B Began Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2012 24.007 55.974 798 4 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi defne-28 #61 Samsonn .!.: Bu kadar acele etmelerinin tek nedeni, anneniz acılı, sağlıklı düşünemiyorken, bir işler çevirmek istemeleri gibi geldi. Aç köpeklerim diyeceğim, kızmazsan! Onların dünya malı onlarla baki kalacak sanki Genişletmek için tıkla... Her ailede illa bir yiyici çıkıyor. Özellikle acı taze iken bu işlemleri halletmek istiyorlar ki aklı başına geldiğinde kararını değiştirmesin diye.
Samsonn .!.: Bu kadar acele etmelerinin tek nedeni, anneniz acılı, sağlıklı düşünemiyorken, bir işler çevirmek istemeleri gibi geldi. Aç köpeklerim diyeceğim, kızmazsan! Onların dünya malı onlarla baki kalacak sanki Genişletmek için tıkla... Her ailede illa bir yiyici çıkıyor. Özellikle acı taze iken bu işlemleri halletmek istiyorlar ki aklı başına geldiğinde kararını değiştirmesin diye.
OriginalNIKITA Şimdilik sessiz.. Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2010 4.681 2.946 373 4 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi defne-28 #62 yengeye gicik oldum, ne diosa tersini yapin
M MelatoniN Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2013 1.646 4.319 333 4 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi defne-28 #63 İçim acıdı çok. Allahtan arkasından bir tane yas tutan evladı anneniz var, bir fatiha okusa kâr.
S siyahvebeyaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2020 630 2.437 33 40 4 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi defne-28 #64 Dikkat edin. Annenize düşen neyse alın. Dayı ve yenge miras da birşeyler karıştırmasin. Belli ki kurnaz tilki bunlar.
Dikkat edin. Annenize düşen neyse alın. Dayı ve yenge miras da birşeyler karıştırmasin. Belli ki kurnaz tilki bunlar.
mavikelebek34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2017 4.931 11.164 208 4 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi defne-28 #65 Thewitcher .!.: Boşuna kenara para atacağız çocuklara diye uğraşıyormuşum gibi geliyor böyle konuları okuyunca. adam annesinin yasını tutmadan mirasın peşine düşüyor. yok anacım ben öğle arası alışverişe çıkayım Genişletmek için tıkla... Ben neler gördüm bilsen alışveriş az kalır.
Thewitcher .!.: Boşuna kenara para atacağız çocuklara diye uğraşıyormuşum gibi geliyor böyle konuları okuyunca. adam annesinin yasını tutmadan mirasın peşine düşüyor. yok anacım ben öğle arası alışverişe çıkayım Genişletmek için tıkla... Ben neler gördüm bilsen alışveriş az kalır.