dusunce aradilar.Sonra ne oldu??
Benimde garanti bi işim olsa bende çeker giderimde özel iş güvenemiyorumne olacak, kurdum duzenimi durdum ayaklarimin üstünde. Guzel bir devlet kadrosuna mezun olur olmaz atamam olmustu, 3 saatlik mesafeydi aileme. Yurtta kalacaksin dedi babam, bunca yil cektigim yeter yalniz kalicam dedim. Gidemezsin dedi resti cektim gittim. Bi sure konuşmadık ama sonra isleri dusunce aradilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?