Neden bu kadar acele ediyorlar

Bu kadar acele etmelerinin tek nedeni, anneniz acılı, sağlıklı düşünemiyorken, bir işler çevirmek istemeleri gibi geldi.

Aç köpeklerim diyeceğim, kızmazsan! Onların dünya malı onlarla baki kalacak sanki

Evet

Bunlar annanemin kendi annesinden kalan tarlalar , araziler vs
Zamanında paylaşmamışlar hepsi ortak kullanmışlar. Aralarında bi anlaşmazlıkta olamamış. Bazısını biri ekmek bazısını diğeri biçmiş vs

Şimdi de işlerin devam etmesi için anladığım kadarıyla annemin dayımında imzası gerekiyor. Annemde imza atabilecek durumda değil sakinleşmesi gerek diyorum dayım tutturdu dedende ölürse ne yapacağız bir an evvel halletmemiz gerek diye
10 gün olmuş çok geciktik diyorlar

Yoo neden kızayım
Duygularıma tercüman oldunuz hatta
2. Günden başladılar hiç aramayan yengem 8 gündür annenle konuş diye beni arıyor

Yoo neden kızayım
Duygularıma tercüman oldunuz hatta
2. Günden başladılar hiç aramayan yengem 8 gündür annenle konuş diye beni arıyor
Sakın altan alma, gerekirse boz. Hayrola yurt dışına mı kaçmanız gerekiyor, nedir bu acele, zira annem üzüntüden başını yatakdan kaldıramıyor, bir de bu konularla yoramam kadını dersiniz.

10 gün olmuş çok geciktik diyorlar

imza vs gerekir belki de yani bu kadar acil değildir

tam ödeme bu tarihe mi gelmiş

zira o tarz şeylerde anneanne sağlığında da her gün gidip onay verip imza atmıyordur

ama bazı kayıtlarda ölü olunca banka gelen parayı iade ediyor vs olabilir

o işlerden anlayan güvendiğiniz başka akraba varsa ona sorun, sınırlı vekalet verebilir yine bu tarz konuyla ilgili ona göre işlemleri yapmak için nasıl vekalet gerekiyormuş sorsun dayı öğrensin size de örneğini atsın

evet anneanne vefat etmiş başınız sağ olsun ancak anneniz de toplamalı kendini

bu konudan bağımsız olarak hayat devam ediyor, ortada virüs vs var, bağışıklığını düşürmemeli

profilinde 31 yaşında görünüyorsun anneanne de 70 civarıdır en az, hepimiz için ölüm var, nice gençler gidiyor, anneni biraz daha teskin etmek gerekebilir

Afedersiniz ama yengenize halt etmek düşer.
Biri şu kadının çenesini kapatsın! Hadsiz
Sanki kendi babasının mali.

" yenge bu sana düşmez, neden araya gırıyorsun" deyin

Anneniz vekalet falan vermesin. Sizin acınız var onların acısı yok o yüzden mald erdine düşmüşler hepsi bu. Bu dönemlerde insanlar doğru düşünemez ve hata yapmaya meyillidir annenizin yalnız karar almasına müsade etmeyin. Yani saha açık ifadeyle kandırmalarına fırsat vermeyin.

Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun anneannenizin.
Tek diyebileceğim kimseye vekalet vermeyin ve hiçbir şeyi iyice okuyup anlamadan imzalamayın. Anneniz de kardeşimdir zarar gelmez demesin, dikkatli olsun.

Ani oldu ya o yüzden annem şaşırdı bir de birden bu işler çıkınca tarla toprak hiç anlayıp bilmediğimiz işler
Annanem 80 e yakındı bu arada

Sanırım sınırlı vekalet verecek dayıma değil de dedeme falan ya da atlayıp gidecek artık başka yol yok gibi görünüyor

Basiniz sag olsun. Anne acisi kolay degil. Daha topraga verildigi gun miras konusup hadi diye sikistirmak , hele ki yengenizin vekalet vs demesi cok itici. Ancak annenizin de bir an once kendini toparlamasi sart. Siz dayiniza evet yapilmasi grreken islerin farkindayiz ancak anneme kendini.toparlamasi icin bir kac gun ver o seni arayacak dayi deyip mevzuyu kapatabilirsiniz boylece surekli taciz de edilmezsiniz

Sağolun

Tabi ki yapılması gereken şeylerin annemde farkında zaten

Ama tutup hafta sonu ölmüşken Pazartesi saat 9 da noterde olalım demekte ne bileyim

Başınız sağolsun

Siz duygusal davranmiyorsunuz karsidakilerin gozu dönmüş Allah evladinda hayirlisini versin ben olsam bu dayi ile selami sabahi keserim

Annem hiç bir şey istemiyorum mal da mülkte toprakta onların olsun
Görüşmeyeceğim konuşmayacağım bu iş bitince dedi
Bende saygı duydum

Saygı duymayın, sakin bırakmayın ne varsa yarısını alsın.
Hayır kurumuna verir kullanmak istemiyorsa annesinin hayrına.

Kuzenimin başına gelmişti miras için vekalet istemiş kardeşi, verince satıp tüm parayı yemiş kardeşi. Yıllardır konuşmuyor 2 kardes

Başınız sağ olsun. Yenge ve sayı ikilisi birdaha ararsa aynen şunları de derdinize ne oldu bu kadarmı paragözsünüz kadının toprağı kurumadı ayıp ya hemencecik mall peşine düşmeler annem ne zaman iyi olursa o zaman gider de kapat.

Sakın kimseye velaket vermesin annen hiçbiryere imza atmasın bekleyin 40 gün mal mülk tarla tapan kaçmıyor

ne kadar igrenc zihniyetli bir yengen var... cok üzücü

Anneannene Allahtan rahmet siz sevenlerine de sabir dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…